28
-
GABOR16 #28 Most nem tudom, hogy jó e a megfigyelésem, de én úgy vettem észre, hogy az AMD elhúzott az Intelhez képest az asztali CPU-k fejlesztésében. -
RpPRO #27 Tumor, a hirrel semmi baj nincs, gondolom neked van bajod a hir irojaval, ahogy minden egyes iromanyat kritizalni szoktak. :S -
#26 Az egy 64-bites szerver-proci. Lefogadom, hogy meghalna egy HL2 alatt. Nem azért, mert nem elég gyors, vagy erős hozzá... Hanem azért, mert nem arra tervezték. Ennyi. -
#23 egyiket sem, mind2 pofatlanul draga...
egy uj steppinges a64/2800+ 2400mhzen eleg lenne ;) -
lerboy #22 Thankx. -
#18 ez nem hir, hanem egy PR szoroanyag magyarra forditva ;)
az intel azert adta ki ezt a generaciot, mivel neki ez is penz... amig elkeszul a tobb magos asztali pentium-m :)
pci-e, ddr2, btx ... mesterharmas :D ha ezek kozul legalabb az egyik elbukik, mar sokat nyertunk ... -
lerboy #17 Off
Mikor jön már a Socket 939-es proci az AMD-től + a megfelelő alaplapok? -
#12 ja -
Borg #11 és az árát... -
#10 minek ez az új elnevezés?, először vigyék lejjebb a prescott fogyasztását és hőtermelését, és akkor majd lehet hogy veszek egy ilyet. -
#9 hát ja igazad lehet épp pampoghatnékom volt,..:D de egy hír közlésnél szeretem ha tárgyilagos tények vannak leközölve mindenféle egyébb személyes vagy szubijektív kommentár betűzdelése nélkül ! arra pedig egy hosszabb cikk teljessen megfelelő, de szvsz hír nem :S... -
tajfun #8 Nemreg mintha az lett volna hogy jon a pentium-m az asztali gepekbe is, mostmeg megis a preszkottal bohockodnak? -
#6 örülök a hírnek, de mostanság nagyon lelassult a proci gyártás üteme.. szerintem egy jó adarabig amig a melegedést meg nem oldják iylen lassú lesz...
Persze ez csak laikus szemmel látom igy, de biztos van köze hozzá. -
#5 Tök jó. Hurrá.
Hajrá PIII 733! :D -
Borg #4 De előtte még elmondhatnád, hogy gondoltál-e valamire konkrétan, vagy csak pampoghatnékod volt éppen.
Szvsz semmi baja nincs a hírnek. -
#2 moderáljátok ki, de hogy lehet egy hírt ennyire ratyi sz@r módon leadni... ?!?!?! -
#1 6 új proci... vagy csak 1 proci 6 skinnel ?
mert azért az a pár jumper nem csak dísz rajta..