Street Racing Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
detto😄 az nfsu2-t már én se eröltettem végig. ez meg ultratré a másik hasonszõrûvel együtt sajna.
én nagyon beleuntam ezekbe a csillogós, takonyaszfaltos, éjszakai tuningmarhaságokba 😊
sztem ezt már senki sem vitte végig ... az is szép teljesitmény, aki az nfsu1 után a másodikat végigtolta... én abban is "lelohadtam" 😊)
sztem ezt már senki sem vitte végig ... az is szép teljesitmény, aki az nfsu1 után a másodikat végigtolta... én abban is "lelohadtam" 😊)
Forza.
de, a celeron2.4 pont olyan rossz proci ... a slot1/s370 celeronok óta a celeron=szutyok 😞
Forza.
Nálam is szaggatott, de amikor kevettem az EAX-ot (pipa ki), akkor már jól megy.
Más... Még olvastam vissza, de lenne egy problémám... Hogyan lehet ebben a játékban menteni??? Csak akkor amikor befejezem és kilépek belõle??? Akkor ment csak magától? De akkor ebben a játékban nincsenek játékállások? Ha valamit elront az ember, akkor az már úgy marad, nincs vissza?
No ez engem nem hagy nyugodni.
A másik a tuningolás... Írkljam fel, hogy melyik cég kütyüje tud többet és azt vegyem meg? Mert itt sincs visszaút, nincs eladás , ha megvettem akkor az enyém, ha másikat veszek akkor bukom az elõzõt , és annak az árát is.
A harmadik gondom... Hogy lehet a FELSZEDETT barátnõk feladatait megkapni?
No ennyi kínom lenne a játékkal , amúgy nekem tetszik.
Más... Még olvastam vissza, de lenne egy problémám... Hogyan lehet ebben a játékban menteni??? Csak akkor amikor befejezem és kilépek belõle??? Akkor ment csak magától? De akkor ebben a játékban nincsenek játékállások? Ha valamit elront az ember, akkor az már úgy marad, nincs vissza?
No ez engem nem hagy nyugodni.
A másik a tuningolás... Írkljam fel, hogy melyik cég kütyüje tud többet és azt vegyem meg? Mert itt sincs visszaút, nincs eladás , ha megvettem akkor az enyém, ha másikat veszek akkor bukom az elõzõt , és annak az árát is.
A harmadik gondom... Hogy lehet a FELSZEDETT barátnõk feladatait megkapni?
No ennyi kínom lenne a játékkal , amúgy nekem tetszik.
Helló emberek!
Visszamenõleg olvastam a fórumot, és szerintem nekem egy egyedi problémaám lehet:
a carbon clone SEHOGY se ment, letöltöttem a reloaded-et de azzal megy a game, de (úgy vettem észre hogy CREW módban) újraindítja magát a gép... <#buck>#buck>
Majd egy olyan hibaüzenetet kapok hogy a win súlyos hiba után állt helyre, és a local settings/temp mappába valamelyik file-batalálta a hibát (ha letörlöm nem változik)
Ha valaki már találkozott ilyen problémával, vagy tudja a megoldást közölje.
Köszönom
Visszamenõleg olvastam a fórumot, és szerintem nekem egy egyedi problémaám lehet:
a carbon clone SEHOGY se ment, letöltöttem a reloaded-et de azzal megy a game, de (úgy vettem észre hogy CREW módban) újraindítja magát a gép... <#buck>#buck>
Majd egy olyan hibaüzenetet kapok hogy a win súlyos hiba után állt helyre, és a local settings/temp mappába valamelyik file-batalálta a hibát (ha letörlöm nem változik)
Ha valaki már találkozott ilyen problémával, vagy tudja a megoldást közölje.
Köszönom
nah az elõzõ megoldódott 1 új driverrel, de mos akkor kerülök az asztalra amikor elkezdõdik a verseny pár másodperc után
Lenne 1 problémám, felraktam a játékot, de indításnál egybõl kidob az asztalra. Feljön egy fekete ablak a tálcáról és aztán el is tûnik. Lécci segítsetek
hm az erdekes, nekem egy 3 eves Radeon 8500-m van - bar igaz, hogy BBA-s a kartya - 1900+-os Athlon+MSI KT3 ultra 2 alaplap, 256 MByte 333-as ddr ram (samsung) es 1280x1024-ben jaratom (17-es TFT-n ez a kiindulasi alap...) - win 2K3-s oprendszeren. Nem mondom, hogy neha nem zokken meg, de teljesen elfogadhato es legtobbszor 25-30 fps kozott megy. Ha pedig egy-ket spec effektet leveszek, akkor abszolut semmi problema...
Nálam is szaggat! Vettünk 512 Ramot a Radeon 9600 mellé, de így is szaggat! És a procim azért nem olyan rossz. Celeron 2.4
MIért szaggatt kiba....tul a játék?Geforce 4 ti4200 128 mb agp8x-es videókártyám van.Olyan játékok ,mint a GTR,Nfsu2 nem szaggatott
http://flickr.com/photos/zolika90/
Azert kosz!
egyrészt igen...Mert eléggé kihalt...De ahelyett, hogy kötekedsz inkább mondanáé vmi értelmeset...
JAH És még annyit, hogy nemfog bûõvülni a kocsiba szerelhetõ dolgok választéka?? Mert új autókon kívül nem kaptam semmi mást! Hol tudok olyan versenyt nyomni amivel szerezhetek új cuccokat a kocsiba??
HI!
VKI MEGTUDNA MONDANI MI LEHET ANNAK AZ OKA, HOGY 2 NAP JATEK UTAN AMIKOR MEGNYEREK EGYV ERSENYT KILEP AZ ASZTALRA!EDDIG SEMMI BAJA NEM VOLT! MA KEZDTE EZT CSINALNI ES NEMTOM MIERT! VKI SEGITSEN PLEASE!!!THX!!! (jah bocs a nagybetûért most vettem eszre)
VKI MEGTUDNA MONDANI MI LEHET ANNAK AZ OKA, HOGY 2 NAP JATEK UTAN AMIKOR MEGNYEREK EGYV ERSENYT KILEP AZ ASZTALRA!EDDIG SEMMI BAJA NEM VOLT! MA KEZDTE EZT CSINALNI ES NEMTOM MIERT! VKI SEGITSEN PLEASE!!!THX!!! (jah bocs a nagybetûért most vettem eszre)
FIGYELEM!!!!
Kérem mondja meg nekem valaki hogy hol találom a mentéseket???
Kérem mondja meg nekem valaki hogy hol találom a mentéseket???
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
A www.tcm.gportal.hu oldalon az NFSU2 mellett az SRS-rõl is olvashatsz, beszállhatsz az autószépségversenybe is.
Nem igazán tetszik a game! vagyis 2 problémám van: 1.az autókon NULLA a fényezés tök mattt az egész,2.a hangok szörnyûek ( vinnyogás eltorzult motorzaj ) Ezek a dolgok gyárilag ilyenek? Nincs valami patch ezen dolgok orvoslására?
A srác,akitõl kaptam, ugynígy odaadta már 4 embernek, és mindenkinek ment. Csak nekem nem, úgyhogy valami progi kell hozzá.
..::S::L::M::..
Hát régen a Colin-nak zavart be codec már nem tom mi a neve annak.Asszem ACE MEGA codec.
Amúgy sokaknáál van ez a gond.
Nálam nem 😊
Van akinek a Reloaded verionál csinálja ezt ,van akinek a clone cd-s + reloaded crackel.Nekem utobbi van és megy.
Amúgy sokaknáál van ez a gond.
Nálam nem 😊
Van akinek a Reloaded verionál csinálja ezt ,van akinek a clone cd-s + reloaded crackel.Nekem utobbi van és megy.
Next PC upgrade: 2022
hi all! lenne egy kis gondom. megvan a gém, bár csak az installált része, elvileg feltörve, meg minden. el is indul a game, de csak a namco feliratig, utána kilép... 😞 tud valaki valami megoldást mondani? szerintem oda az intro megy, és codecre gyanakszok. fentvan az összes codec, és a video-k is dat fájlok, amiket bármivel le tudok játszani, és nem értem, hogy hol a probléma 😞 plz vki help!!
basta
basta
..::S::L::M::..
Kérnék linket hogy hol találom meg a No cd cracket!!!
Köszi de nagyon gyorsan kéne mert (
kinyírnak)
Köszi de nagyon gyorsan kéne mert (
kinyírnak)
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Hi !
Videók megvannak
csajok megvannak
street challenge 6/20 miért ???
hiába nyomom le az összes sárgát...
process 75 %
Ja ! és a Nitro extrembe-ben nem tudok bejelentkezni az utolsó pályára, mivel 77.000 RESPECT kellene, nekem meg 75.101 van.
Az is úgy, hogy már ezredszer játszom végig a CREW meetingeket, hogy egy kis pontot kapjak.
Lehet valahogy még respect-et szerezni, vagy nem folytatok bele ennyire a játékba ?
Videók megvannak
csajok megvannak
street challenge 6/20 miért ???
hiába nyomom le az összes sárgát...
process 75 %
Ja ! és a Nitro extrembe-ben nem tudok bejelentkezni az utolsó pályára, mivel 77.000 RESPECT kellene, nekem meg 75.101 van.
Az is úgy, hogy már ezredszer játszom végig a CREW meetingeket, hogy egy kis pontot kapjak.
Lehet valahogy még respect-et szerezni, vagy nem folytatok bele ennyire a játékba ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
akkora isten vagyok!!!!! Nem akarod megnyerni az összes versenyt hogy megnézd a csajok videoit? Keresd meg a játék mappáját és azon belül a videos mappát. Társítsd a Dat fileokat win media playerrel és láss csodát!!!
Bocsi a megalomániámért.... 😄
Bocsi a megalomániámért.... 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
X
örök hálám
köccike
köccike
mert nekem ujj exe-m van mert mondták hogy jobb lesz de nem lett...
sõt ez az exe hibáskás és eléggé idegel...
cd- meg uncsimnál van, õ meg soproni és nincs kedvemv ele gagyogni,
nekem meg kéne az exe vagy egy pecs
sõt ez az exe hibáskás és eléggé idegel...
cd- meg uncsimnál van, õ meg soproni és nincs kedvemv ele gagyogni,
nekem meg kéne az exe vagy egy pecs
na jó nekem mind1
csak tudjam levakarni meg ne keljen érte telejni
csak tudjam levakarni meg ne keljen érte telejni