Brutál képek

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
ki

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sztem nagyon brutál képek
degenerator
nenyajjá

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Adi
Mi van kipurcant a topic?!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Wing Rockling : Moderáld már magad ember!! Milyen képek vannak a galériádba: ha vki rotten.com-os képekre kiváncsi az felmegy és megnézzi!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ja, sajnos tényleg csak errõl van szó.amíg a készlet tart!geci amerika, rohadt pazarló egy ország!

tudtad hogy vissza is lehet lapozni alul?

rage
Majd akkor , ha az olajtartalékok ott egyszer elfogynak

Na, akkor majd úgy otthagyják a nyugati hatalmak ezeket az arab országokat, mint a sicc
S utána élhetnek boldogan, békességben , a maguk jól megszokott késõ-kõkorszaki színvonalán.
Úgy nyírják majd ki egymást, s halnak éhen, ahogy jól esik nekik

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

FtranX
elég rossz lehetett szerencsétlennek...

Mike at home
akkor lesz csak bekesseg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
atomot nekik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

reggel olvasom hogy mégsem végezték ki a koreait. most akkor még is kivégezték szerencsétlent? akkor meg a hírszerkesztõ a hülye:
Az iraki túszejtõk nem váltották be fenyegetésüket és a megjelölt határidõig nem végeztek dél-koreai foglyukkal. A tárgyalások folytatódnak.

Glpetyus
+?

Glpetyus
Mi van 47-tõl

[HUN]PAStheLoD
kicsit durva "kacsa" .. de sztem küldjünk nekik végre 1 jó kamerát mer ezen nem ismerni fel lófaszt se .. meg al-dzsazira tv is elég ramaty minõségû 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
mércsak 47tõl van ? Betévedek általánosba azt nemtom mi törpént ;>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

SoDI---
Jobb a békesség.
Ha nem baszogatják õket, õk sem rabolnak el embereket.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

na például most olvasom a BOON-on, hogy mégsem végezték ki a dél-koreai foglyot, kacsa volt. további tárgyalások lesznek. viszont az amerikait at biztosan kivégezték, voltak róla fotók

magadból indulsz ki? csak azért kérdeztem, mert annak ellenére hogy a hírekben szerepel, nincs felrakva sehová. még az ogrish.com-ra sem, pedig õk aztán eléggé naprakészek ilyen témában.lehet hogy ezt már lecenzúrázzák, sztem az elsõ videó után mindenki elhiszi ha csak mondják is mi történt.remélem ezeket a férgeket is elkapják elõbb utóbb, mint nemrég négyüket.ez a megfelelõ megoldás ellenük, rögtön agyonlõni. monjuk a tûzharcba ha jól értettem 4 katona is meghalt

Evil
Kukkancs el az ogrish.com ra ha tunkolni akarsz.Eleg beteges dolgok vannak itt, nemtom egyaltalan, hogy engedhetik egy ilyen oldal mukodeset.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Marhaság. Terroristák követeléseinek soha, semmilyen körülmények között sem lehet engedni, mert attól a pillanattól kezdve, mikor látják, hogy mûködik a módszer, sokkal gyakrabban alkalmaznák.
SoDI---
vagy dél-kóreai, mittom én
de ez részletkérdés 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Remélem, a szaudi elnök pofán köpi magát, amiért hagyta meghalni szegényt 😞
Francnak nem lehetett teljesíteni azokat a követeléseket...
Mennyivel jobb, hogy az elnökük lelkén most egy újabb ártatlan ember vére szárad? :-(

Szabina
Te jó ég!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

harmadik is van már, a dél koreait is lefejezték aki kiabálta a tévében hogy "i dont want to die"

nemcsakfeel
te segg. erre akarod kiverni?

*hihi ** *

állítólag volt egy második lefejezés is, nem csak a nick berg-es?arról is közzétettek videót?megvan vhol?

Taranov
Mármint TV-ben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem is durva volt, hogy mennyiszer lejátszották a lefejezést.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bizar
mostmeg kiderül hogy HULK az = TIBHARral

Szabina
Na végre!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Factor_007
tudom 😊)

bizar
biztos eljutott az agyáig hogy mi lessz vele...

St
jól van, elkerülte a bant, ennek örülök 😊
PAYNE
navégre nincs!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bizar
Navégre NINCS..

tomsolo
ÉN CSAK AZT NEM ÉRTEM, MIÉRT KELL EBBÕL OLYAN NAGY ÜGYET CSINÁLNI. ECCERÜEN MELLÉKELTEK EGY SZÖVEGET A GALÉRIA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN A SZÜKSÉGES HELYRE PL. FELTÖLTÉS, ÉS AKI AZT NEM TARTJA BE --> BANN, DELETE AKÁRMI.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bizar
Nem foglalkozik vele, pedig már énis montam neki soxszor...majd csinálunk vele megint Ilyet.

mukika
Factor_007
látom ki lett törölve a brutál képek 😊

bizar
Remélem ezek a képek nem számítanak Brutálnak...

DJ Skyline
kitörlitek azt a képet a gallériájából!és írtok neki egy emailt ha még egy ilyen akkor téged is törlünk...

Placebó
ÚRISTEN...😊 Még járni alig tud vazz

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

St
Annak a portálnak rotten.com a neve, ennek meg Sg.hu Hírmagazin.
St
Azért kell bannolni, mert felszólításra nem hajlandó eltávolítani, és azért nyitottam neki topicot, hogy más is okuljon belõle, akinek hajlama van beteg képeket felrakni.
Factor_007
akkor is ott az az enyhítõ körülmény, hogy a galériába szúrta be nem pedig a forúmba.

Factor_007
akkor nem szóltam 😊

nemcsakfeel
en ismerek ra peldat

*hihi ** *

Dzsini
a rotten és az ogrish nem egy Informatikai és Tudományos Hírmagazin gyerekek által is látogatott fóruma - más elvárások vannak egy ilyen iránt, és mások egy olyan irányba dedikált oldal iránt. ugyanez a politika is - "nem kell politizálni/anyázni, nem kötelezõ" - mégis rengetegen teszik, és probléma is volt belõle, ezért szûnt meg a politika fórumrészleg. valahol ugyanerrõl van szó, itt nincs helye az ilyen szintû embertelenségnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Factor_007
ja látom egy hasonló hozzászólás már elhangzott 😊

Oldal 1 / 4Következő →