Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nincs másik moccer arra hogy ne szaggason ennyire, de ne keljen a biost babrálni?:C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ramires
Átlapoztam a nyamvadt BIOS-t, oda-vissza, és nem találom a Fastwrite-t .. Érdekel ez még valakit ??

flippy
ird be gugliba, vagy keress vissza a fórumban sztem😊

Honnan szedjem le??

SRÁCOK! 1.1-ES PATCH SOKAT VESZ LE A GÉPIGÉNYBÕL, HASZNÁLJÁTOK AZT!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jah oké most láttam a F.A.Q-ban hogy nem lehet betölteni ezeket... fasssssssza
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy a játékot 3 ponton is elmentettem a documents and settingsben látom is a 3 fájlt hogy elvan mentve de a játékba ha belépek és rányomok hogy load game akkor nincs ott a 3 mentésem... és rohadt idegesítõ... valaki tudja mi a baj?
Lobsterman
Oké. Felraktam a gémt, akad. Beállítottam a FastWrite-ot a BIOSban, de a vidkártyadrivernél nem találom hol kell. Nvidiám van. Ha valaki tudna segíteni azt nagyra értékelném.

ProGabe
OFF
Ma már mindenképpen a min 3 GHz-es procik a jók,mindegy milyen,csak legyen min 3 GHz,mondom én ezt a saját 2.1-mel(1.6-al,AMD ugye),majd 5 éves a konfig,de csak vista megjelenés után lesz frissítve de akkor nagyon,és ezt jánlom mindenkinek mert a Dx10 TELJESEN más lesz,eleve a kártyák majd sokkal erõsebb kritérium alapján lehetnek majd Dx10-sek,tehát nem az lesz mint most,hogy a 10-bõl 2 kritériumnak megfelel akkor már Dx9,10-bõl 10 lesz az arány.
ON

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HY!

Nekem se indul a game mee vmi msvcr71.dll nem található.De letöltöttem, belemásoltam, a gamebe és most meg azt írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.Lehet hogy a faq ból letöltött fájlok kavartak vmit be.

Ha vki tudja a megoldást az segítsen!!<#help>
Rage47
FAQ-ban vannak videók, vagy visszakeresel a fóumban legalul.
erõs középkategóriás konfig

Hi honann lehet végigjátszást leszedni?
Rage47
sztem jó konfig, de én nvidia-t vennék😊
SNAKE01
valószínû azért lép ki mert crackelted.szerintem reinstall lesz!

Randelz
Valaki nemtud megoldást arra hogy a havas pályán miért lép ki a játék amikor elakarok dobni valamit??

köszi
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=361096&k=16610 ALAPLAP
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1022814.html VIDEOKARI
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=363465&k=16636 PROCESSZOR

SZERINTETEK EZ NYERÕ KONFIGURÁCIÓ???

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

itt minden megvan😊

http://gamecopyworld.com/

SNAKE01
profi!<#eljen>

más:mivel veszed fel a videókat?

Ramires
Végre sikerült elindítani, valaki segítene megtalálni a Fastwrite beállítást?

De most emiatt a nyamvadt game miatt költhetek megint 70 rugót a gépre😞

Megy a game egy sima crack megoldott mindent😊

The FlashBack
?

Ramires
Valaki elmondaná nekem, hogy hol találom a BIOS-ban a Fastwrite menüpontot?

NEEEEEE!!!
VAlaki tud valami tuti megoldást arra az üzenetre hogy a sz

hmmm..ez ilyen könnyü??
vagy csak te voltál tul profi???😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kösz!
Ramires
Telepítésnél, mikor a Trailer.bik-hez érek, akkor hibaüzenetnél kidobott a telepítõbõl. Ezt DVD-rõl próbáltam, de mikor dvd-képrõl telepítettem, semmi baja nem volt. Mi lehet a probléma? Ha letörlöm majd a géprõl, hogyan tehetem fel újból?

Balumann
Töltsd le azt a fájlt, és másold be a játék fõkönyvtárásba, vagy ha nem jó akkor még 1-2 helyre, nekem már párszor bejött így hogyha egy játék nem indult el ilyen hiba miatt.

Állandóan ezt irja ki MSVCR71.dll nem található mi lehet a probléma?
fruhwirth
kelet európai, nemtom, h jött a közelkeleti, bocs😄

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

hykao
Rage47
A flash nem is kattan, nincs hangja.
Sztem a tárhellyel volt gond, ahova fel van rakva a flash, tehát ha .jpg van fenn, akkor sem látszott volna...
hykao
Közelkeleti? 😮
(amúgy csak költõi kérdés volt...😄)
fruhwirth
ez roppant egyszerû...a forgalmazók azon sírnak, h Magyarországon mennyi az illegális szoftver, emelett bizonyitott tény, h a közelkeleti régióban a legnagyobb hasznot Mo.-n próbálják hozni a szoftvereken. Az ember ugye azért másol DVDt,CDt, mert drága, a forgalmazó azért nem adja olcsóbban, mert mki másol, és igy kevesebb a haszna, ezért nagyobb az árrés, tehát ez 1 ördögi kör.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Bence94
hy aztszeretném kérdezni ha a patch et föl rakom nem vesztem el mentéseket és úgy kel elindítani mint a simát?és nem fog kidobni?elõre is köcce

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hykao
Hát jó mi? Postaköltséggel, plusz DVD-vel, szebb, kihajtogatható dobozzal (nem ilyen sima DVD tok, mint szokás), Nagy-Britanniából...mínusz kétezerért... 😊
Már csak az a kérdés, hogy kishazánk kapja-e drágábban általában a dolgokat külföldrõl, vagy kishazánk kereskedõinek árrése nagyobb-e...avagy a kettõ kombinációja...
Piedon
Azt a......... cdgalaxisban június elejére van kiirva a normál verzió és 9990Ft, az szép.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

hykao
Pl.: Fraps
hykao
Sokaknak van ilyen hibája, és immáron tuti, hogy a krekk okozza.
Hétfõn délelõtt megérkezett a megrendelt gyûjtõi változat (egész gyorsan, ahhoz képest, hogy pénteken reggel adták fel), felinstalláltam újra a játékot, nem krekkeltem le, és így krekkeletlenül - az eredeti játékkal - már nem vág ki az asztalra ha eldobok bármit is a Sziklás-hegység beli pályán.
A bónusz DVD-n egyébként szabványos DVD formátumban vannak - menürendszerrel - az extrák, szóval akár asztali DVD lejátszón is lejátszható.
Sztem nem lesz ehhez patch, ui ez a crack hibaja.
Eredeti verzio nem produkalja ezt nekem, se az official patch-al se anelkul, a RELOADED fele crack viszont azonnal kivag a desktopra a You better watch out palyan, amint eldobok vmit.

csáó egy technikai kérdés: milyen programmal lehet ilyen videókat csinálni a játékból? (esetleg egy linket is kaphatok?) THX
volt nekem vmi csak az nem mûködött..
Most olvastam h nem vagyok egyedül ezzel a problémával, szal akkor áttérek Hitman fokozatból a hentelésbe...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Valakinek volt már olyan hiba, hogyha valamit eldobsz (legyen az fegyver, ember, bomba) akkor kidob az asztalra?
Remélem h majd a patch kijavítja ezt a problémát, de még meg kell várjam a crack-et hozzá, nem akarok vacakolni ezekkel az emuláló progikkal...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

figyu találtam egy linket:http://www.eidos.co.uk/support/patchinfo.html?ptid=87

ezen a demo patch van rajta vagy a teljes???

még mindig THX
a TELJESNEK a peccse kellene ha valaki félreértette 😊
THX
valaki mondjon már egy linket mert seholnemtalálom az 1.1 peccset csak a demot😞