Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal a közeljövõben tervezem fejleszteni a gépem!Gondoltam egy Abit nf7 es alaplapra,egy2 ghz körüli procira +512-ram!Nem volt tervben a vid.kártya!Azt hittem az még elég!!De ezekszerint nem!Na köszike!
arty
az fx5200 helyett javasolnék egy jobb kártyát, sajnos a jelen konfigodból az tünik a kakukktojásnak ... 😊

persez, csak ha van rá lehetõséged/pénzed. mindenesetre a legnagyobb ugrást annak cseréjével tudnál elérni...

Forza.

Sziasztok!Szerintetek ha egy P3,1.2 Ghz ,512 mb ram,Fx 5200 128 ddr, -en játszom a game mel az aegy normális dolog ha beszaggat 800x600-ban???És nincs annyira fölhúzva a cucc!!!Amugy nem rossz game!Sztem is zoralabb mint az nedd for fos!😄 na sziasztok!
Duddits
jaja.

arty
keresse meg magának

Forza.

Duddits
Próbáld meg neki a magyart megkeresni. Szerintem. <#nevetes2> Pár oldallal visszább szerintem megtalálod.

Installation and play ³Ù ³
³ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ³
³ ³
³ Install by mounting the discs with Alcohol 120% latest version ³
³ You will then be required to reboot as per normal with SF3 games ³
³ Load up Starfuck 0.83 (included) ³
³ Select Starforce 3.4.63.2 blacklist patch ³
³ Click Preferences (bottom right) and change language to you language ³
³ Change Method of Channels patch to SuperAggressive and save prefs ³
³ Click Disable CDROMS ³
³ Mount CD1 using Alcohol 120% latest ver ³
³ Play! ³
³ No mini image required !

Duddits
Inkább itt kérdezõsködsz, hogy kell-e hozzá crack?? Miért nem nézed meg?????!!!!

Sztem fasza a játék legalábbis jobb mint az NFS:Underground1-2.
<#falbav><#falbav> csak enyit tok hozzá füzni ha nem tom elinditani akkor ez a game egy szar a szemembe
nézd emg a 766 os üzit ott láthatod nekem meg ált a tudományom enél a képnél vagy kell hozá crack?
reaper4
nem kell serial

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

<#gonosz2>
csö srácok lenne egy nagy problémám amikor le töltöttem a gémet akkor nekem darabolva volt és össze tettem de az nfo fileban nem volt serial szoval ha lenne valaki olyan kedves és mondana egyet annnak nayon hálás lennék
hmm lehet elcsesztem valami na majd próbálom még késöbb.

tudja valaki a kodot amit az elején kér?😊 nincs benne az nfo-ban.

754 hozzászólást olvasd el.

hy!Vki nem tudna egy linket dobni ahonnan leszedhetném a 2.cd-t????
Köszi
Duddits
Na jó. Én itt hagyom. Nem tudok mit kezdeni...

FIgy fenn van vinyón is a játék...de uugysem megy.
amikor meg installáltam és vinyon volt, kérte a 2cdt cd romból akarta olvasni...kénytelen voltam kiírni.
Duddits
Hát bakker! Akkor várhatod, hogy menjen!? Nem fog menni. Megnyugtatlak!!

ki van írva
ja
Duddits
A játék mirõl bootoljon... Mi van??? Kiírtad CD-re vagy nem a játékot??

a starfuck.exe meg nemmegy csak xpn vagy2003...

a starfuck.exe meg nemmegy csak cpn vagy2003...
Vágom a gépeket, de nem a win bootol cdröl vagy nemértem.
BIOSba ha yool tudom azt tudom beállítani h mirõl bootoljon gép, azt nem h 1 szaros játék honnan...azt a játékba kéne vhol.
Duddits
Akkor a Starfuckkal kell megoldani, de azt meg nem mondom el! Csak visszakéne olvasni... Ennyir enem értesz a gépekezhez?? A BIOS-ban kell átállítani, hogy honnét bootoljon.

Szal nem krekk...de hol állítsam át, hogy ne cdröl akarjon betölteni, mert ezekszerint nem kell hozzá.Nincs ahova installáltam setup vagy ilyesmi.Vmi más megoldás kéne...nem szeretném mindig lehuuzni a cdromokat.
Duddits
STARFUCK NEM CRACK! EGY PROGI! Kiírtad a játékot??? Ha a CD-rõl boot-tol állítsd át vinyóra!! Vagy ha nem megy, akkor szerintem ELKÉNE olvasni az .nfo-ját.

Hm na ne....semmi krekk nem kell?Szerintem tuti crack...más játéknál is akkol írj azt míg nincs krekkelve...megha lehuuzom a cdromot akkor nem is lesz neki milyen cdröl bootolni...az meg kell a játékhoz szerintem, nekem win98 as crack kell ha a starfuck.exe meg még a könvytárban pár file azok.
Duddits
Lekéne húzni a meghajtót, és megpróbálni elindítani a játékot... Menni fog.

helló mindenki!Lehet olyat kérdezek amit már midnenki tud, akkor itt én avgyok az 1etlen okos...szóval leszedtem a játékot felment a 2cd installja, de ha elindítom a stratmenübõl az exe fileal akkor azt írja
error és tegyem be a rendes cdt...van 1 ilyen könyvtáram is hozzá amit játékkal 1ütt jött SRS.Starfuck-Carbon van benne starfuck exe stb...gondoltam ez a crack mert abba a könyvtárba ahova a játék ment semmi exe stb csak 4 könyvtár de nálam win98se van ez SRS.Starfuck-Carbon cucc nem akar azzal menni...Ilyenkor mit lehet tenni?
Thx elõre is.
joco6600
Köszi de ennyit a fórum ról, nem idézek személyektõl de ez a lelkes segitség de te arty megértõ vagy legalább!!!
Nem ugy mint más és nem ugy áll hozzá! amugy Warezról szedtem, és két mdf fájlban van de nincs kod benne kedves "" nah ennyit a gamrõl is! <#hamm>

arty
joco legutobbi bénázását gyomláltam, pc/warez alapismeretekre nem itt kell szert tenni 😊 remélem joco is megérti ... pl. kérdezzen privátban 😊

Ehez a játékhoz amugy nincsen serial tudtommal 😊 HA jol cisnálod az sf3 átverését, akkor mennie kell. Ha kódot kér, az csak egy vakvágány lehet 😊

Forza.

MikX
nemlehet, hogy a cd-képben van, nézz mielõtt írsz!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Duddits
Fúúúú te én megöllek! <#nyes> Amúgy nekem sincs serialom. Akkor nem tudom mi kell neki?! <#nemtudom> Mert ebben nem találtam. carbon.nfo

MikX
<#vigyor3><#vigyor3><#buck>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Duddits
Ezt a szerencsétlent!! <#idiota>

MikX
Mi az hogy nincs benne semmmi?
Ottvan a kód is +az is hogy hohy kell megcsinálni

Solid Snake
Olvasd el az 506-os üzit hátha segít
joco6600
megvan az nfo fájl utolag leszedtem de az csak egy ilyen... abba nincs semmi 😞 Carbon nfo <#szomoru1>

joco6600
nincs család tag aki lediktálná? 😊 plz meghálálom egy pohár sör <#vigyor2>

Solid Snake
Beírnám szivesen de a game otthon van 😞 talán megszán valaki <#wilting>
joco6600
te tudnál mondani vagy küldeni egy ilyet? 😞

Solid Snake
Elvileg ahonnan letöltötted ott kell lennie a könyvtárban
joco6600
lehet hülye kérdés de hol van az a nfo <#confused>

Solid Snake
A kód bennevan az nfo-filében