93
Gyere ide, meg osztom a gondom, de te is elmondod!
  • PíszLávJuniti
    "Amúgy tényleg nem volt szép tőle, hogy a tesóddal ölelkezett.
    Régebben én is ilyen voltam."
  • Hajnalcat
    Így járnak a buta nők...
    De ha még mindig gondolsz rá, akkor még mindig szereted valahol mélyen legbelül...
    Amúgy tényleg nem volt szép tőle, hogy a tesóddal ölelkezett.
    Régebben én is ilyen voltam. Mikor volt valami problémám, akkor mindig a fórumon vezettem le, aztán jöttek a beszólások.
  • hen-tes
    Bekussolsz!
  • hen-tes
    fiatalsák, boloncsák :o))))
    amúgy azóta nem is találkozunk vele, egy holland csávó jól átverte, lehúzta a pénzét, és lelépett, szla mindenki megkapja amit érdemel .o
  • k8bal
    hehe :D kösz a válaszokat!
  • Aquir
    csak kérdeztem
  • Hajnalcat
    Nem itt is bejövősek. Néhány lány különösen bukik a csöndesebb férfiakra. Szóval még van esélyed. ;)
  • Hajnalcat
    Kár, hogy törölték, biztos jó lehetett. :D
  • hen-tes
    aosztál - csirke oder hal felszolgálására szolgáló szolgálati eszköz
  • Aquir
    Egy könyvben olvastam csak, hogy ausztáliában bejövősebbek a csöndesebb férfiak, ez igaz? :)
  • hen-tes
    Loál :D
    Az egy banner volt, csak a topikot törölték, mikor szabályozták a gumit, rohattak. :c
  • Hajnalcat
    Az egyik gyermek képtárában. Csinált rólad valami összeszerkesztett képet, amin lányokkal vagy körülvéve és épp puszit akarnak neked adni, és napszeművegben vagy és valami olyasmit írt oda, hogy Hen-tes a lányok kedvence, vagy hasonló...már nem emlékszem pontosan. Kár, hogy nem mentettem el. :/
  • hen-tes
    Hol láttad te az én hajamat? D:
  • Hajnalcat
    Igen, és a haját is miattad növesztette meg ugyanolyanra. :D
  • Hajnalcat
    Pont annyit, amennyi még nem megy az agyára. Csak úgy, felesleges dolgokról kár lenne beszélni, mert megunja.
  • hen-tes
    keveset, de jót, ha azt várja el a csaj, hogy sokat beszélj baromságról akkor nem ér sokat -.-
  • hen-tes
    nem nem, ő hasonlít rám, mondhatni utánoz .^^
  • Vlala #36
    Igen, néma gyereknek híg a leve, viszont sok beszédnek sok az alja. Akkor most mennyit beszéljek? :)
  • Hajnalcat
    Most komolyra fordítva a szót.
    Hát igen, ahogy mondani szokták, néma gyereknek az anyja se érti a szavát...
    Némelyik férfi alig szól valamit, a másiknak meg egyfolytában csak jár a szája. Mondjuk általában a vicces emberek a bejövősek. Ha van kellő humorérzéke valakinek, akkor az már fél siker.
    Amúgy ha találkoztok, akkor beszélj arról, ami történt veled, vagy a körülötted lévő dolgokról, hogy nézd, a nyanyának milyen nagy bajsza van, stb...Nekem mondjuk szerencsére sosem volt ilyen problémám. Mindig kitaláltunk valami h*lyeséget, amiről lehet beszélni.
  • FrezeR
    ez attól is függ, hogy milyen az aszcendensed. pl én is szűz jegyü vagyok és nyilas az aszcendensem és szeretek beszélni is szoktam is eleget :P
    szóval ez is nagyban befolyásolja milyen vagy.
  • Hajnalcat

Hasonlítasz az egyik ismerősömre.
  • hen-tes
    bepukiztam meg ilyesmi, ha értik a poént akkor mindig viccelek, és általában mosolyognak ,szla :|
  • k8bal
    Ez a nem beszélős típus ezekszerint tipus hiba Szűzeknél! :/
    Velem is az a baja a barátnőmnek, hogy nem beszélek sokat...
    Ti miről szoktatok barátnőitekkel beszélgetni?
  • akyyy
    lehet.
  • nemcsakfeel
    ez amolyan beszéljük meg topig? :P
  • hen-tes
    mért ?
  • zaki
    kösz
  • hen-tes
    össze kötöm a belüket , na akkor télleg eggyütt lehetnek vazz
  • hen-tes
    nem is
    kibelezem őket!!!!!!
  • hen-tes
    kész..
    megfogom és lelövöm mindkettőt!!
  • LittleL
    Akkor már tudom miért lett olyan furcsa a modorod a napokban, de fátylat rá....
  • mukika
    hi
    bye
  • hen-tes
    csak beköszönök
    bye
  • Pempő
    np
  • hen-tes
    hmmm
    tartok egy kis szünetet a forumozással
    bye
  • soldier
    Ugye nem felejtettél el mekhajolnia mester előtt?
    :D
  • hen-tes
    sry
    sokat ittam , nem láttam :P
  • Cat #16
    1. a fiuk lányok kapcsolatokba kellett volna nyitni
    ha
    1.a. nem lenne ilyen topik :)
  • hen-tes
    hmm
    van még egy kis story az egészhez :)
    bátyám volt bnője (egy évig jártak)
    na szal ők szakítottak.
    a csaj kiakadt nagyon..
    és az a csaj az ééén volt banőmnek az unoka testvére HUHH ez bonyolult
    szal most bátyám a volt bnőjének az unokatestvérével kavar, aki az öccsének bejön
    érted ?
  • K.András
    Annyira rendes nem lehet,szerintem rosszul itéled meg a dolgot mert szerelmes vagy és ilyenkor nyilván egy kicsit el van vakulva az ember,én nem tudnék olyan lányt tisztelni aki velem van,majd pedig ölelgeti a bátyámat...
    De a testvéred sem fair, megszegte az alapszabályt miszerint házinyulra nem lövünk,annyi lány van a világon és ö meg hagyja, hogy az öccse barátnöje(volt barátnö az mind1)ölelgesse.Az én bátyám(van)biztos elküldte volna a sunyiba,na de hát ahány ember annyi szokás.