Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nézd meg ezt: KATT
Üdv mindenki! Plíz help.

A harmadik pályán, amikor a CIA-s ügynököt kell kiszabadítani, nem tudom megcsinálni. Bementem hozzá, adott egy képet egy srácról, akir utána ki is nyírtam úgy, hogy bombát erõsítettem a csillárra. Ezután visszamentem az ügynökhöz, és bas.z.ott kijönni a cellájából. Hiába volt nálam a hibernáló injekció (gondolom be kell neki adni, hogy halottnak tûnjön...) nem tudtam semmit tenni.
A segítséget elõre is kösz.
Hmuda
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Garázsból fel az olajos flakont és locsold meg a grillt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lord Myn
Mivel lehet felgyújtani?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

leslieboy
THX😊

Hykao,én is arra hajtok mindig,csak a célpont,csak azért mondtam,hogy hentelni is lehet halkan😄..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Mert balesetnek álcáztad...😊
hykao
Ejj minek ennyi fölösleges gyilkolás, meg miegymás? Azt a pályát 5-6 perc alatt meg lehet úgy is csinálni, hogy csak Vinnie-t nyírod ki...

@leslieboy: azért nem az a fõ lényeg, hogy ne maradjon szemtanú...hanem, hogy csak az haljon meg akinek kell...
Én felgyújtottam a csajt, majd amikor összeégve a medencébe esett, elvettem a mikrofilmet. Na mondom, lett egy civil áldozat. Erre az összesítéskor csak egy áldozatot írt...
Hmuda
Bent van. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Igaz, csak hát ott még nem lehetett ilyen mozdulatokat csinálni.
A nõt egyébként nem kell megölni, csak a nyakláncát kell elvenni tõle, abban van a mikrofilm.

bepe79
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a 3-ban (Hitman: Contracts) a legelsõ pályán lévõ román SWAT-osokat, akik rohamsisakban vannak, hogy fejelné le Hitman barátunk. <#vigyor> Bár igaz, te civilt írtál. A nõvel gyorsan végeztem, mert a budiba / mosdóba a testõre nem követte..

Suzuki Swift GL 1.3

leslieboy
Az is megoldás!<#idiota><#nyes>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bepe79
Én a kamerát egyszerûen szétlõttem, azt hiszem. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Megölted a nõt? Minek? Ha fegyver nélkül közelítesz valakihez, puszta kézzel simán le lehet fejelni, orrbavágni, hátulról meglökni stb. Simán elkábul így bármilyen civil, még injekció sem kell hozzá.
Csak azért írtam le, mert én is csak az ötödik pálya környékén jöttem rá ezekre a dolgokra.

Tegnap például simán elvettem egy civil ruháját úgy, hogy a mosdóban nekilöktem a csempének.

leslieboy
Sorry!bocsánat,máskor oda!

leslieboy
Igen,én pl egyszer kipróbáltam hentet,28 embert öltem a Missisipi pályán,de mégis phantom minõsítés lett,mert nem maradt tanú!Ez a fõ dolog,hogy ne maradjon tanú,ja és ha van kamera,akkor a kazi is eltûnjön!

Hmuda
Kk, csak az ilyesmit legközelebb privátban légyszi.

Nem azért, de a problémádra a FAQ-ban le van írva a megoldás. Szerintem tök logikus, hogy ha valami gond van az indítással, elolvasom a játék topicjának FAQ-ját, mert abban a tipikus hibákra mindig le van írva a megoldás.
A te problémádra is.

bepe79
Megcsináltam a New Life pályát. Azt hiszem, hogy a kertészkedõ csaj, a kutya, az egyik kukás, egy lepkész, egy õr esett áldozatul, de többségüket nem öltem meg. Sinatrat azt igen, kapott egy fejlövést TV-nézés közben a hangtompítós, lézeres követõs silverballer-bõl. A csaja pedig a mosdóban végezte. The cleaner rank-ot kaptam:

Suzuki Swift GL 1.3

Lord Myn
A mikulásos pályán (You better watch out...) is tudod használni az eldobást? Úgy vettem észre, hogy ez mindenkinél probléma (nálam is). Valaki kipróbálhatnám hogy az Unleashed verziónál is így van-e...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Leírom már én is a tapasztalataimat: az Unleashed változat Securom-os prorammal ment csak. A Reloaded-es fut rendesen. Azonban mindkét változat kifagyott a színházas pályán. Kb. a 20. próbálkozásnál rájöttem, hogy ha elkezdõdik az ének vagy mi, akkor jön a hibaüzenet. Vissza tudtam lépni a játékba, de lassú lett és nem volt hang. Ha vissza akartam tölteni a játékot, akkor viszont végleg lefagyott. Végül is sikerült megoldanom, hogy ne kezdõdjön le a kornyikálás, így nem volt több probléma. Mintha a hangkártyával volna valami baja, mert más pályán is elõfordult, hogy bizonyos hangnál jött a hibaüzenet. Nekem sem szaggatott, egyedül az élsimítás volt 2x csak. (Radeon 9600 XT/TD, 1 Gb 333MHz RAM). Csak a vége nem tetszett... kíváncsian várom a folytatást.
SNAKE01
ezt mi idáig is tudtuk!<#gonosz1>
akkor örüljé hogy nincs semmi fennakadás...

Isten ez a game gyerekek, az tetszik benne a legjobban, hogy egy pályát többféleképpen is meg lehet oldani, ja még csak annyit, hogy nekem nem volt semmi hiba tökéletesen fut mindenhol,reloaded verzióm van....<#taps><#taps>

SNAKE01
ezek a te képeid?

kirol
Sajnos nem találom.

Farishta
Nekem azzal a crackkel olyan problémám volt, hogy a "You better watch out..." küldetésen bármit el akartam dobni, mindíg kifagyott.
Ez csak akkor volt így, ha kicseréltem az exét a reloaded crackre. (Attól függetlenül lehet, hogy csak nálam szarakodott.)

Amúgy Fótiszevön atya:

😊))

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

sziasztok , problemam akadt a jatekkal... atviszem az elso palyat es elkedi tolteni a masodikat , de kidob egy hibauzenettel... ha valakinek volt ilyesmi problemaja es szuletett ra megoldas plz jelezzetek , kosz elore is.

Saint of Underworld N/Me

de valamit igen de nem mindent.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Pretorian
Ha valaki normális, mûködõ, nem kifagyó .exe-t akar, azt tegye fel, amit Urbijoe linkelt be két napja.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Valaki megtudná mondani hogy hogy kell belelépni a mentett álásba?????????????
kirol
Akkor jó, ha visszakapom a kirimat, felteszem. Csak azt olvastam, mintha nem lenne jó. (Ha eldobod a fegyfert kifagy)

Pretorian
Mûxik. Sokkal stabilabb lesz a játék, mint a secu/cureromos tökölésnél.

kirol
A 13,7 Mb -os Reloaded crack az jó? Vagy kifagy?

Glpetyus
Köszi !

Pretorian
Felmászol a konténer mellett, utána végig a tûzlépcsõn, majd átugrasz a másik oldalra. Ha van nálad bomba, leteszed a tekerõmechanizmus mellé (asszem az ottlévõ ládába/bõröndbe is be lehet tenni), majd biztonságos távolságból felrobbatod, ha a kiscsaj a zongora alatt áll.

Glpetyus
*mármint a kötelet ellõni 😊

Pretorian
Vaz', ha a zsaru üldöz a tömegben, simán lelõ 30 embert anélkül, hogy bárki megrezzenne a bulizó tömegben. Hát ez mekkora lááááál.....biztos kijavítják majd egy peccsel. Persze, ha én adok le csak egy lövést is, hangtompítóval, az egész dzsemborinak vége, és mindenki hanyatt-homlok menekül.

Glpetyus
A karneválos pályán a zongorát hogy tudom rádobni a célpontra? 😊
Mert sem ellõni,sem semmit nem bírtam csinálni :I

+ másnak volt olyan,hogy a havas pályán csak úgy kifagy?
Nekem mindig kifagyott pl.,ha a G betüvel el akartam dobni egy fegyvert,vagy vmit.
(a mentést jól eltolták,mert pl. ilyen kifagyásoknál akár 1 óra játékom is kárba veszett) <#ticking>

urbijoe
itt van tök jo cheats ,van benne láthatatlan mod
link

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Pretorian
Kösz mindenkinek. Na, a walkie-talkie az amit nem vettem észre, ezért nem láttam a térképen a két madarat.

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hmuda
Ha elvitted a táskát akkor azt nyilván kinyírtad, de van nála egy walkie-talkie amin a másik kettõ enyeleg és néha elejtenek egy-két utalást, hogy merre is vannak (vagy ha más nem akkor a térképen mindig rajta vannak piros jelzéssel, ami egy csöppet illúzióromboló ezen a pályán, de nagy segítség).

hykao
Majd holnap megcsinálom hozzá, most végeztem azzal a pályával...
Egyébként ez sem nehéz pálya - feltéve, hogy elolvasod a küldetést, s információkat vásárolsz.
Pretorian
A Karneválos (Murder of Crows) pályához tudtok mondani végigjátszás videót?
Tököm tele van már, egyszerûen nem találom a célpontokat (kivéve akinek a táskát kell vinni) Köxie.

Ez másra vonatkozik, pontosobban erre:

"Additional Information:
If you have an LI configuration in your machine you can add the command 'enablesli' (without quotes) into the bottom of the HitmanBloodMoney.ini file to enable the Managed Vertex Buffer which should result in some performance increase."

De ez számunkra nem fontos.

Ha a jelentésére vagy kíváncsi, akkor "Figyelem, ez csak SLI-s konfigokra érvényes."

Lord Myn
Nem csak akkor, ha bemásolod, ha végigviszed a training pályát (demo pálya), utána is kidob. Ez az .exe csak a demohoz jó.

Johnny23
és ez mit takar? :

"Important Note This only applies to machines with an SLI configuration."

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

bepe79
Egy baj van ezzel a belinkelt "patch"-el (.exe-vel): én kipróbáltam, és azzal nem látta a game az eddigi mentéseimet.. Visszaraktam az eddig használt régi .exe-t, és egybõl vannak újból mentések. Ráadásul a belinkelt .exe-vel a profilom is átnevezõdött bepe79-rõl "Hitman"-re.. <#merges2>

Suzuki Swift GL 1.3

"This patch should contain the required fix to address the constant low framerate bug that some users have been experiencing on certain hardware configurations."
Ennyi.
Itt van a link!

McW
Ti nem úgy vettétek észre, hogy kedvenc bérgyilkosunk rágyúrt egy keveset a karjára? A háta is elég széles lett, tisztára tagbaszakadt szegény. Hiába, ennyi pénzbõl futja kondibérletre... 😛

Mess with the best, and die like the rest...