Driv3r

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azota sikerult mar vagy hagytad a francba? :)
hitman 1911
Hogy a jó büdös k*anyjába lehet elkapni Calitat? Két hete nem birom megcsinálni.

HONDA-The Power of Dream

Neme.
PS2-n nagyon kafa a játék, heteket játszottunk vele. A survival módot leszámítva szinte folyik, élvezet vele nyomulni. Persze azóta kijött a GTA:SA, aminek a játéktere valami hihetetlenül van összerakva, de itt-ott szégyenteljesen beszaggat, és mintha a látótávolság is lecsökkent volna. Szal a lényeg, hogy mindkettõ kafa a maga nemében. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Szerintem nagy rakás sz.... a játék én is nagyon vártam!remélem a GTASA sokkal jóbb lesz!Tele van hibával meg minden á egyszerünen hihetetlen hogy ijet kimernek adni!!!
item
Tényleg bugos, a fákon meg 1-2 épületen néha villog a textúra! <#falbav> <#conf>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ats
Nekem kb 20 percet volt fenn a gépemen, egyszerûen iszonyat a grafika... sztem ps-re fejlesztették, utána átbarmolták pc-re...

radeer
Pedig annyira nem lehet nehéz csak PC-n is még mindig a bill-t erõltetik+egeret....ami mondjuk nagyon baró FPS-nél ( sõt sokkal jobb ),de azért vannak stuffok az arcade 3.person játékok + ide tartozik külsõ kameranézetes autós pl..ami sokkal jobb PAD-dal.
Tovább kéne lépni mert már vannak PC-re is koppintott Rumble Pad-ok rezgõs két botkormányos ...csak írnák meg erre azt aki akar vegyen PAD-ot vagy sznevedjen billel.

Lehet kicsit OFFtopic volt de itt jogosan mindenki szídja a PC verzsönt, és ez jutott eszembe az irányításról meg egyebekrõl...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

hiba
jobb is :)
pcre sose tudjak normalisan atrakni a joypados iranyitast

B@dsector
Én is inkább PS2-n fogom végig vinni, mert ez egy rakás szar PC-n.
30-45 fps produkál, és tele van bug-al, az irányítást meg hagyjuk.
ATARI <#mf3>
K3rnel
Hát én most tettem fel nemrég PC-re és ahhoz képest amilyen screenshotok vannak a hivatalos oldalon PC alatt, hát elég komoly videókarin mindent maxra állítva magas felbontásban is nagyon gáz a grafika ! Amellett pedig rengeteg benne a bug, kicsit máshogy nézek rá egy kanapéra a lakásomban vagy asztalra és egyszerûen eltûnik, majd elmozdítom az egeret és megint ott van. Akkor hagytam végleg abba, amikor már 10-szerre se tudtam normálisan bevenni egy kanyart (mert az irányítást is nagyon elrontották) és nekimentem egy lámpaoszlopnak, annak semmi baja, én meg rendõratóval kb 4-5 métert vízszintesen fel, majd 3-4m-t hátra repültem :) azért ez egy kicsit sem az a játék amit ígértek szerintem. 10-böl 4,5 pont nálam,pedig nagyon vártam már <#gonosz3> Ezt meg a játék fejlesztõinek : <#gunyos1><#falbav><#violent><#mf3>

Kamionos OK.De a "take a ride "-ban nem adja be isztambult,pedig már a Calitát üldözöm.
Van valakinek tippje?
Emberek ! Az átugrós után,hogy kell feltenni a dinamitos autót a kamionra ?
UNREG
Ne menj ki, hanem addig kell lõni a bár berendezését, amíg a rombolásmérõ csík be nem telik. Persze még az idõ lejárta elött.

hiba
Impress Lomaz, ShootUp the bar-t hogy a fenebe kell megcsinalni?
Mar 1 hete ezzel szivok, szetlovom a bart, kinyirom az urgeket, kimegyek allok a kocsi mellet, es nem hajlando beszallni, letelik a ido, jonnek a zsaruk, lomaz escaped...
Ilyenkor mivan? Milyert nem szall be?

UP: semmi fejlemény?
"PC re mikor jelenik meg a Driv3r? Valamikor szeptember környékén ha minden igaz de pontos dátumot tud valaki?"

CrucifX
Csak az Atari.

PC re mikor jelenik meg a Driv3r? Valamikor szeptember környékén ha minden igaz de pontos dátumot tud valaki?
CrucifX
Hátha egy rendkívül bugos és néhol alaposan szaggató verziót akarsz, hajrá, vegyél egy konzolt és mellé a programot. Sajnos más megoldás jelenleg nincs.

Hát azért jó lett volna.

CrucifX
Nincs, de nincs is rá szükség, szeptemberben jön PC-re is.

Nincs olyan emulátor, amivel lehetne PC-n nyomni?

Neme.
Dede... :) Mindenesetre érdekes, hogy a VC esetében a blur kikapcsolása után mintha simábban futna a játék, pedig tudomásom szerint ez nem sok erõforrást igényel a PS2-tõl.

Játszogattunk Driv3rt survival módban.. izé.. néhányszor 4+ zsaruval a hátam mögött játszhatatlanul beszaggatott. :) Éjdekef.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Al Age
sztem azért használ. nem sokat, de javul a helyzet vele. de ha nekem nem hiszel akkor olvasd el aabyssx 125-ös hozzászólását. Õ programozó...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Atcom
A motion blur effekt alkalmazásával a szaggatás semmivel sem kevésbé észrevehetõ!
Al Age
"a szaggatás miatt"
azért, hogy kevésbé legyen észrevehetõ

Al Age
"sõt, sztem lehet hogy ezt a szaggatás miatt tették bele"
ez szerinted = "a szaggatás eltüntetéséért"?;)

Atcom
"igen, meg vc-ben van egy kis motion blur is ezt fõleg este látni amikor kanyarodsz a kocsival és a lámpákat kell figyelni (nem a kocsin, hanem az út mellett)
ez nem rossz, nem csúnya, de egy autós játékban...
sõt, sztem lehet hogy ezt a szaggatás miatt tették bele, hogy elvonja a figyelmet, vagy valami, de motion blur-nél eleve nem látni annyira a szaggatást..."

Nekem ebbõl pedig az jött le...
Al Age
én sem azt mondtam, hogy a szaggatás eltüntetésére tették bele

Atcom
"Ugyan nem szaggatás eltüntetésére, de a mozgás folyékonyabb érzékeltetésére"

Lássuk be, ez a két dolog azért nem ugyanaz...
aabyssx
"Akkor pontosítok! Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy fent nevezett effektet arra használnák, hogy a szaggatás kevésbé legyen észrevehetõ?!"

Ugyan nem szaggatás eltüntetésére, de a mozgás folyékonyabb érzékeltetésére egy ~jól hangolt/kontrasztolt~ motion blur praktikus. Sok játék alkalmazza erre és egyben atmoszféra hatás keltésére (köztük a Metal Gear Solid 2, Zone of the Enders 2, Tenchu 3 bla-bla-bla).

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
hát ilyen "szaggatásról figyelmet elterelõ efekt"-et láttam már más játékban is, igaz ott nem pont a motion blur-t alkalmazták, úgyhogy sztem lehetséges hogy ezért, vagy inkább ezért IS van benne

Atcom
"sõt, sztem lehet hogy ezt a szaggatás miatt tették bele, hogy elvonja a figyelmet, vagy valami, de motion blur-nél eleve nem látni annyira a szaggatást..."

Akkor pontosítok! Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy fent nevezett effektet arra használnák, hogy a szaggatás kevésbé legyen észrevehetõ?!
Al Age
de igen
a ps2 egy fix hardver. ennek ismeretében bárki elvárhatja a stabil framerátát. ha egy kicsit több idõt fordítottak volna a játék optimalizálására, akkor könnyen lehet hogy nem szaggatna...

Atcom
"sõt, sztem lehet hogy ezt a szaggatás miatt tették bele, hogy elvonja a figyelmet, vagy valami, de motion blur-nél eleve nem látni annyira a szaggatást..."

Hö! Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?!
Al Age
igen, meg vc-ben van egy kis motion blur is ezt fõleg este látni amikor kanyarodsz a kocsival és a lámpákat kell figyelni (nem a kocsin, hanem az út mellett)
ez nem rossz, nem csúnya, de egy autós játékban...
sõt, sztem lehet hogy ezt a szaggatás miatt tették bele, hogy elvonja a figyelmet, vagy valami, de motion blur-nél eleve nem látni annyira a szaggatást...

Neme.
Pár szempont alapján a VC-vel is össze lehet hasonlítan, de azok nem a játék stílusára vonatkoznak, hanem a technikai oldalra, amiben nekem a Driver a szimpatikusabb.
Pl.: Nem szaggat annyira, mint a VC. Ez messze felülmúlta a várakozásaimat, mert a Stuntman nem volt egy folyós játék, de hogy a Driv3r-t meg tudják csinálni sokkal simábbra, erre nem gondoltam volna. Észrevétlenül töltöget, míg a VC szétcincálja az olvasófejet még akkor is, amikor csak egy helyben áll az ember. Grafikailag meg azért tetszik jobban a Driv3r, mert hihetetlenül realisztikusan néz ki az árnyékoknak köszönhetõen, és imádom benne a nizzai hegyeket. :)

Neme.
Jaja, egyértelmûen jobb a fizika, eszméletlen jó, ahogy szétrepülnek a darabok, és némelyik az autóm tetején landol, és lassan lecsúszik róla etc. Nagyon bejön. :) A grafika meg gyönyörû.

Al Age
pont ezért jön be nekem inkább a driver, mert ott inkább az autózáson van a hangsúly és a fizika is jobb sztem

Neme.
Teljesen egyértelmûen és magától értetõdõen azt értem alatta, hogy nem említí õket egy lapon. Más a stílus, kicsit más a célközönség is.

Al Age
én is a driver mellé állok ami azt illeti...

Sephi
Meg tudgya kulomboztetni?:) A GTA 1000x jobb... magyarazd el mit ertesz a "Aki meg tudja különböztetni" mondatodon!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
Megvettem a játékot, és jajjj, de nagyon nem bántam meg.
Aki meg tudja különböztetni a Drivert a GTA-tól, semmiképp se hallgasson a rossz kritikákra, ez egy isteni game!

Sephi
Na gratula :)

Hat latod en ezert sem fogom soha vegig jaccani a Driver 3 -mat :(

Nekem is nagy kedvencem volt az egyes!

VC Rulez Foreva!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Uccsó pálya utolsó részénél kifagyott bazz. Meg elõzöm azt a kurva vonatot.. egyszer sikerült, akkor megakartam állítani. 2x-ra letolt az útról.
Na mondom ez marha jó.. akkor nem ez lesz. Újabb kínlódás.. na megelözöm. Király eljutok az adott missioba a következõ részhez.(utolsó felvonás a nagy lövöldözés) és futnék fel a dombon kétkocsi között.. Tick-Tick megállt.. Mondom Mi a fasz!!?!??! Na reset, aztán megcsináltam a vonatos üldözést és végig lelöttem mindenkit. LOL.
A vége vicc volt Sephi... Ilyen könnyû ellenséget.. pff.. elrejtöztem az utolsó elötti konténernél(jobbos) és onnét löttem a kabátos csávót... Csak löttem, löttem!:):) Nuku sérülés.. LOL volt... Hááátt nem alkotak egy hatalmasat.
Nekem még anno volt ps1-em azon a driver.. Fhuu, hogy azzal mennyit játszottam.. he-he... Olyan küldetés is volt asszem, hogy vkit megkellett ilyeszteni a vezetéssel, és egy idõ után köpött!:) Megilyenek...
Most meg üldözd azt, lõdd le õket, menekülj el, üldözd azt, lõdd le õket, menekülj el. És kb. ez.. aztán az utolsó két küldetés milyen nehéz volt.. huu.. teljesen bekellet gyakorolnom a dolgokat.. Uhh.. kisszûk utcákba menni... Ha belsõre teszem, nem igazán érzem a kocsit. Ha külsõre meg nem igazán láttam.. áhhh :) :).. ...
VC ezerszer jobb.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Szõke csajal? Celitaval vagy kivel???

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Szal vegig toltad mi?

Talakoztal a szoke csajjal?

Adi
Ohh, hogy basznák meg... most meghaltam vagy nem?!:)
Ha nem csinálnak folytatást akkor igen, ha csinálnak akkor lehet, hogy élni fogok?!

Adi
Vháá lefagyott ez a köcsög!!

Sephi
Ma? Szombat! Egesz nap :))))

Oldal 1 / 4Következő →