Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ma már mindenképpen a min 3 GHz-es procik a jók,mindegy milyen,csak legyen min 3 GHz,mondom én ezt a saját 2.1-mel(1.6-al,AMD ugye),majd 5 éves a konfig,de csak vista megjelenés után lesz frissítve de akkor nagyon,és ezt jánlom mindenkinek mert a Dx10 TELJESEN más lesz,eleve a kártyák majd sokkal erõsebb kritérium alapján lehetnek majd Dx10-sek,tehát nem az lesz mint most,hogy a 10-bõl 2 kritériumnak megfelel akkor már Dx9,10-bõl 10 lesz az arány.
ON
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem se indul a game mee vmi msvcr71.dll nem található.De letöltöttem, belemásoltam, a gamebe és most meg azt írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.Lehet hogy a faq ból letöltött fájlok kavartak vmit be.
Ha vki tudja a megoldást az segítsen!!<#help>#help>
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1022814.html VIDEOKARI
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=363465&k=16636 PROCESSZOR
SZERINTETEK EZ NYERÕ KONFIGURÁCIÓ???
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
VAlaki tud valami tuti megoldást arra az üzenetre hogy a sz
vagy csak te voltál tul profi???😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Sztem a tárhellyel volt gond, ahova fel van rakva a flash, tehát ha .jpg van fenn, akkor sem látszott volna...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Már csak az a kérdés, hogy kishazánk kapja-e drágábban általában a dolgokat külföldrõl, vagy kishazánk kereskedõinek árrése nagyobb-e...avagy a kettõ kombinációja...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Hétfõn délelõtt megérkezett a megrendelt gyûjtõi változat (egész gyorsan, ahhoz képest, hogy pénteken reggel adták fel), felinstalláltam újra a játékot, nem krekkeltem le, és így krekkeletlenül - az eredeti játékkal - már nem vág ki az asztalra ha eldobok bármit is a Sziklás-hegység beli pályán.
A bónusz DVD-n egyébként szabványos DVD formátumban vannak - menürendszerrel - az extrák, szóval akár asztali DVD lejátszón is lejátszható.
Eredeti verzio nem produkalja ezt nekem, se az official patch-al se anelkul, a RELOADED fele crack viszont azonnal kivag a desktopra a You better watch out palyan, amint eldobok vmit.
volt nekem vmi csak az nem mûködött..
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Remélem h majd a patch kijavítja ezt a problémát, de még meg kell várjam a crack-et hozzá, nem akarok vacakolni ezekkel az emuláló progikkal...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanbloodmoney/patches/hitmanbloodmoneypatch11.zip
ezen a demo patch van rajta vagy a teljes???
még mindig THX
THX