Varta "15 minute charge & go" akkutöltő rendszer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Nem tudjátok hol tudnék venni ilyen akksit?
Töltõm már van, de kéne még 4db akksi.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

toyotakacsa01
Ilyenem van.
3 és fél év után elkezdtek az aksik vacakolni.(kb csak félig töltõdnek fel, nem sokáig bírják)

Vettem két új aksit, ha 3 évig ezek is kibírják, megérte. (2400 ft volt a két db)
A két régi meg vésztartaléknak jó, arra a 15 percre, amíg az újak fektöltõdnek.

Amúgy a cikk hatására vettem meg ezeket, és nem bántam meg.

OliApa
Én egy 2-est használok április óta. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 9.900.- HUF volt.
MaSzKa
én is vennék ilyet
csak 10000Ft :-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gz8
Lásd még #8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TeszteloPontHu
3-4e-ért 2 tölthetõ akkut vehetsz, amit 1000-szer tölthetsz fel + a környezetet nem szennyezed 50 elemmel. Akkor melyik éri meg jobban?

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Pheel
St
Jaaaa, de leesett, OK
Pheel
Ehh, nemérted
St
Hogy biciklizés közben, kocsiban rázós úton stb. is használhasd
Pheel
Dehát az hülyeség 😊 Minek bufferelni a RÁZKÓDÁSOKAT?
St
Sony, ESP módban 😊
Akkor nagyobb fordulatszámon pörög, mert buffereli a rázkódásokat.
QuippeR
pedig philips

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
nekem kevesebb alatt is elfogyasztja. (gondolom az mp3-lejátszás miatt)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Pheel
Levi's 😊
[HUN]PAStheLoD
vajh' milyen CD lejátszó lehetett az ami 14 óra alatt leszlopálta az aksikat ? 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
sõt még jelent blokkot is vaskohászatban 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Laci73
Battery = 1. Telep, elem 2. Tüzérség, Üteg

Accumulator = Akkumulátor

Bár az igazsághoz tartozik, azért hívják még mindig "elemnek", mert a tengerentúlon (de nálunk is) az akku szó hallatán mindenkinek a kocsiba való aksi jut az eszébe.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

A battery pedig akkumulátort jelent, tehát mi a probléma 😊

Pheel
Jó, az angol nyelv másképpen kezeli a kérdést, de ez egy magyar cikk magyar fórummal 😊
Laci73
Mit tegyek ha ez van ráírva:

Rechargeable Battery 😊

Mint mondtam - írtam - nem vitatom hogy ez az IZÉ akkumulátor - elem alatt most ezt a típust értem - mert csak tárolja az áramot, de nem tudom akksinak nevezni.

Mr_Rob: Egy elem - na jó, akksi - úgy ezer feltöltést bír el, ha minden igaz.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Pheel
Engedelmeddel tisztáznám, amit összemostál:

Galvánelem

Akkumulátor

Mint láthatod, az elem nem újratölthetõ. Ha pedig a boltban ceruzaelemet kérsz, akkor bizony elemet is fognak a kezedbe nyomni, míg ha akkumulátort, akkor azt. Az elemet senki nem kereszteli át akkumulátorrá, a két dolog két teljesen eltérõ szerkezet.
Mr_Rob
Jó dolognak tünik, csak kérdés, hogy ténylegesen hány töltést bír ki. Elég extrémek a körülmények. 7.5A nagyon sok!

Laci73
Mivel nagyon unalmas a svéd-holland, engedelmetekkel kicsit teleírkálom a fórumot. Na.
Olyan divat lett új kifejezéseket fabrikálni, mint az elem átkeresztelése a mqszakilag valóban helyes akkumulátorra, de nem változtat azon a roppant egyszerq tényen, hogy a boltokban ezután is ceruzaelemet fogunk venni, nem pedig akksit. A cellára már szavam sincs.

Ha már szemantikázunk, említsük meg ezt is. Menjetek békével testvéreim.

Laci73
Beszélni angol?

Laci73
ÚjratölthetQ megfelel?

Szabina
Szerintem nagyon jó ötlet egy ilyen gyorstöltõ.

Persze ilyen esetekben amiket említettél elég egy lassú töltõ is, de mi már játunk úgy, hogy nyaraláskor annyit fényképeztünk, és kameráztunk hogy nap közben merült le az elem. Akkor jól jött volna egy ilyen 15 perces feltölõ.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

arty
ugyes vagy. az h a kornyezetet ezzel mennyire szennyezed, az meg le van szarva 😄

asd el a kertedben, az tenne fel rad a koronat 😊

Forza.

Az újdonságokat meg kell fizetni. Én jelenleg egy 4-es gyorstöltös készletet használok (kb. 2 óra alatt tölti fel a 2100mAh akkukat), egy ilyen 5-6e-ért már megkapható (töltõvel), ha valakinek nem kell feltétlenül 15 perces ez még tökéletesen megfelelõ.

Ez rohadt draga.

gz8
Utántölthetõs elem

Hozzáértés rulez

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dzsini
a300ba csak 2 elem kell, és 250ft egy duracell-ért nem "high-end" 😊 de mindenképpen nagyon rosszul teljesítenek a normál elemek a fotómasinákban, ahogy az a cikkben le is van írva 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nemtom, nálad vmi el lehet tolva, mert az én canon a60asommal 300 képet simán csinálok sima 1800 mlliamperes elemekkel, még ha ebbõl harmadához vaku is kell

Laci73
Anee: az utántölthetõs elem KO-val üti ki a vele majdnem egy árban kapható hagyományosat.

Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi Hama vagy milyen utántöltõmmel és elemeimmel: hat óra alatt szépen feltölt 4 elemet, ez bõven elég.

Erre jó rélda hogy egy full extrás high-end 1000Ft/4db-os duracel elemet a canon a300 5db! fénykép után lemerített....egy ruppóért 10 fénykép...aksival meg 70-et bír......
Melyik éri meg jobban?
Dzsini
7,5A-el tölt!! az nagyon durva... 8x-osa az én gyorstöltõmnek 😊) - jó lenne tudni mennyibe fáj csak az aksi, a töltõs szett duplaáron van, nem lehet olyan nagyon drága.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Nemá! Egérbe megveszed az elemeidet, örülsz, de a kamera szvsz leszipkázza jóval gyorsabban. Pláne a mai kamerák, amik "tükörreflexesek", de azért nem az objektíven kukucskálhatsz, hanem egy rohadt lcd-n 😞
Nameg van egy Sony Diskman-em, ami egész nap dúdol rádiót a melóban, plus utazás, ez napi 12 óra mûködés. Ez kb 3-4 nap / két elem lenne. Úgyhogy ha van pénzed egyszer töltõre, meg akkukra, jobban megéri.

Akinek meg nincs annyi esze, hogy este berakja a lemerült akkukat, reggel meg kiveszi a feltöltöttet, az kõccse a pízt ilyenre gyorstöltõre 😊 (vagy az elemekre, amik van, hogy akkuáron kaphatók...)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
hurra.. vegulis erdekes.. csak azert elmondanam hogy az officedepot ban vettem ( nem emlexem pontosan) 3-4 ezerert) egy olyan energizer packot amiben van 50 energizer ceruza elem...
es ez nem affele ciganyokto vettem az aluljaroban tipusu... hanem normalis elem..tobb honapja van meg az egerem.. eddig ketszer csereltem benne elemet..es akkor se hasznaltam fulladasig.. csak mikor kezdte kijelezni hogy merul akkor csereltem..