Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harmadik pályán, amikor a CIA-s ügynököt kell kiszabadítani, nem tudom megcsinálni. Bementem hozzá, adott egy képet egy srácról, akir utána ki is nyírtam úgy, hogy bombát erõsítettem a csillárra. Ezután visszamentem az ügynökhöz, és bas.z.ott kijönni a cellájából. Hiába volt nálam a hibernáló injekció (gondolom be kell neki adni, hogy halottnak tûnjön...) nem tudtam semmit tenni.
A segítséget elõre is kösz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Hykao,én is arra hajtok mindig,csak a célpont,csak azért mondtam,hogy hentelni is lehet halkan😄..
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
@leslieboy: azért nem az a fõ lényeg, hogy ne maradjon szemtanú...hanem, hogy csak az haljon meg akinek kell...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A nõt egyébként nem kell megölni, csak a nyakláncát kell elvenni tõle, abban van a mikrofilm.
Suzuki Swift GL 1.3
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Csak azért írtam le, mert én is csak az ötödik pálya környékén jöttem rá ezekre a dolgokra.
Tegnap például simán elvettem egy civil ruháját úgy, hogy a mosdóban nekilöktem a csempének.
A te problémádra is.

Suzuki Swift GL 1.3
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ez csak akkor volt így, ha kicseréltem az exét a reloaded crackre. (Attól függetlenül lehet, hogy csak nálam szarakodott.)
Amúgy Fótiszevön atya:
😊))
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Saint of Underworld N/Me
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mert sem ellõni,sem semmit nem bírtam csinálni :I
+ másnak volt olyan,hogy a havas pályán csak úgy kifagy?
Nekem mindig kifagyott pl.,ha a G betüvel el akartam dobni egy fegyvert,vagy vmit.
(a mentést jól eltolták,mert pl. ilyen kifagyásoknál akár 1 óra játékom is kárba veszett) <#ticking>#ticking>
link
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Egyébként ez sem nehéz pálya - feltéve, hogy elolvasod a küldetést, s információkat vásárolsz.
Tököm tele van már, egyszerûen nem találom a célpontokat (kivéve akinek a táskát kell vinni) Köxie.
"Additional Information:
If you have an LI configuration in your machine you can add the command 'enablesli' (without quotes) into the bottom of the HitmanBloodMoney.ini file to enable the Managed Vertex Buffer which should result in some performance increase."
De ez számunkra nem fontos.
Ha a jelentésére vagy kíváncsi, akkor "Figyelem, ez csak SLI-s konfigokra érvényes."
"Important Note This only applies to machines with an SLI configuration."
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Suzuki Swift GL 1.3
Ennyi.
Itt van a link!