93
Gyere ide, meg osztom a gondom, de te is elmondod!
-
#93 Na találtál lakást ?:))) -
#92 egy hét -
Hajnalcat #91 Ha már itt tartunk, hány hétre szól az időleges ban? Vagy ez attól függ, hogy mennyire súlyos dolgot csináltál? Gondolom a büntetőpont az a sárga háromszög... -
#90 a büntetőpont büntet :) több pont többet büntet =) 5 ponttal időleges bant kapsz :) ha nagyon rossz vagy akkor idővel végleges bant :) -
Hajnalcat #89 Ezt a kérdezós topikba kellett volna rakni. -
#88 miért lehet büntetőpontot kapni,és mit csinál a büntetőpont? -
#87 Ja. olyasmi. :D -
Hajnalcat #86 Kitíltották? :O -
#85 priviben tud -
#84 mert agyilag nulla, amúgy nem tud válaszolni. -
Hajnalcat #83 PíszLávJuniti!
Miért kaptál büntetőpontot? :O -
#82 no persze..:-) -
#81 lehet az lesz...csak az rengeteg idő,és nem akarom,h hetek,hónapok múlva is hívjanak ismeretlenek,h mi a stálysz..:-) -
#80 teljes alakos fényképes hirdetést : D -
#79 hat adjal fell hirdetest.
hogy keresel valakit vagy valakiket akikkel kitudnatok venni egy lakast...
-
#78 nah jah..de debreceni vok,most "átugorhatok" megnézni a suli hirdetőtábláját,dea legtöb épület le van zárva,nekem meg tanév eleje előtt már kéne a kecó.
Szeptemberi beköltözéssel.
vagyis kb augusztusban már meg kell találnom.
Elégnek tűnik egy hónap?Mert nekem nem..:-(
Akárhol kerestem eddig sehol nincs megfelő..sőt..alig hirdetnek nyíregyiek..:-( -
#77 talán érdemes lenne megnézni, hogy a suliban mik vannak kiéve a hirdető táblára... -
#76 az én problémám az,h sűrgősen kéne egy redvás albérlet a franc vinné el...:-(((
Nyíregyházára megyek magyar szakra....scupán fél év-egy év erejéig kellene,mert jövőre át fok jelentkezni a MIE-re,de úgy tűnik Nyíregyházán nincs albérlet rendes...
Már rengeteg oldalt megnéztem és sehol egy normális kecó.
Max 2szobás,35-60ezerig,bútorozott,gépesített(van mosógép!) lakás..mindegy h merre,csak lenne már végre egy hely..-.-
Meg majd albitársat is kell keresni ugye,lehetőleg a NYF hallgatói közül.
nah erre találjon ki valaki valamit..
-.- -
#75 majd hívok kurvákat :C -
#74 tuttam én.
és utána ?.o -
#73 jó.. bevallom, egy hónap múlva leszek 18, de addig kúrhatok kislányokat, szla :P :D -
#72 áh. -
Hajnalcat #71 Életkor: 18-25 között
-
#70 honnan tudtad? :P -
#69 mét :) -
Hajnalcat #68
Ezt ugye nem írtad komolyan? -
#67 majd jövőre kb :o -
#66 szted 15 vagyok? D: -
Hajnalcat #65 Nem, 19.
-
#64 15 év körüli volt a barátod (mégha haver is ) nem ??:O
Nemtom elképzelni hogy barátság rovására menjen a makacsság.. Vagyunk annyira felnőttek h eltudjuk fogadni akkor is ha nem értünk vele eggyet. -
Hajnalcat #63 Dehogy! :D
25 éves vagyok. Hogy a fenébe lennék pedofil, mikor barátról volt szó, haverról, érted?
A hasonlítást meg úgy értettem, hogy kinézetre, és tulajdonságokban egyaránt. De ő is olyan makacs volt, mint én, ezért soha nem békültünk ki. -
#62 Szar dolog, de hiába, nőknél ez így megy.
Jaj, hogy pedofil vagy ? :D -
Hajnalcat #61 Nem, a legjobb barátomat veszítettem el, de úgy, hogy összevesztünk örökre... :( Tudod, számomra fontosak a barátok.
Ő az, aki hasonlít hen-tesre. -
#60 Na akkor megbocsátható :D
csak nem szerelmi bánat? -
Hajnalcat #59 Jaj, már!
De inkább úgy írnám, hogy fiatal és buta. Na meg alkohol is volt bennem... -
#58 te is voltál fiatal? Na NEE!! -
Hajnalcat #57 Igen, csak akkor még fiatal és éretlen voltam. :D -
#56 Komolyabb problémát nem írnék fórumra, azért vannak a barátok. -
Hajnalcat #55 Ez azt jelenti, hogy régebben én is ilyen voltam, mint hen-tes. Hogy kiírtam a bajaimat, de ilyen regényben tettem, legalább volt fél oldal. :D -
Hajnalcat #54 Régebben én is ilyen voltam. Mikor volt valami problémám, akkor mindig a fórumon vezettem le, aztán jöttek a beszólások.
Ez tartozik egybe!