Street Racing Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persez, csak ha van rá lehetõséged/pénzed. mindenesetre a legnagyobb ugrást annak cseréjével tudnál elérni...
Forza.
³ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ³
³ ³
³ Install by mounting the discs with Alcohol 120% latest version ³
³ You will then be required to reboot as per normal with SF3 games ³
³ Load up Starfuck 0.83 (included) ³
³ Select Starforce 3.4.63.2 blacklist patch ³
³ Click Preferences (bottom right) and change language to you language ³
³ Change Method of Channels patch to SuperAggressive and save prefs ³
³ Click Disable CDROMS ³
³ Mount CD1 using Alcohol 120% latest ver ³
³ Play! ³
³ No mini image required !
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Köszi
amikor meg installáltam és vinyon volt, kérte a 2cdt cd romból akarta olvasni...kénytelen voltam kiírni.
BIOSba ha yool tudom azt tudom beállítani h mirõl bootoljon gép, azt nem h 1 szaros játék honnan...azt a játékba kéne vhol.
error és tegyem be a rendes cdt...van 1 ilyen könyvtáram is hozzá amit játékkal 1ütt jött SRS.Starfuck-Carbon van benne starfuck exe stb...gondoltam ez a crack mert abba a könyvtárba ahova a játék ment semmi exe stb csak 4 könyvtár de nálam win98se van ez SRS.Starfuck-Carbon cucc nem akar azzal menni...Ilyenkor mit lehet tenni?
Thx elõre is.
Nem ugy mint más és nem ugy áll hozzá! amugy Warezról szedtem, és két mdf fájlban van de nincs kod benne kedves "" nah ennyit a gamrõl is! <#hamm>#hamm>
Ehez a játékhoz amugy nincsen serial tudtommal 😊 HA jol cisnálod az sf3 átverését, akkor mennie kell. Ha kódot kér, az csak egy vakvágány lehet 😊
Forza.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ottvan a kód is +az is hogy hohy kell megcsinálni