275
John Deere American Farmer and Delux Builder (c) Global Star Software
  • kupci13
    hány Mb ram kell a játékhoz?
  • kupci13
    ez vető
  • Tibcsók
    Sziasztok !Nem tudtok kódokat a John Deere American Farmer-hez? Légyszi segítsetek

SEGÍTSETEK!!!!!
  • Tibcsók
    Sziasztok !Nem tudtok kódokat a John Deere American Farmer-hez? Légyszi segítsetek
  • Ratatosk
    hello, nekem lenne 1 olyan problémám a gémmel, h a menük feliratai nem jelennek meg... csak nálam volt ilyen hiba? mi lehet ráJA a megoldás?
  • Gabcsika
    Hát ez egy óriási játék! :)
    (Még csak most ismerkedek vele)
    Parasztkodjunk amerikai módra, hey! :D
  • Vadmalac
    Üdv!

Kukoricát és napraforgót lehet vele vetni. De előtte elő kell készíteni a talajt a 714 mulch tilerrel v. az 512 disk ripperrel.

Egy kérdés: tud valaki crack-et vagy nocd-t az 1.01-es patch-hez?
    Mert van 2 olyan hiba a játékban, ami az agyamra megy. Az egyik, hogy betöltés után van, hogy 1-2 parcellában a növény fejlettsége visszaesik 0-ra, és ott is marad, szóval abban az évben ugrott a tészta, kivéve, ha van még idő mondjuk újravetni.
    A másik hiba meg, hogy néha mikor a kombájn a silóhoz megy üríteni, akkor odaér, megáll és annyi. Nem csinál semmit, ha elküldeném máshova, azt mondja, hogy nem ér rá, és ezt a folyamatot nem is lehet megszakítani.
    A patch megoldás lenne, de crack nélkül nem megyek vele sokra.

• littleNorbi
    Mire jó ez a "valami" ???

• littleNorbi
  • mstummer
    Valami képet nem akartok berakni a gémről?
  • littleNorbi
    Lézik rá patch ??:???
  • Styrex
    ALCATELGOD hogy állsz a magyarítással?
  • littleNorbi
    Hoogy kell földet csinálni ???
  • Mighty
    Ez csak egy John Deere promocios jatek...
  • Hmuda
    Hát az eddigi hozzászólásokból nem egy SimFarm.
  • Stann
    Hali! Milyen a játék? A jó öreg simfarm jut róla eszembe...
  • bazza
    Na most aztán csalódott vagyok...
  • Mighty
    Jajj, bocs! Nem írtam oda, hogy azok a jó öreg SimFarmban voltak.
  • bazza
    #46 <--- Itt azt irtad vannak!
  • Mighty
    Nem lesz. Ne is keress. Nagyon gyenge ez a játék...
  • bazza
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz több növény a játékban? pl: alma, répa atb...
  • bazza
    bemész a build módba, ott rákattintasz arra a házra mait már fel is építettél, ott két funkció fog megjelenni: kerítés és a robbantás
  • Torta
    Hogy lehet állatokat venni? Vettem egy házikót (nem tudom most hogy hívják :) )az állatoknak, de nem tudom elkeríteni, hol lehet kerítést venni?
  • bazza
    Köszi!
  • Mighty
    Lesz code.farm?
  • Mighty
    Kell venned egy traktort, egy eke csatolmanyt es egy ulteto csatolmanyt. A traktorba beulsz, racsatolod a szanto cuccost. Rakattintasz a foldre es fel tudod szantani. Ha kesz, akkor lecsatolod es felcsatolod az ulteto cuccost. Rakattintasz a foldre es ki tudod valasztani (attol fuggoen, hogy milen ultetot vettel) hogy szojat, buzat, kukoricat es nem tudom mi a negyediket tudj ultetni. Betakaritashoz kell egy kombajn es a hozza tartozo arato csatolmany.

Szerintem az elso idokben nem erdemes novenyekkel foglalkozni, mert nagyon dragak az eszkozok.
  • bazza
    Hol lehet magot venni?
  • magus
    lol:DDD

mwahha ez kell:d
  • bazza
    Egy nagy dolgot nem tok a játékban...
    Hogy a 'csába lehet növényeket termeszteni, és állatokat tenyészteni?

Rákattintok az "Üres földre", de sehol sem tudom megoldani, hogy legyen rejta pl kukorica...

Valahol venni kée magot. De hol?
  • Mighty
    Novenyek:
    Almonts, Apples, Barley, Carrots, Corn, Cotton, Gladiolus, Grapes, Lettuce, Oats, Onions, Oranges, Peanuts, Potatoes, Rice, Sorgum, SoyBeans, Strawberries, Sugar Beets, Sunflowers, Sweet Potatoes, Tomatoes, Tabbaco, Wheat.

Allatok:
    Cows, Pigs, Sheep, Horses
  • Mighty
    Atyaisten. Mai grafikaval de utos kis jatek lenne a simfarm :)
  • Mighty
    Teny, hogy a simfarm-ban tobb mindent lehetett termeszteni, de nem rossz ez :)
    Viszont az nem tetszik, hogy csak akkor hasznalja a kistraktorokat, meg az aruszallitot, ha benne ul a delikvens. Ha mar megvette es nem hasznalja mas, akkor nyugodtan belepattanhatna es azzal tehetne meg a szukseges utat. Az eteto valyut is tehettek volna a kerites masik oldalara, hogy ne kelljen annyit gyalogolni.
  • arty
    remeljuk a pecs majd megoldja ;) :D

atyaeg, micsoda game :) itldj leirasabol kisse bahatarolt amit csinalni lehet :) kar ..
  • Mighty
    Tenyleg. Szerintem ez valamilyen bug lehet. Csak addig lehet visszavonni, amig el nem kezdi. Azt sem mindent. pl. a hobby cuccok (mez, virag, uveghazi novenyek) eladasat egyaltalan nem lehet visszavonni. Ha meg elbontod az epuletet, mikozben onnan viszi eladasra a cuccot, akkor a jatek dob egy hatast es leall.
  • itldj
    A lehetőség az ott van, de akkor ha a földre adsz ki valami csinálnivalót az embernek akkor hiába nyomogatom azt az x-et, amíg be nem fejezte addig szarik rá mit nyomkodok...
  • Mighty
    Pedig van visszavonasi lehetoseg. Mikor kiadsz egy munkat a munkasnak, akkor a kepernyo aljan, kozeptol jobbra megjelenik, hogy mit fog csinalni egy kis nyegyzetben. Annak a negyzetnek a jobb felso sarkaban van egy x. Az a visszavonas.

Meg csak ismerkedek a jatekkal, de lehet nem lesz ez olyan rossz. Unalmas orakban el lehet vele veszodni :)
  • Hmuda
    Na akkor ennyit erröl. Legalább tudom, hogy nem éri meg leszedni. Pedig most nekem is megjött a kedvem egy jó kis SIM Farmhoz, de sajna nem megy XP-n. :PPP
    (faszom a rohad DOS-hiányba)
  • 12346
  • 12346
  • PiszkosFred
    "Olyan paraszt, hogy disznóvágást tetováltatott a hátára." Ezt pont ma hallottam, és nekem új volt. ;] Gondoltam megosztom veled, látva a kommentedet..