14
-
tajfun #14 1.2TB pl. wareznak kell. -
tajfun #13 Dell es egyeb OEM szarok suxx. Munkahelyen is csak a baj van vele, hihetetlen noname szarokbol ta'kolja'k ossze. Markas alkatreszekbol (Intel/AMD, ASUS, Samsung, stb.) osszeallitott gep nemcsak hogy sokkal olcsobb, de annyival jobb es megbizhatobb is. -
#12 pontosan :D -
#11 csupa felesleges "extra"... egy jobb s478/amd64/fx fele ennyibol megvan, gyorsabb, nem melegszik ennyire... jesszusom. a gazdag fogyasztok lehuzasa :D
ok vegulis meg is erdemlik... -
RpPRO #10 Hmmmm, 840e ft-bol kettot is lehetne epiteni SK. :S -
#9 hát nemtudom nekem az asztalalatt van a gép és csak akkor látom ha valamit bütykölni kell benne :D.
szal felőlem műanyagdobozba is tehetik ;P -
#8 wifi nélkül mire megy már az ember a mai világban ? loál :D meg mért kell 1,2 terabyte ? az fontos ... alienware sztem jobb :D -
#7 hát ja .. mer ez randaaaaaaaaaaa -
#6 Ezen a pénzen már kocsit veszek. Azért sóvárgok a felszereltsége után. -
#5 Szép, meg jó, meg minden, de egy kicsit drága!
Kegyetlen a felszereltsége, de akkor is sok. Még akkor is, hogy ha olyan perifériák is rendelhetőek hozzá, mint egy Klipsch ( hangfalrendszer! Egy ilyen gép munkaállomásnak a legjobb, és akinek erre kell, az meg is tudja venni (bár abba nem kell Ati kártya, meg 5.1-es hangchip), de HCG gépnek kegyetlenül sok. Azért az amerikaiak sem élnek ilyen jól!
De a Dell tudja, még ilyen gépekkel is a Világ tíz legjobban működő cége között van! :) Hogy a "vezérről" már ne is beszéljek! :) -
Tiby #4 Huh jó kis gép lehet.(szerintem a ház is király) -
Mice #3 jahh:) gondolom neonosba;) -
#2 ennyi pénzért szebb házba is rakhatnák :) -
Mice #1 lol, 2400 $ körül startoló gépnél igazán sokat dobna wifi az árban...