Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
ATI-nál hol találom a FASTWRITE opciót? Mert mi itt van, azt nem tudom bekapcsolni...

rucinho
köcce

zene egyenlő élet

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mikrofilmet a csaj nyakában találod, egy nyakláncban. A medence körül téblábol általában.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Persze, mert a karneválnál nincsenek agyonshaderezve meg mappelve a karakterek, és csak negyedannyi poligonból állnak, mint a fontosabb karakterek (zsaruk, meg a lovebird-ök pl.), plusz van vagy 6-féle karaktermodell, amelyet össze-vissza variál a program (fényrúddal, fényrúd nélkül, sapkában, sapka nélkül stb.).

rucinho
hy all!please help!a new life pályán vok és nem tom hogy hol találom a microfilmet!!!eltettem lábalól már a tagot a következõ ugye a microfilm lenne de....köcce

zene egyenlő élet

macesz
A demóhoz most adtak ki egy javítást az akadozás miatt, szóval lesz majd a teljeshez is nemsokára............... 😄

Rambo 20
Ahhha értem miért törölték ki az üzenetem mint a szél!😄DDD
Nem is hittem hogy ilyen is van lol....

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Nekem remekül fut 6600GT-n, de a soft shadows ki vagy kapcsolva, akárcsak a többi árnyékkal kapcsolatos beállítás. Csak nagy tömegeknél esik le az FPS, például a mikulásparti báltermében.

Gyanítom egyébként, hogy a karneváli jelenet tömegében részt vevõ karakterek másképpen vannak kezeleve, megvalósítva, mint a hagyományos karakterek, ezért nem szaggatott be azoknál. Hiszen ha a a mikulásos party teremben beszaggatott a gép, a karneválnak egyenesen padlóra kellett volna küldenie. De nem, legalább ezer ember volt ott, és a gép meg se röccent.

Glpetyus
Mind1,ezt az újabb drivert mindenesetre kipróbálom.

kösssz
bepe79
Még nem nagyon várható patch, mert az EU-ban ma jelenik meg a game, az USA-ban pedig 4 nap múlva.

Suzuki Swift GL 1.3

Glpetyus
Fasza :I
Ja,nálam is minden fel van rakva,ami lehet,mert persze lowra rakva is akad a tömegben <#confused>
Érdekes,a karneválos pályán mekkora tömeg volt,mégis jól futott <#fejvakaras>
Jó lenne vmi patch.

bepe79
De, 6600-asom van, 91.28-as Forceware driverrel. Nagyobb tömegeknél (meg néha szimplán is) nekem is 13-14-15 FPS.. Bár a post filtering és a soft shadow be van kapcsolva.

Suzuki Swift GL 1.3

Glpetyus

Látom 6600-osod van,nekem is,pontosabban 6600GT.
Nálad nem szaggat be,ha egy tucatnál többen vannak a képernyõn ?
Nem tudom mért csinálja,akármit állítok,15 FPS kisseb tömegben -pl. szinházas pályán a túrista csoportnál- ,ha elfordúlok teljesen jó,50-60 Fps.
84 valahanyas drivert használok.
A gépem többi része nagyjából megegyezik a tieddel.

heliosz007
van térkép

francois
Nekem a Hitman 2-es búvóhely jobban tetszett, mint a többi, sõt sztem ez a leggányabb, olyan mintha csöves lennél valami dohos pincében hülyéskedsz, ja és a nem alap stukikat ki sem lehet próbálni.
A Hitman 2-ben szerettem nyílpuskával lõni a disznókat.

bepe79
*vízesésesen (csak már írni sem tudok)

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
A vízesésen? Az egyiket lent a borospincében, ahová a térrel szemközti ajtón tudsz lejutni. A pálya többi részére már nem emléxem kristálytisztán.

Suzuki Swift GL 1.3

Tatyla
mississipi hajós pályára egy gyors taktik mert nem terroristaként szeretném befejezni,és már nagyon unom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A 2. pályán hol találom azt a két csávót akit lekvidálni kell ???
Pretorian
Na vazzeg, az Igzbogzosok nem tudják, mi a jó...
Ma jelent meg a játék, de õk a Live!-os demó alapján már elkönyvelték, hogy ez egy közepes játék, közepes grafikával, xar zenével és minimális újításokkal...
Komolyan mondom, el vannak kapatva ezek a mai konzolos srácok...<#ticking>

bepe79
LMAO!!! Figyu! A Hideout az egyik legnehezebb pálya. Vegyél magadhoz annyi fegyvert, amennyit csak bírsz, és bújj vissza oda az asztal mögé, vagy valamelyik fal mögé. Kis idõ múlva jönni fog egy IMP, és adjál neki ólmot, amennyi csak van nálad... <#vigyor> <#eljen>

Suzuki Swift GL 1.3

😊
a Hideout a búvóhelyed 😊

heliosz007
😄 te nagyon láma vagy😄 az nem pálya az a házad !!!! 😄

Hideout mapon mi a fenét kell csinálni, hogy továbbjusssak? (Lent vagyok egy pincében, a falon fegyverek lógnak) Ha kimegyek az ajtón, akkor vége a mapnak! :-( Help!
bepe79
ON: Úristen, a New Life utáni küldin vagyok. A tömegben az utcán, és az épületekben is olyan sötét van, hogy ihajj. Kíváncsi leszek, hogy milyen rank-al fogom tudni ezt teljesíteni.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Senki nem akadt ki, én pláne nem. Csak ha valaki nem köt bele az élõ fába is, azt megköszönöm. Szerintem nem mondtam olyat, amivel megbotránkoztattam volna az itteni hitman-közönséget.

Suzuki Swift GL 1.3

Rage47
elképzeltem a 2. mondatotad...😄D
Hmuda
Ne akadj már ki. Megkérdezted hogyan lehetne írni, én válaszoltam...

Vágó István se késeli meg a vendégeit a Legyen ön is Milliomosban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bepe79
Ugye megbocsájtotok, hogyha nem "lézeres irányzéknak" mondtam? Sem igazságügyi fegycerszakértõ nem vagyok, sem bérgyilkos in real life..

Suzuki Swift GL 1.3

Rage47
most olvasgattam visszafele kicsit, s láttam pár jó trükköt a pályákhoz... asszem még párszor végigjátszok pár pályát, ez is jó ebben a játékban, h változatos😊
Hmuda
Õõõ...lézerirányzék?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bepe79
Okés, bocs. OFF vége. De mégis: a megfogalmazásommal volt a gond? Bocsi a "lézeres követõs" miatt, tényleg ovis megfogalmazás volt. Te hogyan "mondtad" / írtad volna?

Suzuki Swift GL 1.3

egyre jobb...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bepe79
Igen, fiam? Hallgatlak! <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

lézeres követõs?? jézus...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bepe79
Én ma csináltam meg a New Life pályát, de elvileg ma jelenik meg a játék Európában. LOL.

Suzuki Swift GL 1.3

Igen, a Hitman játékok általában ilyenek. Ajánlanám figyelmedbe a régebbieket 😊

Csak valami netprobléma volt, már mûködik...
Nekem azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.
Ha meg az új linkre kattintok, és cél mentése más néven, akkor hibaüzenet: Az Internet Explorer nem tudja letölteni a következõt: 14313013581.wmv. Hely: uploadfile.putfile.com. A hely nem található. Gyõzõdjön meg a cím helyességérõl, majd próbálja újra. De ez lehet, hogy csak nálam jelentkezik, mert Stroci nem panaszkodott. Én meg már úgyis végigjátszottam 😊
jó bocs!!😄
csak nincs kedvem általában vissza olvasni 30-40hsz-t😄 vagy többet...😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Már írtam többször is: igen, várható. Ahogy haladok szépen elõre a játékban, úgy készülnek...
várgato a többi pálya végigjátszása is???😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Mi takar ez pontosan? Nem jön be az oldal vagy mi? Amúgy itt a közvetlen linkje a videónak: http://uploadfile.putfile.com/videos/14313013581.wmv (jobb klikk, mentés másként...)
Nem mûködik a link - nekem legalábbis...
Kössz szépen mindenkinek
Anti-aliasing, anisotropic filtering, textúrák minõsége.
hykao
Fast Writes: Enable...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is fog kijönni a cellából. Beadod neki a szurit, majd csinálod a dolgod - ha jól emlékszem, új célpont jelenik meg - majd amikor a hullaházban (ami a kiindulási pontnál van) megjelenik egy fehér célpont, azaz az ügynök), akkor odamész, beadod az ébresztõ szurit és kisétáltok.
A másik kérdésem az lenne, hogy kissé szaggat nálam a játék - ha pl. körülnézek az udvaron. A grafikai beállításoknál mi az, ami a legjobban igénybe veszi a kártyát, mit érdemes be, ill. kikapcsolni). Jah, egyébként Pentium4 3Ghz, 512MB DDR, ATI Radeon 9600pro 256MB.