14
Szal...
-
#14 Oktatóanyagok -
dahaka2 #13 Hello mindenkinek.
hogyan lehet letölteni valamit a smart ftp-vel???
-
#12 Sziasztok!
Már elég régen volt hozzászólás ebben a topicban, de azért remélem van, aki olvassa és esetleg a segíteni tudna nekem.
Több hónapja SmartFTP progit használok és meg vagyok vele elégedve. Jelenleg a 2.0.993-as verzió fut a gépemen. Az a gondom vele, hogy lejárt a 30 napos használati idő. Igaz, hogy a program ingyenes, de mégis majdnem minden belépéskor kidob egy kis ablakot, hogy már 30 napja használatban van, s felajánlja, hogy vásároljam meg. Egy ideig elnyomogattam a gombot, de már egyre jobban bosszant a kis felbukkanó ablak, amit szeretnék eltüntetni. Sajnos sehol nem találtam hozzá működő serialt, vagy regisztrációs kulcsot. Ha esetleg valaki tudna segíteni a problémám megoldásában, azt nagyon szépen megköszönném. -
#11 na nem is gondoltam volna hogyvan smart ftp topic:)
Az lenne a kérdésem hogy tudna segítení abban nekem valaki hogy mikor indítom a klienst ne csatlakozzon egyből, mert nem találom azt a fület vagy pipát ahol be lehet ezt állítaní, a másik kérdésem hogy lehet-e a smart-al keresni ?? -
savanya #10 Sziasztok!
Én egy ftp szerver könyvtárszerkezetét szeretném kinyomtatni, az a gond, hogy nagyon hosszú a struktúra, elkezdtem print sceennel lementegetni a látható részt, de bízom benne hogy, van valami nem ennyire láma megoldás is.
Próbáltam totalcommanderrel, azzal a helyi lemezek könyvtár szerkezetét ki lehet nyomtatni egy kattintással, de ftp-t azt nem bontja ki.
Várom válaszaitokat! -
#9 minek kell minden topikba bemásolni ugyan azt a hozzászólást? -
#8 Hello!
Segítsetek S.O.S
Szeretne valaki FTP-n keresztül csatlakozni a gépemhez de nem tudom beállítani, hogy elérjen. valaki letudná írni részletesen hogy kell??
Köszi -
#7 Sziasztok ! Már régóta ezt a progit használom, de most valami elállítódott. A problémám, nem jegyzi meg azt a dolgot amit kijelöltem töltésre, miután kilépek a programból újra meg kell keresni a letölteni kívánt dolgot - régen megjegyezte - most a letöltés előtt újra meg kell keresenem amit korábban elkezdtem tölteni. Mit kéne állítanom, még nem sikerült megtalálnom. A segítséget előre köszönöm !!! -
#6 Nekem eddig ez a legjobb.
Egyebkent megoldottam a gondot. Sajnos nem tudom miert nem akarta maganak a Aplication Data/SmartFtp konyvtarban bemasolni a queue.dat filet. Ezert fogtam es bemasoltam a regit es siman mukodott :) -
#5 A SmartFTP szerintem nem a legjobb... en regen FXPztem vele es az osszes atcopyzott file crc-s lett:( Sok bug van benne! -
#4 Fakk.. havernak is csinalta de mar nem teszi... nem ertem mi lehet a baj :( -
#3 FileZilla is csinált ilyet, passz. -
#2 nekem is csinálja néha és sajna én sem tudom miert:(( -
#1 Aza gondom nekem hogy ujra lett rakodva a windows-om es amiutan ujra feltelepitettem a SmartFtp-t volt vele egy gond espedig az hogy berakom Global Queue -ba a letoltendo filokat de amiutan kilepek belole es viszalepek azok mar nincsenek ott. Regebben mindig megmaradtak amig le nem toltottem mindet :(
Hogy lehet ezt megoldani?