Varta "15 minute charge & go" akkutöltő rendszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltõm már van, de kéne még 4db akksi.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
3 és fél év után elkezdtek az aksik vacakolni.(kb csak félig töltõdnek fel, nem sokáig bírják)
Vettem két új aksit, ha 3 évig ezek is kibírják, megérte. (2400 ft volt a két db)
A két régi meg vésztartaléknak jó, arra a 15 percre, amíg az újak fektöltõdnek.
Amúgy a cikk hatására vettem meg ezeket, és nem bántam meg.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Accumulator = Akkumulátor
Bár az igazsághoz tartozik, azért hívják még mindig "elemnek", mert a tengerentúlon (de nálunk is) az akku szó hallatán mindenkinek a kocsiba való aksi jut az eszébe.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Rechargeable Battery 😊
Mint mondtam - írtam - nem vitatom hogy ez az IZÉ akkumulátor - elem alatt most ezt a típust értem - mert csak tárolja az áramot, de nem tudom akksinak nevezni.
Mr_Rob: Egy elem - na jó, akksi - úgy ezer feltöltést bír el, ha minden igaz.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Galvánelem
Akkumulátor
Mint láthatod, az elem nem újratölthetõ. Ha pedig a boltban ceruzaelemet kérsz, akkor bizony elemet is fognak a kezedbe nyomni, míg ha akkumulátort, akkor azt. Az elemet senki nem kereszteli át akkumulátorrá, a két dolog két teljesen eltérõ szerkezet.
Olyan divat lett új kifejezéseket fabrikálni, mint az elem átkeresztelése a mqszakilag valóban helyes akkumulátorra, de nem változtat azon a roppant egyszerq tényen, hogy a boltokban ezután is ceruzaelemet fogunk venni, nem pedig akksit. A cellára már szavam sincs.
Ha már szemantikázunk, említsük meg ezt is. Menjetek békével testvéreim.
Persze ilyen esetekben amiket említettél elég egy lassú töltõ is, de mi már játunk úgy, hogy nyaraláskor annyit fényképeztünk, és kameráztunk hogy nap közben merült le az elem. Akkor jól jött volna egy ilyen 15 perces feltölõ.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
asd el a kertedben, az tenne fel rad a koronat 😊
Forza.
Hozzáértés rulez

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi Hama vagy milyen utántöltõmmel és elemeimmel: hat óra alatt szépen feltölt 4 elemet, ez bõven elég.
Melyik éri meg jobban?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nameg van egy Sony Diskman-em, ami egész nap dúdol rádiót a melóban, plus utazás, ez napi 12 óra mûködés. Ez kb 3-4 nap / két elem lenne. Úgyhogy ha van pénzed egyszer töltõre, meg akkukra, jobban megéri.
Akinek meg nincs annyi esze, hogy este berakja a lemerült akkukat, reggel meg kiveszi a feltöltöttet, az kõccse a pízt ilyenre gyorstöltõre 😊 (vagy az elemekre, amik van, hogy akkuáron kaphatók...)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
es ez nem affele ciganyokto vettem az aluljaroban tipusu... hanem normalis elem..tobb honapja van meg az egerem.. eddig ketszer csereltem benne elemet..es akkor se hasznaltam fulladasig.. csak mikor kezdte kijelezni hogy merul akkor csereltem..