18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    Most keltem és látom elsők :OO

25 perc és eredményhirdetés. Remélem most már megnyerik, de nagy grat nekik ezért a teljesítményért.
  • Celebrau
    Két lehetőség maradt.
    A magyar csapat nyer, vagy a Bioware, ahol szintén van egy magyar játékos. :D
  • Celebrau
    Kemények vagyunk. :D
    Bioware, Kanada, Lengyelo. versenyez.
    Mi biztonságban vagyunk. :D
  • mindero
    Ezek után a review-ek után remélem nem kell csalódnom, nagyon biztatóan hangzanak.
  • Solid Snake
    Ja, jól nyomják
  • balee4
    Mi vezetünk megint! :D
  • gregtom6
    Jó, nincs jobb, én nem találtam jobbat, angolul meg nem akarok híreket olvasni, és én nem tudok olyan hírről, ami ne lett volna igaz, de ha példát nem tudsz felhozni, akkor te sem....

Mindenesetre BZ miatt a Dragon Age-es hírek 100, hogy igazak...
  • MrAndree
    Hát nem a gamestar online-on az tuti. Olvastam ott már sok hatalmas baromságot, akárahányszor odamentem, annyi elég volt.
  • gregtom6
    A Gamestar Online-on vannak a tényleg igaz hírek. Miért, te hol olvasol játékhíreket?
    Amúgy meg BZ a versenyben a csapat tagja, és ő a Gamestar tagja is, csak tudják már.
  • gregtom6
    Én csak azt tudom, amit olvastam.
    De most annak mi értelme lenne, hogy ingyen 24 órás gameplay-t adjanak? Benne lenne a fél játék...Olyan, mintha ingyen videóként megkapnánk, amit más megvesz. Szerintetek ez lenne a helyzet?
    Mivel 2002 óta dolgoznak rajta, nem kizárt, hogy ez a véglegesbe bele nem került pályákat/pályarészeket tartalmazza, vagy már egy kieggel is régen kész lettek, ezért gondolták, szerveznek egy arra épülő versenyt.
    De azért majd utána olvasok a kommentek között is a GSO-n, h tényleg DLC-e. De a fent említett okok miatt elképzelhető.
  • MrAndree
    A kulcsszó: Gamestar Online. Innentől fogva annyira is vehető komolyan...
  • MrDevil
    sehogy
  • balee4
    Mondjuk az nekem furcsa, hogy írtak volna egy ilyen baromi igényes és hosszú DLC-t?
  • MrDevil
    nincs semmi féle külön dlc ez a normál game amit látni lehet!
  • TDC Geronimo
    Továbbra is azt mondom, hogy ez a főstory, de nem akarok vitatkozni :p
  • Deathstorm676
    Ezeket a pályákat és questeket majd kiadják dlc-ként?
  • balee4
    Miért sértettél volna meg? Figyelmetlen voltam és kész. :)
  • gregtom6
    Remélem ezzel nem sértettelek meg, csak nem akartam, hogy az legyen, hogy mindenki, aki ezt a topikot nézi, azt látja, h a közvetítés spoiler, és ezért nem is nézi.
  • balee4
    Jó igazad van, efelett elsiklottam, akkor semmi gond, ha nézi az ember, nem lő le semmi poént a játékból. :D
  • gregtom6
    hát te vak vagy:
    "egy speciálisan erre az alkalomra készített küldetéssel." oda van írva a 2 Warden's Quest-es hírben a Gamestar online-on.
    :D
    Az egyik hírben(mert 2 cikkben van róla szó), még mondják is, h dlc.
  • TDC Geronimo
    "Like playing one of the most engaging games of your life on an emotional rollercoaster suspended between an excitable pair of moral pendulums. An engaging, emotive, thrill-packed joy ride of an RPG whose quality exceeds anything we could have possibly expected. 9.4/10"

Ez is jól hangzik :D
  • balee4
    A Wardens Quest a rendezvény neve, rendesen a főküldit nyomják. :)
  • TDC Geronimo
    új review
  • TDC Geronimo
    hah mit találtam. A social siteon fent van a magyar törpe kari. Itt a statja :D
  • Harkat 89
    Tetszik nagyon ez a DAO -es fehér póló. Egyet szívesen elfogadnék, persze S-es méretben, hogy feszüljön xD
  • TDC Geronimo
    Hát nemtudom az eleje is a főstory volt meg az a Tower of Ishal is. Mind1 a biztonság kedvéért azért nem merülök bele :D
  • Prince23
    Minden videók, képek tulajdonképpen egy bazi nagy hatalmas spoiler lavina összessége:D Hogy definicióval éljek:D
  • gregtom6
    NEM spoilereztek semmit, ha nézitek, csak a Gamestaron is olvasni kéne, ugyanis BZ is kint van, aki a GS tagja.
  • gregtom6
    Nemtom ti miről beszéltek, a Warden's Quest-en mutatott küldik NEM főküldik. Gamestaron írják:
    "Ennyi a fődíja ugyanis a Dragon Age: Origins Warden Quest versenynek, amely egy 24 órás verseny több nemzet csapatainak egy speciálisan erre az alkalomra készített küldetéssel."
  • Cat 02 #1250
    Jaja.
  • TDC Geronimo
    low graf? akarod mondani low stream? :)
  • Pretorian
    Tényleg sok a spoilerből, viszont műsor közben be-benyomnak egy-egy új videót a játékról, most éppen concept artokat mutogatnak.
  • balee4
    Én sem nézem, csak bele-beleesegetek, hogy éppen ki vezet, tényleg nincs értelme előre megtudni az egész játékot.
  • Cat 02 #1246
    Én belenéztem, de így kívülről, low grafon, nagyon unalmas. Skill, stop, stop, rányom 2 skillre, vár valamiért 10 mp-t (gondolkozik?), aztán talál 1 mp, ellövi skill-t és megint stop ^^
  • Deathstorm676
    Nem akarom látni a sztorit de nem bírom ki hogy ne nézzek bele.
  • TDC Geronimo
    az a wardens keep, de semmi köze ehhez. Ez szimplán a main story. Szerencsére nem nézem én se csak bele-bele pillantgatok így azon kívül nem sok újat láttam, mint amiket a trailerekbe mutogattak.
  • Cat 02 #1243
    Wardens' Quest úgyis kieg nem ? :)
  • Kandurex
    El spoilerezik az egészet, ennek így nincs értelme. Nem is nézek semmit.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem meg a main story útvonalán haladnak.
  • gregtom6
    Nem lövöd le, állítólag olyan küldin mennek, ami nekünk nem lesz játszható.