18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Plata
    A játék nekem szépnek túnt.
    Tetszett,na és jó volt régi arcokkal találkozni,de hogy a steames változat ennyire háklis a modolásra az ciki,még az egyszerű magyarítástól is kiakadt már.
    Lehet egyszer még megpróbálom,majd,de nem eredetivel.
  • Demiurge
    Nem vesztettél sokat, ne aggódj. A sztori egy 3-4 perces videóban összefoglalható, a többi csak mászkálás bazi nagy de szinte üres mapokon és mindenféle szir-szar gyűjtögetése és/vagy legyilkolása
  • Daermon
    Akkor a többi részével ne játsz, mert az 1 a legjobb része, egyben mai napig az egyik legjobb RPG. :D
    Ja és 2009-ben jelent meg, nem 2011-ben és akkoriban bizony totálisan jó grafika volt :)
  • Plata
    Nem tom,szerintem ez marhaság,az első résszel többszáz óát játszottam,legaláb 10 alkalommal végig vittem,szerintem többször is.
    Második is megvolt legalább ötször.
    A harmadikat most próbáltam,12 órát bírtam ki vele.
    Felhúzott és letöröltem.
    Pedig nem lenne rossz,de szerintem ez a stemes változat tiszta gáz.
    Próbáltam egy modot feltenni,de nem megy,kifagyott a játék és azóta nem is tudom be tölteni a karakteremet,nincs kedvem újra kezdeni.Annyira nem jó.
  • Anonymusxx
    "Szép grafika" Hát ez 2011 be se volt szép, ez sose volt szép... Nem csak h nem szép, de még élettelen is ez az egész, nem hiszem el h a főváros is csak egy negyedből, áll ahol van középen egy piac, egy pár egy helyben álldogáló ember, egy pár bolt, kocsma.

• Anonymusxx
    Hát végignyomtam az első részt, ugyanannyira nem tetszett mint kb tíz éve, csak most lejjebb tettem az elvárásaimat, de így se volt túl jó finoman fogalmazva....
    Simán ez a legrosszabb rpg amivel játszottam...
  • Plata
    Ahogy a többiek mondták vannak előre összeállított taktikák.
    De nem árt leszedni egy olyan modot amivel a segítőid skillezését resetelheted.
    Néha borzalmasan vacak nekik.
  • Daermon
    Be kell állítani. Vannak előre készitett sémák, de tudsz variálni is.
    Ha meg nincs helyed az actionbaron kitudid húzni nagyobbra. Nekem a main karin kellett a potik meg ilyesmik miatt.
  • PiszkosFred
    "Programozd le", hogy melyik szituacioban mit hasznaljanak.
  • Anonymusxx
    Vajon a skilleket használják automatikusan a csapattagok ? vagy csak azokat amik be vannak állítva?
  • Plata
    Hát az egyhez eszetlen sok idő kell,vagy 200 óra.
  • Anonymusxx
    Próbáld megint, lehet valami más volt a probléma, nem az opr rendszer
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.26. 22:28:39
  • Plata
    Nekem originn.
  • Anonymusxx
    Persze, win 10-et használok, gog verzió
  • Monster076
    Én Win 11 alatt futtatom, ami kb ugyanaz. 2 modot használok, az egyik a HUD-ot méretezi át, a másik pedig egy unoffical remaster, ami a grafikán dob egy kicsit. Egyelőre hiba nélkül fut minden.
  • Plata
    Nektek működnek a modok win10 alatt?
    Nekem nem igazán mentek,ezért is töröltem végül a játékot.
    Win7-es gépen mentek modok,de 10-es alatt csak gáz volt velük.
  • Monster076
    Köszi, sikerült, csak 4k felbontásban olyan kis ablakban nyílt meg a config program, hogy először nem vettem észre :)
  • Anonymusxx
    Simán működik, nekem egyből felment, én ezt használom:

https://www.nexusmods.com/dragonage/mods/73/?tab=forum&topic_id=354902&BH=1
  • Monster076
    Én is megvettem pár napja az Ultimate Editiont, de elég gáz, hogy nem lehet komolyabb felbontásban tolni, mert a HUD nem méretezhető és tv-n nézve minden olvashatatlanul kicsi. A Nexusmods-on van hozzá mod, ami növelné, de az meg olyan régi, hogy a verzió-eltérés miatt nem működik.
  • Plata
    Lelianara gondoltál nem?
    Próbálj meg mindenről beszélgetni vele és a többiekkel is a táborban.
    Tényleg mindenről,ad majd küldit amivel a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt csaját is ki lehet iktatni,ha azt akarod.

De többiek is adnak küldetéseket,
    Alistair például
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a testvérét akarja meglátogatni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 10:36:02
  • Anonymusxx
    pff, lehet akkor rossz ajándékokat adok majd egy-két embernek, hátha az segít ... pl Leila maxon van...
  • Plata
    Gondoltam,mert nekem is megvan az ultimate is,de én toltam a dlc nélkülit is.
    Abban még nem volt egyszerű a barátkozás.Elkellett telnie jó pár órának mire összehaverkodtunk.
    Egyébként a hülye ajándékok miatt el is lehet cseszni a játékot,ha túlgyorsan haladsz valakivel,vagyis egyből max haverságig tolod,kimaradnak a küldetések amiket adnak x barátság elérése után.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 10:01:07
  • Anonymusxx
    igen, ultimate edition, gogon csak 5 dollár volt.
    Mi vitte vajon rá a fejlesztőket, hogy elbasszák a játékot? Hihetetlen.... Aki ezt kitalálta, azt max wc takarítónak alkalmaznám...
  • Plata
    Biztos az ultimate edition-t tolod.
    Az ad a játékhoz egy csomó csalásnak számító ajándékot.
    Azok alapból nem jártak hozzá,valamelyik dlc hozta,fejből nem jut eszembe a neve,origin-t meg lusta vagyok elindítani.
    Csaló ajándékok nélkül nem volt ám egyszerű az se hogy haverkodjanak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.25. 15:10:29
  • Crasher99
    Ez kell a mai beteges játékosbázisnak. Hogy kiéljék a fantáziáikat amiket a való életben sosem valósíthatnak meg
  • Monster076
    Nyakukon a veszedelem, mire várjanak? :)
  • Anonymusxx
    Elég fura az benne hogy szerelmet vallani már szinte a legelején lehet, éppen felszedek egy karaktert, adok neki ajándékokat, eldumálgatok vele, és már a legelső táborozáson megvan...
    Jobban elhúzhatták volna..
  • Plata
    A játék mappájában menti,de azt hiszem két helyre is,a dokumentumok mappába is meg a játék mappában is van.
    Jelenleg nincs fent a játék,így nem tudom megnézni.
  • Anonymusxx
    És azt hol lehet megnézni?
  • Daermon
    Igen, bizonyos részeken van ilyen :)
  • Anonymusxx
    Belekezdtem az első részbe, néha beugrik olyan hogy pillanatfelvétel, ez mi ? Készül valami screenshoot magától?
  • Daermon
    Bár angol cikk, de érdekes :)
  • b-type
    Ettől még lehet jó, ha illeszkedik. ..a készítők többfelé meg kell feleljenek, határidő, etnikai ízé, célzott korosztály (vér-bél-sex),esetleg a gyerekek teljes hiánya (mert a kiadó nem akarja). Időhiányra még orvosság a DLC, a többire nem.

• Daermon
    Mert feleslegesnek tartom, és már ez nem olyan, ahogy a készítők megálmodták.
  • Alanw
    Miert?:)
  • Daermon
    Én passzlom sajnos, semmilyen játékot nem szoktam modolni :)
  • arel
    jelenleg beállítottam a nehézségi fokozatot nightmare-re de tudtok esetleg modokat amivel esetleg további nehézségeket lehet előidézni. Pl. halottam a Combat balance modról ( ami a nexuson szerintem már más néven van fönt mert nem találtam) ami a sebzések realisztikusabb elosztását célozza meg de mivel az enemy sokszor túlerőben jön ez inkább nehezebbé teszi a játékot mint könnyebbé. Hasonlókat tudtok?
  • arel
    Feltöltöttem az Improved Atmosphere modot és halljátok nagyon megdobja a hangulatot. Több párbeszéd, item, npc ( főleg a városokban nagyobb táborokban), kinézet stb. stb. Csak egy gond van vele, hogy a magyar feliratot meg széjjelvágja. Egyszer hol magyar máskor meg angol ott ahol eredetileg magyarnak kéne lenni. Rengeteg file-t tartalmaz a mod de azért kíváncsi lennék melyik macerálja a magyar feliratokat, lehet azt kitörölném inkább, mert a gyorsolvasás nem megy még ha angolról van szó :-).
  • Plata
    Nekem most van egy kis gondom,frissítettem a kártyám driverét és Dragon age tök szar lett,az NPC-k ruhája villog és összevissza változik,egyik pillanatban a normális ruha van rajtuk,de ha mozdulok a ruha textúrája valami szar lesz.
    Nincs fent ruha mod,csak a respec mod és a castle cousland.
    Egyszerűen játszhatatlan lett,mert összevissza villódzik a ruha textúrája ha mozgok,de csak az NPC-k ruhája.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.18. 19:20:14
  • Daermon
    Ne rakd fel a modot? :)