Véletlenül vásárolt egy villamost az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább nem vagyok egyedül.
De ahogy látom lesz licitáló majd a metrókocsi árverésen is.
De ahogy látom lesz licitáló majd a metrókocsi árverésen is.
loál :DD
persze és hány kiló mithrill kell 1 olyanhoz ? :PPP
persze és hány kiló mithrill kell 1 olyanhoz ? :PPP
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A világból legelõször az önjelölt jóakarókat kéne elkergetni :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
emlekszem, szerepjatekban egyik jatekosunk mindig mithrill villamost akart kezdofelszerelesnek. termeszetesen sokszorosan runazottat.
most olcson hozza lehet legalabb jutni effele targyakhoz ebayen :D
most olcson hozza lehet legalabb jutni effele targyakhoz ebayen :D
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
hát ez ügyes gyerek .. néhol hazárdjátéknak hívják néhol véletlennek :D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Barom
k.a.m.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
OFF/ Szia Gabest, a Classic Media Player fejlesztese miert lassult le ennyire? Marc 27 ota nincs uj verzio?
épp ezt akartam írni... biztos van még az ebay-en pár villamos, vagy akár metró is :D
Látom, egy újabb jelölt 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
4610 Euró egy villamosért????
Baromi jó :D Ha lenne annyi zsém én vettem volna meg. Csinálok belõle egy bárt :D
Baromi jó :D Ha lenne annyi zsém én vettem volna meg. Csinálok belõle egy bárt :D

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Aki hülye haljon meg!

lol
Ekkora balf*szt!!!
Az ilyen meg is érdemli ahelyett, hogy valami értelemesebb cuccra licitált volna.
Az ilyen meg is érdemli ahelyett, hogy valami értelemesebb cuccra licitált volna.