Az Intel véget vet a tuningkorszaknak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prohardver:
"Az ABIT mérnökei túljártak az Intel eszén ... Az AA8-DuraMAX és AG8 jelölésû alaplapok ugyanis valóban megkerülik az Intel 915 és 925X lapkakészletekbe épített tuningzárat, és így 30-40 százalékkal is túlhajtható bennük a processzor."
One Vision. One Purpose.
a cel2-k voltak a legjobban húzható intel procik, de a 300@450 biosból húzva indította el a néhány gombnyomással tuningot.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Ha nem lehet tuningolni, elég lesz a gyári hûtõ is. Kíváncsi lennék, õk mit szólnak ehhez. Egyébként szerintem akkora lesz a nyomás az Intelre, hogy a végén kiveszi ezt a hülyeséget. Nem túl jó 5let most, hogy lemaradt az AMD mögött, még vissza is fogja a procijait.
elenben jopár más alkatrész igen 😊
Forza.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha a hir igaz, meg egy strigulat behuzott.... sajat maga ellen
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Remélem majd lépnek erre az alaplapgyártók is, milyen egyszerûen intettek be a 875-nek a 865PE+ és egyéb neveken futó jószágaikkal 😄
One Vision. One Purpose.
Amúgy egy processzort legalább 25% körül érdemes húzni hogy érezhetõen gyorsabb legyen - manapság ez már elég rizikós. Egyébként a tuningolás egy idõben az Intel marketing-fogása volt: annak idején óriási reklámot jelentett a Celeron családnak, hogy a legelsõ sorozatban "bennhagytak" a jelzettnél jóval nagyobb órajelen járó prockókat. Már nincsenek olyan procik, mint annak idején a 300-as CeleronA-k amelyek képesek voltak szaladni 450 vagy 500 Mhz-en, azaz lazán 50-60%-ot túlpörögni betonstabilan. Valósággal rászoktatták a jónépet a tuningolásra 😊
Zajcev: önmaga alatt vágná a fát az AMD is, mert mindenki az olcsóbb processzorokat venné.Nem vagyok egyébként megelégedve az AMD procik stabilitásával: nekem most két 2500+ Bartonom van, olyan hûtõt kellet rájuk vennem, mint egy helikopter-rotor, mert egyszerûen - minden tuning, vagy csiri-biri nélkül - SÜL és leakadnak
a normál (állítólag 3000+ -ig garantált )hûtõkkel.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nevetseges, h a tuningosokat vilagszerte 1% ala teszik, erre az intel lep ellenuk... menjenek a pics*ba 😞 eddig is amdm volt, ezutan sem lesz mas 😊
javaslom meg akinek nem ment el a kedve, a phn van egy jo teszt az uj chipsetekrol... osszefoglalva: altalaabn nem sokkal lasabbak az i875tol 😄 😄 😄 csak igy tovabb! 😄
Forza.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Eddig is gondolkoztam,most már biztos váltani fogok AMD-re!!!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!