18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#17012 Első végigjátszásban érthetőek a nehézségek.
Morrigan el tudja látni a csapatot gyógyszerekkel, ha megveszed a hozzávalókat.
Legrosszabb esetben kénytelen leszel a pálya elejéről visszatölteni egy mentést, gyógyitalok nélkül megcsinálni azt a csatát nem tudom mennyire reális célkitűzés.
Oghren, Sten, és kétkezes fegyvereket lóbáló főkarakterek képességeihez elvileg nem kell ügyesség, de mégis van jelentősége.
Alacsony ügyesség mellett sok a sikertelen támadás (mellé üt), az ügyességet kb 20 pontra feltolva ez jórészt megszűnik.
Ezeknek a karkektereknek a másik "áldás" ha a közelükben egy szövetséges mágus Sietség aurát használ (no igen, ez is Wynne területe lett volna), ami +25%-os támadási sebességgel ruházza fel a csapatot.
Sten tulajdonképpen hátrányos helyzetű, neki nincs specializációja, majd csak 14-es szinten választhatsz neki.
Az inspirált képességekből szerezhető bónuszokkal elég jól megcsinálták a fejlesztők, hogy játékostól is függ, mit tud egy-egy csapattag a harcokban.
Oghrennel is az a baj, hogy amíg ennek a küldetésnek a végére nem értek, nem lehet vele elbeszélgetni, ő még tulajdonképpen kívülálló.
Jobban megismerve a csapat legmókásabb tagja lehet, bár azt nem állítanám, hogy példakép (vedel, káromkodik, de őszinte), és ha kap némi bónuszt, az a harcokban is észrevehető.
Nem állítom, hogy nem fogják lecsapni jónéhányszor, de neki a pofonfogó szerep jutott, s nem mindegy, hogy egy pofontól fekszik, vagy a harmadiktól. -
Hegyirabló #17011 A főkarakterem harcos, nem rossz, van hogy egy csontit két csapásra levág, de van amikor bénázik ám rendesen. Alapvetően a gyógyital hiányt tartom a legkomolyabb gondnak jelen helyzetemben. Sajnos mivel már a csata előtt állok, nincs lehetőségem variálni a csapaton. Elhagyni sem tudom a barlang ezen részét.
Ami Alistairt és Stent illeti, nem vagyok nagyon megelégedve velük, az elsők között dőlnek ki, pedig adok nekik jó cuccokat, tápot, amit kell. Stan legalább annyiban pozitív, hogy nem pofázik annyit, mint Alistair. Az folyton nagyképűen ugat, aztán mindig elsőként fekszik le. Persze az összes közül ő utál a legjobban, ez is tény. Nem szoktam ilyet, de már azon gondolkodom, hocs csalni fogok. Már ha elő tudnám hívni a konzolt. -
#17010 Taktikai beállítások lényege:
A játék föntről lefelé indulva végigfut a beállított utasításokon, és ha végrehajthatót talál, akkor azt teljesíti - mindíg az elsőt!
Ez nagyon fontos, mert huiába állítod be, hogy X karakter mikor igyon gyógyitalt, ha azt a sor végére rakod, soha nem fogja használni, szépen meghal.
Gyógyital használat minden karakternél az első, mágusoknál a lírium ivás a következő, és aztán jöhetnek a harci cselekmények beállításai.
Mindezzel együtt egy Branka szintű ellenfél ellen nem lehet taktikai beállításokból megcsinálni a csatát, bele kell nyúlni.
Sokat nem tudok segíteni, hisz azt csak te tudod milyen lehetőségei vannak a karaktereidnek.
Leliana helyett ide inkább Alistairt, vagy Stent vittem volna magammal, ha nincs gólemed (Pala személyesen érintett ebben a küldetéssorban)
Fontos, hogy Branka ne férjen hozzá a líriumhoz, ha sikerül neki 2-3 példányban nehezíti tovább a harcot, ugyanakkor először a segédeitől érdemes megszabadulni.
Ismét felvetődik a szintek-képességek kérdése.
Pl. Oghren és Sten esetében: morzsoló csapások.
Remélem jól emlékszem, ez az a passzív képesség, ami jelentősen megnöveli a gólemek elleni sebzésüket (a játék már nálam nincs a gépen)
Főkaraktered miféle szerzet?
Mivel Wynne kiesett, jobb híján Morrigant terelgetheted a gyógyítás-regenerálás tudománya felé. -
Hegyirabló #17009 Köszönöm, hogy segítesz!
Megpróbálom újra a gyogyós törpét leverni.
Mi legyen a taktika? Morrigan, Leliana és a törpe van velem. 12-13-as szinteken vagyunk. Gyógyital és gyógycsomag 2-3db lehet.
Fogjam egybe a csapatot és mindig együtt támadjunk egy ellenfelet? Vagy had menjen mindegyik külön? Leliana egyébként amúgy is követ mindenhová harcban, mint az árnyék. Sorrendben kiket üssek ott le? Milyen taktikát állítsak be? Meg harcmodort? Szokásos, passzív, agresszív?
Köszönöm! -
#17008 Még annyit, hogy gyógyitalokat, mana italokat általában nem érdemes a kereskedőktől készen megvásárolni.
Morrigan gyógynövénytan tudományát fejleszd, vegyél néhány plusz receptet, a Körtoronyban korlátlan mennyiségben vásárolhatsz líriumport, az elfeknél elf gyökeret, a többi adalék, flaska a tábori törpétől, vagy a denerimi kocsmárostól beszerezhető - olyan nincs, hogy elfogyott a gyógyital. (előfordulhat, de az játékos oldali hiba)
-
#17007 Branka kemény dió, el kell takarítani előle a líriumot, a játék egyik legkeményebb ellenfele tud lenni, különösen, ha líriumot zabálhat.
A teleportálós Lény tulajdonképpen nevetségesen gyenge tud lenni, annyi a titok, hogy nem szabad vele közelharci bohóckodásig alacsonyodni, a teleportálással szivat, plusz jön a csontisereg.
Manacsapás, vagy gyilkos nyílvessző ... és kb vége is.
Már nem vagy messze a vérfarkasok tanyájától, az ottani nehézségekről már volt szó a napokban, megfelelő képességekkel könnyű csata lesz, de lehet irdatlan nehéz is, ha nincs mágiasemlegesítő a csapatban.
(azért mondom, mert miután Fehéragyarral beszéltek, nem lehet elkerülni a csatát, scriptelt jelenetek-párbeszédek sora következik, a táborba nem tudsz visszamenni a csapaton variálni) -
Hegyirabló #17006 Hát most aztán szívok rendesen! Branka ellen vagyok, de kinyírja a csapatomat. Nem tudok vele mit kezdeni.
Na, mondom, visszatöltöm, fejlődök egy kicsit, bevásárolok gyógylöttyből, de nem lehet kapni egyik kereskedőnél sem. Akkor gondoltam lemegyek Fehéragyar barlangjába, hogy fejlődjek egy kicsit. Szépen el is jutottam egy Természetfeletti Lény nevű fazonig, aki elteleportálja magát, mielőtt levágnám a fejét, kivágnám a szívét és a máját, és megenném vacsorára. Már ha van neki.
Mi a fenét csináljak? -
#17005 Hát, első nekifutásra nem tudom mit tudsz majd kihozni belőle.
Elég részletesen be lehet állítani különböző taktikai elemeket, de ezekhez kell ugye idő mire kitapasztalja a játékos, mert lehetnek hátrányosak is.
Jó taktikai sorokkal el lehet érni, hogy egy nem túl magas rangú tagokat felvonultató csapat ellen szinte folyamatos legyen a harc, persze itt is kattogni kell a csapattagok kötött, míg rossz taktikai sorral pillanatok alatt levernek.
Elit ellenfél esetében már többször kell a space, s átgondolni a következő lépést - ez egy ilyen játék.
Vannak játékosok, akik minden csatát kézi vezérléssel játszanak le, a körökre osztott harcoknak is megvan a rajongótábora -
#17004 Köszönöm! Hát, a körökre osztott játékok nem a szívem csücskei...de ennek mindenképp adok pár órát..annyi jót olvastam róla! -
#17003 Neverwinter nights-hez lehet hasonlítani, a játékmenetet de attól minden tekintetben modernebb, hangulatosabb.
Nincsenek a játékban hatamas szabad terek, a pálya cellákra van osztva, de a cellák között viszonylag szabadon lehet mozogni, néhány lezárt területet kivéve (pl. Denerim néhány kerülete).
A küldetések miatt egy-egy helyszinre többször is vissza kell térni, hacsak nem kizárólagosan a főkükdetés "kijátszása" a cél, amit nem javaslok.
Négyfős csapatot vezethetsz, az irányított karaktert követik a többiek.
A csata körökre osztott, space-val bármikor megállítható, lehet manuálisan irányítani minden karaktert, de elég tűrhetően be lehet állítani taktikai menübe is feladatokat.
A viszonylag szabad mozgás első játékban lehet probléma is, hisz vakon könnyen bele lehet ugrani nehezebb feladatba.
A csapattagok egyéniségek, van véleményük rólad, és egymásról, ez egy beszélgetős játék is.
Mágus, megfelelő képességgel tud élőholt segédet idézni, de nem igazán mondanám necromantának, a fekete mágiát (vérmágiát) én nem tudtam szeretni, sokszor nagyobb áldozatokat kért, mint ami haszonnal kecsegtetett - de a lehetőség adott (csontváz idézés nem vérmágia, volt idézett élőhalott kisérővel mászkáló magusom, varázshatalommal együtt egész jó a csonti, csak ez már alapból két fenttartott képesség, ami csökkenti a manát) -
#17002 Sziasztok!
Most szedem, már hónapok óta szemezek ezzel a játékkal, de most jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam!
Mire számíthatok? Amit várok, az egy összetett rpg, sok ruhával, tárgyal, varázslattal, fegyverrel, jó és látványos harcrendszerrel. Ezeket olvastam.
Mennyire vannak nyitott terek? Mennyire érvényesül "mész a csőben" feeling? Van csonti idézgetős kaszt? :D
És a legfontosabb: csak kattintgatva lehet mászkálni? -
CAC #17001 A 2-ben is így volt.
Egyébként pont így csináltam a sárkányos harcot. Sőt! A Tank kapott sárkánypikkely páncélt is. Még tűzálló lötyivel is nyakon öntöttem. Na a harcosomat nem megsütötte, hanem szimplán szétcincálta.
A karakterek szétszórva voltak, mentek a fagymágiák, de csak nem sikerült kifektetni.
Nem baj, kikerültem, majd visszamegyek, ha magasabb szintű leszek. Ami késik, nem múlik. :) -
#17000 A Körtoronyban elég idiótán lett összerakva a párbeszéd opció, ott könnyen megtörténik, hogy egy rossz mondat után nincs esélyünk változtatni a helyzeten, csak reloaddal.
Az urnás jelent némileg más, addigra már kiismerjük a csapattagokat, s tulajdonképpen meggyőződésből reagálnak úgy-ahogy.
Elfogadtad a történteket, a játékban ezért nem akadhatsz el, kevesebb lesz a variációs lehetőséged, de megoldható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wynne egy élőholt karakter, s amikor ez kiderül, kap egy speciális képességet, ami végszükségben igen hasznos lehet (lélek kelyhe). Spirit healerként elsődlegesen támogató mágus, az egyik fenttartott képessége (sietség) lehetővé teszi, hogy az összes csapattag +25% sebességgel támadjon. Gyógyít, regenerál, elesett csapattagot képes visszahozni a harcba, s mindezek mellett némi csatamágus képességre is szert tehet -
Hegyirabló #16999 Nem értettem egyet a szövegével. Erre azt mondja: "Csak a testemen keresztül!". Így lett.
Sajnálom egyébként, márt általában nem szoktam nyanyákat kinyírni, de ez most kivételes eset volt. -
#16998 Tudtommal Wynne két helyen veszítheti el a fejét.
Egyik alkalom rögtön a mágusok tornyában, vagy elfogadjuk a segítségét, vagy meghal.
A másik lehetőség a szent hamvak urnájánál, Lelianahoz hasonlóan viselkedik, itt két karaktert veszíthetünk, döntésünktől függően, ha velünk vannak.
Csapattag elvesztésével esetleg XP-t veszíthetünk (egyéni küldetések), de a játékban elakadást nem jelent, legfeljebb nehezebb dolgunk lesz.
Minden csapattag egyéniség, érdemes megismerni a történetüket, mégha nem is kedveljük mindegyiket.
Zevrant nem tudtam szeretni, ráadásul szerintem ritka elfuserált szerencsevadász, aki egy kezdetleges zárat sem tud kinyitni, de még belőle is lehetett hasznos csapattagot nevelni.
Leliana álszenteskedik, Alistair nyafog, Wynne anyáskodik, Morrigan kavar, Zevran egy hímringyó.
Sten, Oghren, Pala nem a kifinomult stílusuk miatt szerethetők, ők az igazi harcosok, nyersek, de őszinték... a kutya meg kutya
Oghren szerethető karakter tud lenni, aki a harcokban is megállja a helyét, de picit elcseszték, nem könnyű időben a csapatba szervezni, és a gép hajlamos neki is haszontalan képességeket adni.
Az iszákos törpe párbeszédein jókat lehet mulatni, volt olyan végigjátszásom, amikor őt toboroztam be elsőként, s vele mentünk a Körtoronyba.
Csapattagoknál sokat számítanak az inspirált képességek is, ezért fordulhat elő, hogy pl. Sten az egyik játékosnál erős tank, a másiknál meg beteg légyként fetreng a harcmezőn, de ugyanez bármelyik csapattagra érvényes.
A "tábori szintlépés" hagyomány az ilyen tipusú játékoknál, és ez így logikus is, bármennyire is nem tűnik annak.
Komoly jelentősége van a szintnek, s ha a táborban maradók nem igazodnának a főhős szintjéhez, rövid idő után használhatatlanná válnának, s akkor végképp nem vinnéd magaddal őket.
Az XP-t minden csapattag megkapja, így azok is, akik nincsenek a helyszínen.
Egyéni XP-vel igen szétcsúszna a gárda, érdekes lenne, ha a zárnyitásért, csapda felszedésért csak a szerencsevadász kapna tapasztalati pontot, pedig nem őt illetné?
Vagy a leölt ellenfelek után egyénileg gyűjtenék a karakterek az XP-t... a 22-25 szint alatt mennyi differenciát lehetne begyűjteni? -
#16997 na mondjuk ez igaz... egy harc nagyon durván szívás lesz Wynne nélkül, főleg ha főkaraktered nem mágus.
mi volt btw a halál oka? -
Hegyirabló #16996 Na jó, akkor megnyugodtam. Féltem, hogy később szükség lesz rá sárkány ellen, de majd csak megoldom nélküle is. -
#16995 Wynne egy a két mágus csapattagból. gusztustalanul táp, és az elképzelhető legidegesítőbb karakter. mágusok nagyon jók, de szerepjáték szempontjából... jobb döntést nem is hozhattál volna -
Evoluti0N #16994 Ha neked nem gond, nekem nem gond :D Pont ez a lényege a szerepjátékoknak, a tetteid befolyásolják a cselekményt :P -
Hegyirabló #16993 Ja, és van egy kis gond!
Wyne ellenemfordult. Így kénytelen voltam levágni a fejét. Ez gond? -
Hegyirabló #16992 Kösz a segítséget mindenkinek, kezd beindulni a dolog!
Egyszer mondjuk megakadtam a bánya mélyén, találkoztam valami főlipóttal meg a sameszaival, de nem volt már gyógyóitalom, és nem tudtam megenni. Aztán kitaláltam, hogy kimegyek, változtatok kicsit a csapatösszetételen, plusz a táborban vettem gyogyóitalt, utána simán átmentem.
Azt mondjuk furcsának tartom, hogy a "pihenő" karakterek miért fejlődnek a "pihenés" alatt, ez plusz kihívás lehetne, hogy muszáj legyen variálni a csapatot, hogy ne maradjon le egyik se a többitől, kelljen kicsit akcióba vinni mindig mindet.
Most a bányában a törpét hazazavartam, mert a pofája nagy volt, viszont mindig őt ették meg elsőnek a csapatból. Ez gond lehet? Kell a törpe mindenképpen azon a helyen?
Ami meg egy dolgot illet, amit többen említettek itt, én is tapasztaltam, hogy néha kidob a játék, igaz, hogy csak azóta, hogy felpöcsöltem. Pedig eredeti, a gép is elég neki, nincs se hardver, se driver problémám. Én a Windows 7 64 bitre gyanakszom. De hát mit tegyek, 6GB RAM-hoz már 64 bites rendszer kell. Egyébként is ezt adták a cégnél ingyen... -
#16991 Nincs több Xp.
A sebzés és a sebződés, amivel variálnak a nehézségi szintek beállításával.
Easy fokon pl. a baráti tűz nulla, de az ellnt 100% sebzi egy rosszul elkasztol spell, magasabb nehézségi fokon már van baráti tűzből származó sebződés (normálon 50%, experten 100% - ha jól emlékszem), és a rosszul elcastolt spellek az ellenfeket kevésbé sebzik.
Pl. ha Morriganra bízod, mikor használja a fagyasztást, a boszi észnélkül fújja a fagykúpot, csonttá fagyasztva a csapat tagjait, s a mögöttük (előttük) hadonászó martalócnak csak a bajusza lesz deres (én szerettem a taktikával kisérletezni, de néhány varázslat egyszerűen nem illeszthető be, azok csak kézi vezérléssel hatékonyak)
Érdemes arra is figyelni, hogy az ellenség mire immunis, a nehézségi fokot emelve az immunitás mértéke is növekedhet, de ez a lényegen nem változtat, a sebezhetőség-sebződés mértékével variálnak.
A két őssárkány alapvetően tűzzel támad, kell tehát egy tűz ellen védelmet adó "valami" a csapattagokra.
Jól jön a healer, és nem kell az egész csapatot oda küldeni a dragon orra elé
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Flemeth nem hagyja el a magaslatot, ott örjöng, forgolódik, távolra tűzzel támad - ezt érdemes figyelembe venni a taktika megválasztásánál.
Morrigan boszi tud ám meglepetéseket okozni "hálából" -
CAC #16990 Egyébként nehezebb szinten több xp szerezhető? Többet ér egy adott monszta, vagy esetleg ugyanannyit ér, de több van belőle?
Én nekimentem a Haven-nél lévő sárinak 12. szinten. Hááát...hiába csináltam ésszel, semmi nem maradt a partiból. :) -
#16989 ízlések és pofonok, én a picsogása miatt előszeretettel osztottam volna neki le párat az utóbbiból
szerintem nyugodtan dobd fel virágboltiból, csak használd saját cd kulcsod + dvd-d, a képfájl és a bolti dvd tartalma között kétlem h lenne bármi különbség. -
sata75 #16988 Alister a király (hm... szó szerint) a huje dumájával:)
Na hazaérvén gondoltam akkor jól felrakom a játékot, de nem tudom felinstallni mert kidob valami cd hibával. Most akkor gondban vagyok, hogy hogyan telepítsem fel? Ha felrakom a virágbolti verziót annak gondolom beszól a bioware. ötlet? -
#16987 szvsz manacsapás már csöppet verébre ágyúval kategória... Gaxin kívül mágusok általában törékenyek. nagyon. felesleges manacsapásra pontokat költeni (főleg h az előtte lévő képzettségek gyengék), elég őket megkínálni egy-két sima, egy személyre ható sebző varázslattal, és már nyekkennek is.
CC-ből meg a legjobb a Paralysis Explosion: két mágussal egyszerre egymásra elsütsz egy Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion-t, és minden befagy a környéken. iszonyatosan ász, bár van benne friendly fire is természetesen... bár ezen én annyira soha nem zavarogtam, 3 egyszerre ellőtt heal-el könnyű visszaragasztani Sten-re a végtagjait (Sten-t használtam végig, őt nem borítja fel a tűzgolyó az elejétől kezdve, meg mágusokhoz jobb tank mint rinyap... izé, Alistair.) -
sata75 #16986 nekem célom volt a oneshot de sajnos nem jött össze:(
kedvenceim közé az tartozott mikor összefutottam a mélyutakon 2 éjjfatty mágussal + néhány (100-200:) addal. gondoltam elsőt jól le mannacsapom addig másik cc-ben pihen. nem jött be:( másodszorra sem:( aztán rájöttem, hogy valamiért az a nyomi immunis rá nem úgy mint a többi, szóval nekem az volt a legnehezebb rész a játékban :)
hazamegyek felrakom... -
#16985 Manacsapással lehet a legnagyobb sebzést bevinni, ha az ellen mágus, és a videón látszik is mire képes (megtámogatva varázshatalom aurával)
Jól szemlélteti, hogy ha a játékos rájön a játékban lévő "titkokra", a legdurvább ellenfél is könnyedén leverhető lehet, ellenkező esetben egy gyenge útonálló csapat is rommá verheti a kis rohamosztagot.
Anno volt itt egy kis eszmecsere, hogy kinek mennyi volt a max sebzése a játékban, s mikor leírtam, hogy mennyi, jónéhányan hitetlenkedtek.
Aztán meg az lett a téma, hogy a manacsapással valóban elérhető, de az annyira durva, hogy már cheat.
Megjegyzem, Gaxkangot soha nem sikerült egyetlen manacsapással legyilkolnom, de nem is volt ilyen célom.
A HP-ja felét, kétharmadát neki is levitte a varázslat, de tegyük hozzá, hogy van némi esélye a spell kivédésének, volt rá példa, hogy névtelen-senki mágus ellenállt a manacsapásnak, az elit pedig azonnal belepusztult -
sata75 #16984 ohh.. Gaxkang...:) de szerettem:) aztán megnéztem ezt a videót és indítottam egy mágust:) -
#16983 Sokat számít az, hogy egy-egy elit ellenséggel milyen szinten kerülsz szembe.
Jó példa erre az elfeknél a sírokat örző Bosszúállók esete, amelyeket 6-8. szinten is elő lehet csalni, de legyőzni nem feltétlenül sikerül, ilyenkor még a tölteléket jelentő csontvázsereg is kihívást jelent.
10-12. szintű csapattal ugyanez a csata már komolyabb gond nélkül megoldható.
A sárkányokkal is hasonló a helyzet, minél magasabb szintű csapattal küzdesz meg velük, annál kevesebb lesz a kihívás.
A két őssárkány mellesleg nem annyira félelmetes ellenfél, megfelelően taktikázva elég könnyen legyőzhetőek.
A játék legerősebb ellenfele Gax-Kang, de vele 16-os szint alatt nem valószínű, hogy találkozhatsz, össze kell szedni az info-morzsákat, amihez szinte az egész térképet be kell járni.
Ellene is megvan a megfelelő taktika, ha rájösz a titokra könnyen leverhető, de egyébként igen durva csata is lehet.
A "hadjáratok" sikere főleg azon múlik, hogy a csapatodban lévő karakterek milyen technikákat tudnak bevetni, s ezek a lehetőségek annál szélesebbek, minél magasabb szintűek a karakterek.
Említettük már az elfeknél a csatát, ahol az ellenség úgy kerül túlerőbe, hogy lefagyasztja a semleges (szövetséges) csapatot.
Alacsony szinten itt valószínűleg el is bukott a harc, mert senki nem tud mágiát semlegesíteni a csapatban.
Később pl. Alistair a terület megtisztítása képességével képes kiszabadítani a lefagyasztott karaktereket, s a harc néhány másodperc alatt megnyerhető.
Sokan szenvednek mágusok ellen, akik valóban nagy pusztítást tudnak csinálni, különösen, ha többen vannak... csakhogy rájuk a manacsapás halálos lehet (itt is csak annyi a titok, hogy el kell érni azt a szintet, hogy valamelyik mágus elsajátíthatja a képességet) -
#16982 az a helyzet, hogy DAO bizony legdurvább nehézségi szinten is picsafüst, ha tudod h mit csinálsz - 3 mágus meg egy tank tűzgolyókkal és CC-vel felszerelkezve úgy megy át a legdühösebb tömegen is, mint kés a vajon. -
Evoluti0N #16981 Nekem 70 óra felett lett az első végigjátszás a főjátékba épülő összes dlc-vel együtt. :) -
sata75 #16980 Őszintén megmondom, nem tudom. Elsőre kezdtem alacsonyabb szinten, ez régen volt meg nem is sokáig toltam rajta. Úgy emlékszem nincs olyan nagy különbség a szintek között. Jó mondjuk easy az easy:)
De hidd el nekem, rémálom nagyban növeli az élvezeti faktort. Illetve ha kitapasztalod a játékot akkor már csak azon a szinten fogod tolni:) -
avsk #16979 Miért te már végig nyomtad Rémálom szinten?Mennyivel nehezebbek,pl. a sárkányokat legyűrni? -
sata75 #16978 nem emlékszem már pontosan de szerintem egy full végigjátszásban bőven benne van az 50 óra. Kapkodva, csak a főszálat végigtolva is 20+ óra az biztos.
@avsk: elején szerintem azért haladsz nehezen mert 1. nincs healer, 2. nem sok skill közül választhatsz. Késöbb, jó stratégiával kés a vajon effektus még a legnehezebb szinten is. -
avsk #16977 szerintem ez átlagos fejlődési szint:D
Már elég profi játékosnak érzem magam a DA.-ben,és elkezdtem mostanság a rémálom szintet (rugó kettős fegyver specialistával).Háát ezen a szinten szinte teljesen más stratégiákat kell bevetnem (óvatosság véget) ,mert olyan nehezen megyek előre,hogy csak nézek.KB. most tartok a nagy csata idején,mikor jelzőtüzet akarnánk meggyújtani,de már 10-12 óra már eltelt.
A Kórcari vadonban való járkálás közben v. 5X behalt a csapatom,mire rájöttem ,hogy lenne a legoptimálisabb végezni a sátraknál álldogáló 7 éjfattyúval.
A rémálommal szinte kapcsolatos kérdés:Az ellenségek hp-ja százalékban nő v. pontszámilag?Mert nem kis problémám lesz akkor a narancssárga nevű egyénekkel ha %-ban kapják vissza. -
Hegyirabló #16976 Srácok!
Nem tudom, hogy ez normális-e, vagy csak én rontottam el valamit, de lehetséges, hogy 23 óra játék után még csak 11-12 szintűek a karaktereim? -
Although #16975 Ja magába szippantja az embert, olyan mintha élnének a társaid :) -
sata75 #16974 ...én egy kicsit örülök neki:) -
CAC #16973 Hú gyerekek, baj van! Már két napja hajnal 4-kor fekszem le emiatt a játék miatt. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen. :)