18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1319 PC Games Magazine - Russia
Review Score: 10 / 10
""The more you say about the game, the clearer it becomes: it's possible to get true experience of this game only when playing it. It has everything: the epic story and the tragedy of the hero and his friends against its background; the possibility to sink or fit the crown; the richness in tactics and dialogues; majestic cities and dusk of the decadence; the joy of victory and bitterness of its price"" -
MrAndree #1318 Akkor a GS hülye. Ismét. Gururól:
"A magyar srácok a Hungary szó elhangzását követően az elmúlt 24 óra minden fáradtságát meghazudtolva ugráltak egymás nyakába, majd BZ szót kért, és elénekelte a We are the champions refrénjét - rendkívül sportszerű módon beleköltve a többi csapatot is. Az 50 000 dolláros nyereményt a csapattagok egymás között egyenlő arányban osztják fel, azonban a hivatalos versenykiírásnak megfelelően a három hivatásos újságíró jótékonysági célokra ajánlja fel a fejenként 12 500 dollárra rúgó összeget (valami gyerekekkel és kórházakkal kapcsolatos alapítvány kezdhet örülni). Mit is írhatnánk még? Azért küldtük a srácokat, hogy játsszanak egy jót, ők meg megmutatták a világnak, hogy milyen az, mikor ők jól játszanak! Éljen a magyar csapat, éljen a sör, éljen a Dragon Age!
Mindenképpen említésre érdemes tény, hogy a játékkal eltöltött, feszes 24 óra alatt a csapatok a 10. szintig jutottak el, és a játék 16 %-át fedezték fel - ez talán jelzi valamennyire, milyen összetett és szerteágazó cím is a Dragon Age: Vérvonalak." -
rexsimus #1317 Igen, mert az újságíróknak nem lehet megtartani, ez volt a szabály!
De nem is a pénzért ment a magyar csapat, csak poénból :D -
#1316 Gamestar-on azt irják, csak BZ nem tarthatja meg a zsugát. -
#1315 Korrekt -
#1314 4ből 3 újságíró. Ők nem tarthatják meg az összeget, így felajánlották egy magyar gyermekkorház javára. 1 ember viheti haza a pénzt közülük. Kiváncsi vagyok mennyi marad a buli után :D -
Harkat 89 #1313 Ha jól számoltam, akor a magyar srácok 2 250 000 Ft-ot nyertek egy 24 órás játékkal? xD Az szép dolog. -
Prof William #1312 Most fejlesztettem a gépet a béka s**e alól felső kategóriásra. Most duplán örülök. :)
24 óra játék után 15%-on áll? Ez jó hír. Egy RPG-nek ne legyen vége 10 óra alatt. Szeretem a hosszú játékokat.
Remélem minőségben majd sikerül majd megközelíteni a B2-t vele. A karakterekről lehet tudni valamit? Csak mert 1-2 képen a főhős olyan jellegtelenen arcokkal nyomul hogy arra szó sincs. Színesebb a karakterválaszték ugye? -
#1311 :) erről van szó, nekünk a dobogón a helyünk :) -
Deathstorm676 #1310 Nem mi vagyunk a legtöbben de mi vagyunk a legjobbak. -
Harkat 89 #1309 Szerintem ez nem azt jelenti hogy, mi vagyunk a legnagyobb kockák. USA-ba több kocka él, Európai országokba annyi mint itt nálunk kb. Ez azt jelenti hogy nekünk van eszünk is ezekhez a játékokhoz, mi gondolkodunk is, nem csak megyünk, és játszunk :) -
gregtom6 #1308 Hát nekem csak a proci nincs meg, de talán azt még majd beszerzek vhonnan...
Csak az a gond, h az alaplapomba 4 magos is menne, és használtam vettem, alapból 2magos 2ghz-es volt benne, de ha procit vennék, akkor 4 magosat vennék, csak hát az meg nem olcsó...
-
#1307 Na ez mindjárt barátibb, akkor maxon menni fog remélhetőleg. Alig várom a jövő hét elejét. :) -
#1306 Nem vészes. Win7-hez meg osztán minek az a 3 giga ram? Vistához még megértem...kettővel is tökéletesen elégedett lesz a program Win7 alatt, biztos vagyok benne. -
#1305 Grat a győzelemhez, mindig tudtam, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb kockák :P
-
Deathstorm676 #1304 Itt 11/3 hamarosan kint lesz -
#1303 Ja és ez a recommended mielőtt valaki kérdezi :p -
#1302 updated system req az oldalon
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz Processor or equivalent
AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 GHz or greater
RAM: 2 GB (XP) or 3 GB (Windows Vista/Windows 7)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Nem kell quad core bár ezt gondolhattuk volna, mivel írták pár reviewbe, hogy hogy futott a game :) -
Bábjátékos #1301 akkor az vad :D -
Cat 02 #1300 Normál :D -
Bábjátékos #1299 Milyen nehézségi fokozaton nyomták? mert elég kemény volt -
Csokis #1298 Ezek a magyarok milyen kockák. Egyébként gratula nekik! -
rexsimus #1297 MEGNYERTÜK!!!!!!!!!!!!!!! :D -
#1296 Valószínű elírták, mert a GS team-ből BZ is kint volt. :)
De elképesztő, hogy mi nyertünk, lenyomva a Bioware saját csapatát, hatalmas gratula a csapatnak! -
Cat 02 #1295 Egyik csapat mondta is, hogy az a rossz, h párbeszédeket kb skippelik, hogy gyorsan haladjanak ^^ -
MrAndree #1294 Te eddig hol voltál? 24 órás Dragon Age verseny volt. :) -
MrAndree #1293 Én nem vitázom, már tegnap megmondtam, hogy hülyeség amit a Gamestar ír és igazam lett. A kedves kolléga akar még vitatkozni. :)
Magyaroknak természetesen gratula. -
#1292 De mien versenyt vazze? :D -
#1291 Magyar csapat most nyert meg egy 24 órás versenyt. Ne kezdjetek már el vitatkozni :D -
#1290 Mi nyertünk meg??? -
gregtom6 #1289 Mert te okos vagy? -
MrAndree #1288 Nem tud a Gamestart semmit se. Hogyne, 24 órás DLC-t csinált a Bioware. Hülyék azok mint, úgy ahogy vannak. -
gregtom6 #1287 Hát akkor tényleg a teljes volt, akkor nem értem, miért írták, h DLC, meg ilyenek....
Egyébként tökmind1, mert úgyse lehetett látni különösebben semmit, csak a helyszíneket, a többi dolgot elolvasni se lehetett, mert ahhoz azért szar minőségű volt a live feed.
Hát bebizonyítottuk, h mi vagyunk a legnagyobb kockák...Most már ismeretlen játékkal is bármikor tudunk profiként játszani. -
#1286 Na most is mondták, hogy a teljes gamet játszották és 24 óra folyamatos játékkal is csak a game 16%át vitték ki. Nagyon jó lesz ez ide vele :D -
#1285 Mondjuk jómagam majd lassabban fogok haladni, mer szeretek szöszmötölni, mindent felkutatni, megcsinálni, átdumálni, megbütykölni, matatni, tapizni, szagolgatni, nézegetni, leverni és feltámasztani... -
#1284 HUNGARY OWNS DRAGON AGE! Once&4all! -
#1283 nyertünk. nagy grat nekik! -
#1282 A Magyarok MINDENT megnyernek! (najó, kivétel a sportok, üzlet, háborúk/csaták stb.) -
gregtom6 #1281 Na még1 tévúton járó. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a teljesből volt. DLC-t írnak Gamestar Online-on, és ők tudhatják, mert a magyar csapatból BZ a Gamestaros is kint van. -
#1280 mire volt jó ez az egész verseny? arra hogy szétspoilerezzék a játékot?:P