Richard Burns Rally pár hét múlva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nekem 1000x jöbban bejön ez mint a Colin Mc Rally akármelyik része!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
de jön a colin 2005-is
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Elõször azt hittem a real life photo-ra hogy az a játék!
Azt hittem beszarok... De azért a Colin 4 az elbújhat mellette, közel nincs ilyen szép! A Warthog most nagyot alkotott.
Az utolsó elötti kép igen csak kezdeti stádiumosnak néz ki, vagy 640X480 ultra low-ban?
A gépigény meg szerintem nem lesz olyan magas, processzor + memória kb. Colin4 szinten, 9500PRO-t tippelek ajánlottba, dehát én nem tudom...
Azt hittem beszarok... De azért a Colin 4 az elbújhat mellette, közel nincs ilyen szép! A Warthog most nagyot alkotott.
Az utolsó elötti kép igen csak kezdeti stádiumosnak néz ki, vagy 640X480 ultra low-ban?
A gépigény meg szerintem nem lesz olyan magas, processzor + memória kb. Colin4 szinten, 9500PRO-t tippelek ajánlottba, dehát én nem tudom...
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Húúúúú! Ez jó játék lesz! Csak egy baj van!!!
Milyen atomerõmû kell majd neki? Így a képek alapján minimum 2500+ os Barton mondjuk egy Radeon 9800 al. Közben lehet tévedek. 😊
Milyen atomerõmû kell majd neki? Így a képek alapján minimum 2500+ os Barton mondjuk egy Radeon 9800 al. Közben lehet tévedek. 😊
És még kavicsok sincsenek az úton... 😊
Milyen grafika ez?? még a legújabb graf kártyán is szaggat 😞(
<a href="http://www.richardburnsrally.com/">RBR</a>
http://www.richardburnsrally.com/
Ejha! Nem rossz!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ezek régi screenshotok.
Újak is jöhetnének.
Újak is jöhetnének.
Én úgy hallottam, hogy javult az állapota és minden esély meg van arra hogy jövõre visszatérjen! Solberg-gel nem kis párost alkotnának!
My Life for Freedom!
azért kiváncsi lennék arra, hogy mi van Burns-el, mivel agydaganat miatt nem versenyzik.