Az IT-ipar fejlesztését ígéri John Kerry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze egészségügy .. mikor napi 2 doboz cigi után még mennek hogy lássák el õket .. meg diszkrimináció .. persze .. u. annyi ólmot kaphatnak mint a II VH-s halottak ...
és a pénz nem csak ott folyik el ..
és a pénz nem csak ott folyik el ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
végülis így is lehet .. amíg ellenzékiek addig keresztbetesznek minden jónak .. majd miután megszavazták õket simán keresztülviszik és éjjen éjjen az új kormány ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Kerry valami információ-technológiai ipari szakértõ? Õ simán csak a "ketchupos Kerry", nem más. "Lóphaszt" igérget olyanokat, ami alapból már úton van? Tipikus buta politikus. Az egész fejlesztéshez csak a hozzá tartozó törvényt kell megszavazni, amit korábban PONT a demokraták nem szavaztak meg ...
Amúgy úgy látszik minden politikus a Szilicíum-völgybe látogat mostanában. Olyan ez nekik, mint nekünk volt a Maria H. st. Bécsben. 😊
Megyó is járt ott az amerikai látogatása során, bár a magyar "média" szerint a "Szilikon-völgyben" járt !
(No Comment!)
Biztos a szilikonos csajokat nézték ...
Amúgy úgy látszik minden politikus a Szilicíum-völgybe látogat mostanában. Olyan ez nekik, mint nekünk volt a Maria H. st. Bécsben. 😊
Megyó is járt ott az amerikai látogatása során, bár a magyar "média" szerint a "Szilikon-völgyben" járt !
(No Comment!)
Biztos a szilikonos csajokat nézték ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Mondjuk a burzsujok lakasepites tamogatasa helyett lehetne a szelessavu internetepitest dotalni.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Szeretnék én annyi ésszel megáldva lenni mint Orbán Viktor vagy Kovács László.
Az adósság-rabszolgaságba kergetett Magyarországon hiába ígérne bárki is szélessávú net-elérést vagy informatikai forradalmat: mert egyrészt a lakosság fele nem is értené mirol esik szó, a másik fele pedig azt követelné hogy költsék inkább az egészségügyre. A sokat ígért tudás alapú társadalom és az informatika istenítése (is) csak hanta.
Tied az ország, a multiknak építed.
Az adósság-rabszolgaságba kergetett Magyarországon hiába ígérne bárki is szélessávú net-elérést vagy informatikai forradalmat: mert egyrészt a lakosság fele nem is értené mirol esik szó, a másik fele pedig azt követelné hogy költsék inkább az egészségügyre. A sokat ígért tudás alapú társadalom és az informatika istenítése (is) csak hanta.
Tied az ország, a multiknak építed.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Mer annyi esze sincsen.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
követendõ példa Japán és Dél-Korea is, ahol a szélessávú internet-elérések 20-50 százalékkal gyorsabbak, mint a hasonló amerikai hálózatok
Cöcö, nálunk mit írtak volna? 200-300%-al? 😊
Cöcö, nálunk mit írtak volna? 200-300%-al? 😊
shit happens
Bush már régóta kegyvesztett, de nem a választók szemében.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Remélem Kerry lenyomja Bush-t