Hétvégén hat új processzort mutat be az az Intel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nem tudom, hogy jó e a megfigyelésem, de én úgy vettem észre, hogy az AMD elhúzott az Intelhez képest az asztali CPU-k fejlesztésében.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Tumor, a hirrel semmi baj nincs, gondolom neked van bajod a hir irojaval, ahogy minden egyes iromanyat kritizalni szoktak. :S
Ph03niXx
Az egy 64-bites szerver-proci. Lefogadom, hogy meghalna egy HL2 alatt. Nem azért, mert nem elég gyors, vagy erõs hozzá... Hanem azért, mert nem arra tervezték. Ennyi.

Class is over.

arty
egyiket sem, mind2 pofatlanul draga...

egy uj steppinges a64/2800+ 2400mhzen eleg lenne 😉

Forza.

Thankx.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

arty
ez nem hir, hanem egy PR szoroanyag magyarra forditva 😉

az intel azert adta ki ezt a generaciot, mivel neki ez is penz... amig elkeszul a tobb magos asztali pentium-m 😊

pci-e, ddr2, btx ... mesterharmas 😄 ha ezek kozul legalabb az egyik elbukik, mar sokat nyertunk ...

Forza.

Off

Mikor jön már a Socket 939-es proci az AMD-tõl + a megfelelõ alaplapok?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és az árát...
Darth Sith
minek ez az új elnevezés?, elõször vigyék lejjebb a prescott fogyasztását és hõtermelését, és akkor majd lehet hogy veszek egy ilyet.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Tumor
hát ja igazad lehet épp pampoghatnékom volt,..😄 de egy hír közlésnél szeretem ha tárgyilagos tények vannak leközölve mindenféle egyébb személyes vagy szubijektív kommentár betûzdelése nélkül ! arra pedig egy hosszabb cikk teljessen megfelelõ, de szvsz hír nem :S...
Nemreg mintha az lett volna hogy jon a pentium-m az asztali gepekbe is, mostmeg megis a preszkottal bohockodnak?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Sliders
örülök a hírnek, de mostanság nagyon lelassult a proci gyártás üteme.. szerintem egy jó adarabig amig a melegedést meg nem oldják iylen lassú lesz...
Persze ez csak laikus szemmel látom igy, de biztos van köze hozzá.

Munch
Tök jó. Hurrá.
Hajrá PIII 733! 😄

De elõtte még elmondhatnád, hogy gondoltál-e valamire konkrétan, vagy csak pampoghatnékod volt éppen.
Szvsz semmi baja nincs a hírnek.
Tumor
moderáljátok ki, de hogy lehet egy hírt ennyire ratyi sz@r módon leadni... ?!?!?!
[HUN]PAStheLoD
6 új proci... vagy csak 1 proci 6 skinnel ?
mert azért az a pár jumper nem csak dísz rajta..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]