18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1359 Bezonyám és egy videojáték RPG-ben az egyik legfontosabb szempont a fejlődés, azaz midnennek utána kell járni és tápolni 1000-el. Ebben japók jók, mert ott ha nem ésszel tápolsz, egyszercsak elpacsálnak, de piszkosul és mehetsz vissza grindolni. -
readswift #1358 hát érdekes ez a téma mert ilyeneket mondanak:
- Dragon age : "normal 75% AI", hardcore "100% AI" . Szerény véleményem szerint ezt igy kijelenteni lehet hogy sommás, de a BS kategóriát közvetlen közelről súrolja.
- Mass effect2 , főteszter fegyverfinomhangoló néni: igen számitanak az "insane" diffis játékosok, élménnyé szeretnénk faragni a nehézséget és ezt abban is szeretnénk kifejezésre juttatni hogy az ellen sokkal halálosabbnak tűnjön (a többi jelzőt elfelejtettem).
GodBadka #1357 A nehezsegre adott valasza is szivetmelengeto:
"...Everything we heard about the difficulty was true, on normal this was a brutal experience..."
Azt mondjuk hozza teszi, hogy arra nem volt idejuk, hogy a mellekkuldetesekbol esetleg XP-t, vagy jobb felszerelest szerezzenek. -
#1356 Azt irják a review-k, hogy lineáris a játékmenet, viszont rengeteg a sidequest, és az npc-k - kel való interakció, éppen ezért el lehet veszni benne rendesen. A linearitás nyilván a fősztorira vonatkozik, illetve arra, hogy egy-egy, a fősztorihoz tartozó kvesztet hányféleképpen oldhatunk meg. -
#1355 Egy sötét folyosón kell majd végigmennünk megbilincselt lábakkal, egy előre megszabott sztorivonal mentén húzódó világban az üveghegyen is túl. -
Prof William #1354 Mit lehet tudni? lesz mozgási szabadság játékban? Mászkálhatunk a helyszínek között? felfedezhetjük a világot vagy előre megszabott sztorivonal mentén mehetünk majd csak helyszínről helyszínre?
Ha úgy oldják meg mind a Witcherben vagyis 1-2 helyszín jó nagy és rengeteg quest van hozzá akkor nem baj. + 24 -óra folyamatos játszás után 15% játékidő is nagyon biztató. -
#1353 Jó látni ott a flashbe azt a magyar zászlót :) -
#1352 Nincs nagy gépigénye ugyhogy aki ezt konzolon tolja az meg is érdemli. -
Harkat 89 #1351 Érdekes lesz. Kíváncsi vagyok milyen lesz az irányítás, és a harc így. Remélem azért annyire nem lesz lelombozó. Amúgy kicsit hiányosnak tűnik nekem a kép, pl. nincs karaktereknél hogy beállítod kövessenek, stb.
De bízok benne így is jó lesz. -
#1350 39 xboxos kép -
#1349 Ha ez igaz lesz végre valamiben utolértük amerikát... -
#1348 Ebbe a topikba válaszol rengeteg kérdésre amúgy akit érdekel -
#1347 grafikára ez volt a válasza : "9.Very beautiful. The Towns and scenery looked so amazing in some places,
it was eye candy. Watching a character talk is also somewhat
mesmerizing, they did a good job at the presentation. The engine is a
big step up from the videos released months and months ago. " -
Harkat 89 #1346 Lehet sok skill van, de ha szintenként csak 1 pontot kapunk akkor már nem tűnik soknak. -
#1345 Azt írja az egyik UK team tag, hogy a kutya az egyik leghasználhatóbb karakter a játékba, tele van pro képességekkel :D -
#1344 Kockulásban is mi vagyunk a császárok :D -
#1343 Nah, most már végre nem "csak" vizilabdában meg sportlövészetben vagyunk jók. -
Deathstorm676 #1342 Ja mi mindenkit legyőzünk WITH THE POWER OF BEER!!!!!HAHAHAHA -
#1341 Ha mákunk van, együtt jön a CE és a könyv, de jó lenne... -
#1340 Igen, nagy gratula a csapatnak! Még szerencse, hogy kevesen vagyunk, és nem értünk a politikához, különben már mindenkit leigáztunk volna a bolygón. :D -
Cat 02 #1339 Hát de annyi skill van mint a 7szentség :o -
#1338 Hát abban félelmetes mod lassan fejlődtem de értem mi a lényeg! -
Kimi23 #1337 Nem tudtam figyelemmel kísérni a közvetítést, de jól láttam, hogy a magyar csapat 2 warrior, 2 mage felállásban nyomta? -
#1336 őőő...Fallout 3 meg van? Abba kb. 25 szintet érhet ez a 10. -
#1335 Diablot csak névről ismerem szal ez nekem nem mondott sokat :D -
Kimi23 #1334 Nekünk Steam-eseknek meg péntek estig van várakozás.. -
#1333 Ez nem diablo...itt a 10. szint kb. olyan, mint ott a 40. :) -
#1332 Amúgy az 1 nap alatt 10. szint az nagyon lassú fejlődésnek tűnik! -
#1331 De ha egyszer jár, akkor jár. :D -
#1330 Hát engem a legkevésbé sem érdekel az a guide csak a game legyen itt keddre :D -
#1329 Akkor nekünk CE-seknek szerdáig várnunk kell, de az átbaszás, hogy külön küldik a strategy guide-t, muszáj lesz megvárnom, míg megérkezik, nem akarok külön szállítási költséget fizetni érte. :( -
mike01010101 #1328 Erdekes en pont attol nem, attol azt varom hasonlo lesz mint az elso, csak kicsit javitanak mindenen. Jobb kornyezet, jobb akciok, jobb mellekkuldetesek. A fosztori es a moziszeru parbeszedek eddig is nagyon jok voltak. -
#1327 Nem, csak naiv :P
Én a Mass Effect 2-től várok valami forradalmit. -
Deathstorm676 #1326 IGEN -
mike01010101 #1325 En vartam, en senki vagyok? :) -
#1324 Senki se várt forradalmit. Mindenki a jó öreg oldschool BG stílust akarta viszont látni és a jelek szerint ez sikerült ;) -
Deathstorm676 #1323 Már csak 4 nap és 7 óra aztán mi is megtapasztalhatjuk milyen is lett a játék. 8-10 szintig és 16%-ig jutottak el 24 óra alatt az azért szép. Ha ez komoly akkor jó sokáig fogok vele játszani és hardon kezdem:D -
mike01010101 #1322 Elolvastam a pc guru ujsag ertekeleset es valahol en is azt erzem, hogy nagyon jo jatek lesz, "kotelezo megvenni" , de az igazi forradalom elmarad. Nem annyira "epikus" mint ahogy azt azt elso nehany nagyszabasu rendermovie sugalta, legalabbis nekem. Gondolok itt arra az ostromra mikor ezerszam rohannak az orokok es tuzes nyilakkal lovik oket, ezek megmaradnak mozinak es nem lehetunk kozvelten resztvevoi, stb.
Regi vesszoparipam kozepkori hangulatu jatekokban a kidolgozott hátasok (lo, teve, szeker, stb) hasznalata es ezek teljes hianya a jatekokban.
Persze lehet ha majd jatszok vele maskent latom.
-
#1321 Akkor nem lesz rövid,de legalább magyar nyelvű! -
#1320 Na újabb frissített update cdgalaxisnál. Berakom ide gondolom van akiket érint.
"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:
A játékból a normál kiadás jegyezhető elő,
a Collector's Edition, azaz a gyűjtői kiadás az eddig beérkezett előjegyzések alapján elővételben elkelt.
Várható érkezések:
normál változat: 2009. november 2., hétfői nap folyamán (esetleg kedd),
Collector's Edition (gyűjtői kiadás, csak előjegyzőknek): 2009. november 4., szerdai nap folyamán.
Ha esetleg lesz, aki nem veszi át a gyűjtői kiadást,
a megjelenést követő egy-két munkanap után elérhetővé tesszük a talán fennmaradó példányokat.
A gyűjtői kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen.
Az előjegyzői ajándék dalish promise ring játékbeli kód a játékkal együtt átvehető lesz majd,
az előjegyzői ajándék magyar nyelvű strategy guide könyv viszont csak legkorábban szerdán, vagy utána várható.
Ezért, a könyv, szinte biztosan csak utólag lesz átvehető.
Csomagküldés esetén választani lehet, hogy akkor küldjük, amikor megérkezik a könyv is, avagy küldjük csak a játékot.
A könyvet ekkor csak a következő rendeléssel tudjuk küldeni, avagy esetleg önmagában, de ekkor is van szállítási költség."