1270
-
#1270 -
tomesz95 #1269 nekem meg van az srs de sajna nem indul el mert ki ir valami hibát és ezért leáll asszem valakinek meg van a crack..?aki tudja vagy hogy hol lehet letölteni az irjon ide vagy vegyen fel msn-re: sovago [email protected] -
mazursky13 #1268 helló öö izé már rég nem játszottam de visszajötteeeem :DDD
Gyerekek légyszi valaki megtudná mondani hogy kell feltölteni az N20-t? mert nekem úgy rémlik hogy még 1 palackot kell vennem köszi előre is -
Beni2412 #1267 ezeket a kódokat találtam:
Nyomd meg ezeket a billentyűket a főmenüben:
fel, le, balra, jobbra
Utána írd be a kódokat:
SICKJZA - 1996 Supra RZ
IGOTGST - 1999 Mitsubishi Eclipse GS-T
MYTCGTS - 2004 Toyota Celica GT-S Action Package
FIXITUP - szabad kocsi javítás
RENESIS - Mazda RX-8
GORETRO - Pac Man Vinyl
GOTPOPO - Police Car
SICKGDB - Subaru Impreza Sti
LETMEGO - ? -
genius92 #1266 válaszotokat várom mert naon szeretnék már vele jáccani előre is kössz:) -
genius92 #1265 ugy kell feloldani a kocsikat h megkell csinálni a csajok kéréseit!!!!
-
genius92 #1264 sziasztok nem tugyja valaki hogy hol lehet letölteni ezt a jó játékot?
:P -
djgeru #1263 csá
-
Bacsa Szabolcs #1262 csáztok valaki megtudná mondani hogy vanak kodók a játékhoz???
ezer hálám -
dragon215 #1261 Valaki tudja hogy lehet játszani kisképernyőben(window mode)? -
zoolee #1260 ööö...www.dlh.net
-
dragon215 #1259 Császtok, valaki tudja hogy hogy lehet feloldani az utókat ?
Fontos lenne, plz válaszoljatok. -
zoolee #1258 www.dlh.net -
tombraider1 #1257 Cső! Vki nem tud 100% mentést adni?Előre is köcce! -
zoolee #1256 így jártál, vedd meg... -
Balee 007 #1255 Hy all! Nincen valakinek meg a carbon verzió crackje? Mert becrackoltam azt amikor elidul a verseny mindig kilép. -
zoolee #1254 Meg veszed az EREDETIT, feltelepíted, és láss csodát, megy a game... -
#1253 nincs valami crack? -
#1252 hogyan kell elíndítani a gammát? -
zoolee #1251 http://dlh.net/ -
#1250 Valaki nem tud hozzá 80-100%-os mentést? -
morfologus #1249 Áh találtam csalásokat csak olyat nem ami a pontjaimat növeli!
77000 kéne a versenyhez de nekem csak 74000 van:S -
morfologus #1248 Hello all!
Tud valaki a játékhoz valamilyen csalást, mert nincs elég pontom, hogy megcsináljak 1 versenyt:S. Ha tudtok, akkor írjatok!
Köszi! -
monyesz #1247 jó játék amugy?mert most hallotam azt kivi vaok rá
-
Szantai #1246 Mi a gáz he? -
meril #1245 Hello! Van vmi Patch már hozzá!? Ha van akkor lécci adjatok már egy linket! Elöre is köszönöm! -
#1244 esetleg próbáld meg az nfs underground topikjában feltenni a kérdésed ... -
Underground23 #1243 hello!!
Need For Speed Underground 1...
megy win 98 alatt...
nekem ojan verziom van h nem kell installalni a jatekot csak elinditani...fent van a hardon es a speed.exe-vel inditom...
xp alatt eddig jo is volt de most 98on nem...
katt az ikonra...elfeketedik a kep egy masodpercre de nem tortenik semmi...
kiis lep vissza...
valami otlet...?koszi -
josyka #1242 Az auto szalonban nyomd meg a Backspace-t válaszd ki a kocsit és myomj egy entert -
tojas0 #1241 Nekem csont grafikán megy és egy kicstit se szaggat de magyarosítás jó lenne ha tudok mondjátok már meg köszi. -
SkylineGTR #1240 hy hogy tudom eladni az autóm a street racing syndicateba ???? -
#1239 Sziasztok.Megvettem a GS-t mert benne volt teljes játéknak éss mikor játszok vele akkor kilép az asztalra,miért? :S -
#1238 ha lenne, itt lenne: www.magyaritasok.hu -
hfff #1236 csztok kéne a játékhoz magyaritás segitsetek má honnan szedjelk?
-
#1235 Szóval nem. :D -
Szabi1991 #1234 grafika gyengébb , irányitás , de leginkább a fizika még az mw nál is sz*rabb , kevés a tuning , de jó csajok vannak benne :P -
#1233 Szerintetek jó ez a játék? Érdemes feltenni? Érdemes a Most Wantedet félretenni ezért? :) -
#1232 Oks! Köszi szépen! Majd írok a fejleményekről! -
#1231 Probáld meg kitiltani a meghajtokat.Hátha akkor jó lesz. -
#1230 hello. nem akar menni a játék. Ezt írja: 'ERROR
insert the street racing syndicate disc into another drive then press 'retry'
már az összes létező meghajtóba bemountoltuk az SRS1.mds fájlt és ugyanezt ítja mindig.
segítsetek lécci! Előre is köszi.