130
Beteg, perverz japán csoda negyedszerre
-
#10 Hogy lehet atvaltani es mit? Ezt nem ertem :(((
-
#9 Át lehet váltani angolra a Dub+Sub-ot is!!!
99.99%a Angol, saveelésnél egy hangyányit Japó... -
#8 Elvilag aszem a Resident Evil 0 az elso olyan ahol akarhol le lehet raknicuccost es az ott meg is marad.
Egyebkent Ramza neked ez a verza van meg ami most jott ki? Jap-Ntsc ?
Ebben mi a japan es mia az angol? -
#7 jajj ne! akkor a PC-s verzió is szar korlátolt rágylistás lesz! fákk! h én ezt a resident-ben is mennyire utáltam... :( és most natessék! kibaszott SH-ba is belerakták... :( -
Ramza #6 Csattanó nincs, a sztori végig jó (de nem kiemelkedő) színvonalú, de különösebb fordulatok nélkül. -
#5 Van benne valami jó csattanó? (perzse nem kell leírni hogy mi az csak van-e) -
Ramza #4 Rövidebb a másodiknál, hosszabb a harmadiknál.
A második ha jól emlékszem 10 óránál hosszabb volt, a harmadikat elsőre is végigvittem öt óra alatt (számomra ettől is nagy csalódás volt), ezt 8:30 alatt toltam végig, két nagyobb elakadással.
Tökéletes lenne, csak két hibája van:
1. a korlátozott tárgylista miatt állandóan vissza kell menni a szobába lepakolni, iszonyatosan időrabló
2. köze nincs Silent Hill-hez (na jó, valamennyit belemagyaráznak, de az nudli). -
#3 Gyors voltál. Milyen hosszú? Mert a 2. és a 3. nyulfarknyi volt -
Ramza #2 Amúgy ma végigvittem, a négy nefejezésből kettőt meg is néztem.
Összességében szvsz a gyenge harmadiknál jobb, de az első kettőnél nem. Esetleg csak (beteges) hangulatban, az ugyanis egyszerűen döbbenetes, száz százalékosan eltalált. -
Ramza #1 Mivel a konzolos részben nincs topikja, nyitottam.
Lévén, hogy ez jelenleg egy konzoljáték ugyebár.