93
Gyere ide, meg osztom a gondom, de te is elmondod!
-
"Amúgy tényleg nem volt szép tőle, hogy a tesóddal ölelkezett.
Régebben én is ilyen voltam." -
Hajnalcat #52 Így járnak a buta nők...
De ha még mindig gondolsz rá, akkor még mindig szereted valahol mélyen legbelül...
Amúgy tényleg nem volt szép tőle, hogy a tesóddal ölelkezett.
Régebben én is ilyen voltam. Mikor volt valami problémám, akkor mindig a fórumon vezettem le, aztán jöttek a beszólások. -
Bekussolsz!
-
fiatalsák, boloncsák :o))))
amúgy azóta nem is találkozunk vele, egy holland csávó jól átverte, lehúzta a pénzét, és lelépett, szla mindenki megkapja amit érdemel .o -
hehe :D kösz a válaszokat! -
csak kérdeztem
-
Hajnalcat #47 Nem itt is bejövősek. Néhány lány különösen bukik a csöndesebb férfiakra. Szóval még van esélyed. ;) -
Hajnalcat #46 Kár, hogy törölték, biztos jó lehetett. :D -
aosztál - csirke oder hal felszolgálására szolgáló szolgálati eszköz -
Egy könyvben olvastam csak, hogy ausztáliában bejövősebbek a csöndesebb férfiak, ez igaz? :) -
Loál :D
Az egy banner volt, csak a topikot törölték, mikor szabályozták a gumit, rohattak. :c -
Hajnalcat #42 Az egyik gyermek képtárában. Csinált rólad valami összeszerkesztett képet, amin lányokkal vagy körülvéve és épp puszit akarnak neked adni, és napszeművegben vagy és valami olyasmit írt oda, hogy Hen-tes a lányok kedvence, vagy hasonló...már nem emlékszem pontosan. Kár, hogy nem mentettem el. :/ -
Hol láttad te az én hajamat? D: -
Hajnalcat #40 Igen, és a haját is miattad növesztette meg ugyanolyanra. :D -
Hajnalcat #39 Pont annyit, amennyi még nem megy az agyára. Csak úgy, felesleges dolgokról kár lenne beszélni, mert megunja. -
keveset, de jót, ha azt várja el a csaj, hogy sokat beszélj baromságról akkor nem ér sokat -.- -
nem nem, ő hasonlít rám, mondhatni utánoz .^^ -
Vlala #36 Igen, néma gyereknek híg a leve, viszont sok beszédnek sok az alja. Akkor most mennyit beszéljek? :) -
Hajnalcat #35 Most komolyra fordítva a szót.
Hát igen, ahogy mondani szokták, néma gyereknek az anyja se érti a szavát...
Némelyik férfi alig szól valamit, a másiknak meg egyfolytában csak jár a szája. Mondjuk általában a vicces emberek a bejövősek. Ha van kellő humorérzéke valakinek, akkor az már fél siker.
Amúgy ha találkoztok, akkor beszélj arról, ami történt veled, vagy a körülötted lévő dolgokról, hogy nézd, a nyanyának milyen nagy bajsza van, stb...Nekem mondjuk szerencsére sosem volt ilyen problémám. Mindig kitaláltunk valami h*lyeséget, amiről lehet beszélni. -
ez attól is függ, hogy milyen az aszcendensed. pl én is szűz jegyü vagyok és nyilas az aszcendensem és szeretek beszélni is szoktam is eleget :P
szóval ez is nagyban befolyásolja milyen vagy. -
Hajnalcat #33
Hasonlítasz az egyik ismerősömre. -
bepukiztam meg ilyesmi, ha értik a poént akkor mindig viccelek, és általában mosolyognak ,szla :| -
Ez a nem beszélős típus ezekszerint tipus hiba Szűzeknél! :/
Velem is az a baja a barátnőmnek, hogy nem beszélek sokat...
Ti miről szoktatok barátnőitekkel beszélgetni? -
lehet. -
ez amolyan beszéljük meg topig? :P -
mért ? -
kösz 
-
össze kötöm a belüket , na akkor télleg eggyütt lehetnek vazz -
nem is
kibelezem őket!!!!!! -
kész..
megfogom és lelövöm mindkettőt!! -
Akkor már tudom miért lett olyan furcsa a modorod a napokban, de fátylat rá.... -
hi
bye -
csak beköszönök
bye -
np -
hmmm
tartok egy kis szünetet a forumozással
bye -
soldier #18 Ugye nem felejtettél el mekhajolnia mester előtt? 
:D -
sry
sokat ittam , nem láttam :P -
Cat #16 1. a fiuk lányok kapcsolatokba kellett volna nyitni
ha
1.a. nem lenne ilyen topik :) -
hmm
van még egy kis story az egészhez :)
bátyám volt bnője (egy évig jártak)
na szal ők szakítottak.
a csaj kiakadt nagyon..
és az a csaj az ééén volt banőmnek az unoka testvére HUHH ez bonyolult
szal most bátyám a volt bnőjének az unokatestvérével kavar, aki az öccsének bejön
érted ?
-
K.András #14 Annyira rendes nem lehet,szerintem rosszul itéled meg a dolgot mert szerelmes vagy és ilyenkor nyilván egy kicsit el van vakulva az ember,én nem tudnék olyan lányt tisztelni aki velem van,majd pedig ölelgeti a bátyámat...
De a testvéred sem fair, megszegte az alapszabályt miszerint házinyulra nem lövünk,annyi lány van a világon és ö meg hagyja, hogy az öccse barátnöje(volt barátnö az mind1)ölelgesse.Az én bátyám(van)biztos elküldte volna a sunyiba,na de hát ahány ember annyi szokás.