Way of the Samurai

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TitaniumRR
Nos!

Elvileg ma kijött Európában. :)

Captain Sonar 2024 Remake

TitaniumRR
A grafika valóban nem mai. Ha a játék hangulata visszaadja a középkori japánt, akkor megveszem. Ha nem, felejtõs. Meglátjuk. (hogy egyáltalán ki merik-e így adni) ;)

Rincewind
Csunya, de finom! ;)
sambauer
Na akkor ezek szerint elkészült az angol felirat. Zsír, gyûjthetek újra egy 360ra.

Turn Me On Dead Man

TitaniumRR

TitaniumRR
A magyar sajtó még mindig hatalmas lelkesedéssel hallgat a játék várható októberi megjelenésérõl.

Az xbox.com sem tud róla, ellenben a gamespot aug. 17-rõl rendelkezik egy semmit mondó hírrel a WoS 3-ról.

sambauer
Várjuk !

Turn Me On Dead Man

TitaniumRR
Seth
Nem, valóban nem nehéz lefordítani,csak dollármilliók kellenek hozzá XD

PSN ID.: Beegabor

sambauer
Hát ez remek, most végülis mondhatnám azt hogy "importálni" lehetne egyett a japán verzióból de egy ilyen játéknál pont a szöveg a lényeg.. Nem értem miért lenne nehéz összedobni egy angol feliratot és úgy csinálni egy USA verziót..

Turn Me On Dead Man

Rincewind
En ugy tudom Japanban mar megjelent, az Angol nyelvteruleten valo megjelenesrol viszont egyelore semmi hir. Talan nem is lesz... :P
sambauer
dehát nem arról volt szó hogy PS3 exkluzivitásnak konyec ?

Turn Me On Dead Man

Seth
Lehet hogy soha!

sambauer
a 3 nem tudjátok mikor jön már ki végre Xbox 360-ra ?

Turn Me On Dead Man

Rincewind
Szvsz igen.
Fido4life
a Soundtrack viszont tényleg nagyon jó, most is épp azt hallgatom az Mp3-ról :)

Fido4life
2000-ért érdemes megvenni eredetiben a második részt ?

Rincewind
Attol fugg hogyan jatszol, de azert legrovidebb esetben is eltart nehany oraig. Marmint a masodik resz, az elsovel nem jatszottam.
Fido4life
Hát most kb másfél óra alatt kétszer is végigvittem a játékot és mindkét szál elég összecsapott volt. Remélem azért a kettõben tart 1 végigjátszás minimum 5 óráig (meg ott ugye van szinkron is)

aabyssx
Akár. :)

www.youtube.com/aabyssx

Fido4life
meg akár 5 perc alatt is ugye :)

aabyssx
Csak akkor hosszú, ha mindegyik ending-et meg akarod csinálni. Amúgy végig lehet játszani pár óra alatt az egyik szálat.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Kinntrõl olcsóbb. Még postával együtt is. (Én már csak szinte onnan hozatom a játékaimat.)

www.youtube.com/aabyssx

Fido4life
kösz a linket, bár én magyarországon belül gondoltam. kintrõl egy vagyon lehet :S

Fido4life
pedig az egyel játszottam kb. 15 percet, és az ott tapasztaltak alapján, szerintem igen hosszú játékidõt igér (unlinearítás rulz<#eljen>)

aabyssx
A WotS 1 szerintem nagyon jó.
A WotS 2 is jó, ha a WotS 1 nagyon bejött.
A Samurai Western-t én nem vettem meg.
A Shinobido-t megvettem, de nem tetszik.

www.youtube.com/aabyssx

Seth
ha jót akarsz magadnak,akkor messzirõl kerülöd

aabyssx
eBay-en talán.
Ritkaság mindegyik.

www.youtube.com/aabyssx

Fido4life
meg lehet még szerezni ezeket a játékokat valahol eredetiben ?

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A japán vonalat valószínûleg (az én tippem szerint) egy másik játékuk fogja továbbvinni:

http://www.acquire.co.jp/ninja/index.html

A Tenchu 1-2 készítõitõl egy nindzsa játék nagyon-nagyon ígéretes lehet.

BTW valamennyire érthetõ, hogy nem akarnak még egy ~ugyanolyan játékot.

Kíváncsian várom, hogy mi sül ki mind a kettõbõl. Az Acquire ugyan egy kisebb költségvetésbõl dolgozik, de játékmenetben eddig tudtak egyedit és érdekeset alkotni. A Red Sun egy jó film volt SZVSZ. Ki tudja, hogy ebbõl mi sül ki... ;)

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Nekem ez mar tul daralos volt, szerintem nagyon elmentek DMC iranyba. Plusz nem mondom, hogy ez a vadnyugati keveres rossz otlet, de nekem annyira nem jon be, en egy szamurajjal inkabb Japanban akarok barangolni. Szoval igy az elso trailer utan ez az uj resz egyelore eleg negativan jon le nekem.
aabyssx
Eddit mindegyik WotS tréjlerben csak kaszabolást mutattak. Nem kell ebbõl levonni a következtetéseket.
De az biztos, hogy nem a megszokott parry + counter harcrendszer lesz.

www.youtube.com/aabyssx

mila69en
hát nekem az 1 jobban tetsett vagy 10x végig totam ezt + a második ending után még 1x nins kedvem:(

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CrucifX
No megjelent Japánban, van új trailer is. Kicsit mintha elment volna Dynasty Warriors-os kaszabolásba :( Ennek ellenére egész ígéretes, fõleg az élõ pajzs miatt.

aabyssx
BTW valahogy nagyon emlékeztet a téma a Vörös Napra (Charles Bronsonnal). Talán mostanában nézték meg az Acquire-nél. :D

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> remélem ezúttal nem két óra lesz egy szál kivégzése

Remélem, hogy pont annyi lesz. Az elsõ rész is kb. annyi volt és azt könnyebben be lehetett vállalni egy végigfutásra.
A másodikban megnövelték az idõtartamot, de kifejezetten gátolta az hosszúsága az újrajátszást (amire alapoz az egész). Nekem legalábbis sokkal nehezebb volt belevágni, hogy "na, most megcsinálok még egy ending-et", mert nem biztos, hogy egy munka utáni ~délutánba belefér.

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Hmmm, a képek alapján NAGYON igéretes, remélem ezúttal nem két óra lesz egy szál kivégzése és nagyobb hangsúlyt kap a tényleges szavatosság (nem a többszöri újrajátszásra gondolok).

aabyssx

:)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
HÁTEZNEKEMKELL'!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Kardal hárítja a puska lövedéket! Besz*rok! :)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
http://www.samurai-w.jp/

Kábboj-szamuráj! De hülyék! :D

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL

http://www.gamespot.com/news/2004/10/08/news_6110065.html

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Asszem' én most polcra teszem a WotS2-t.

12/12 ending
24/24 item
68/70 kard (Az utolsó párat már úgyis csak FAQ segítségével tudtam beszerezni, kettõt pedig napok óta nem tudok.)

www.youtube.com/aabyssx

Kár, egy forrás kiesett, de a remény hal meg utoljára :))

Rincewind
Én biztos nem válok meg tõle. Tipikusan az a játék, amit évek múlva is szivesen elõveszek egy kis "szamuráj-hent"-re. :)
Hülye kérdés, de vmelyikõtöknek nem lenne kedve eladni a két gamet, ha nagyon megunta?

aabyssx
még csak most vettem meg = mér' csak most vettem meg

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Simán megvettem az egyik boltban. Burial Tablet (sírkõ) a neve. ;)

...de nemtom', hogy még csak most vettem meg, mert úgy tudtam, hogy már minden megvehetõ item-et rég kivásároltam. Lehet, hogy csak azért lehetett megvenni, mert elõtte napokig brutális mészárost játszottam.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Honnan szerezhetem meg ezt a szellemet? :)
Oldal 1 / 3Következő →