130
Way of the Samurai
-
#130 Nos!
Elvileg ma kijött Európában. :) -
#129 A grafika valóban nem mai. Ha a játék hangulata visszaadja a középkori japánt, akkor megveszem. Ha nem, felejtős. Meglátjuk. (hogy egyáltalán ki merik-e így adni) ;) -
#128 Csunya, de finom! ;) -
#127 Na akkor ezek szerint elkészült az angol felirat. Zsír, gyűjthetek újra egy 360ra. -
#126 21 új kép szept. 21-ről -
#125 A magyar sajtó még mindig hatalmas lelkesedéssel hallgat a játék várható októberi megjelenéséről.
Az xbox.com sem tud róla, ellenben a gamespot aug. 17-ről rendelkezik egy semmit mondó hírrel a WoS 3-ról. -
#124 Várjuk ! -
#123 Okóber 13 - Hogy mi igaz belőle? Majd meglátjuk :-) -
#122 Nem, valóban nem nehéz lefordítani,csak dollármilliók kellenek hozzá XD -
#121 Hát ez remek, most végülis mondhatnám azt hogy "importálni" lehetne egyett a japán verzióból de egy ilyen játéknál pont a szöveg a lényeg.. Nem értem miért lenne nehéz összedobni egy angol feliratot és úgy csinálni egy USA verziót.. -
#120 En ugy tudom Japanban mar megjelent, az Angol nyelvteruleten valo megjelenesrol viszont egyelore semmi hir. Talan nem is lesz... :P -
#119 dehát nem arról volt szó hogy PS3 exkluzivitásnak konyec ? -
#118 Lehet hogy soha! -
#117 a 3 nem tudjátok mikor jön már ki végre Xbox 360-ra ? -
#116 Szvsz igen. -
#115 a Soundtrack viszont tényleg nagyon jó, most is épp azt hallgatom az Mp3-ról :) -
#114 2000-ért érdemes megvenni eredetiben a második részt ? -
#113 Attol fugg hogyan jatszol, de azert legrovidebb esetben is eltart nehany oraig. Marmint a masodik resz, az elsovel nem jatszottam. -
#112 Hát most kb másfél óra alatt kétszer is végigvittem a játékot és mindkét szál elég összecsapott volt. Remélem azért a kettőben tart 1 végigjátszás minimum 5 óráig (meg ott ugye van szinkron is) -
#111 Akár. :) -
#110 meg akár 5 perc alatt is ugye :) -
#109 Csak akkor hosszú, ha mindegyik ending-et meg akarod csinálni. Amúgy végig lehet játszani pár óra alatt az egyik szálat. -
#108 Kinntről olcsóbb. Még postával együtt is. (Én már csak szinte onnan hozatom a játékaimat.) -
#107 kösz a linket, bár én magyarországon belül gondoltam. kintről egy vagyon lehet :S -
#106 pedig az egyel játszottam kb. 15 percet, és az ott tapasztaltak alapján, szerintem igen hosszú játékidőt igér (unlinearítás rulz) -
#105 A WotS 1 szerintem nagyon jó.
A WotS 2 is jó, ha a WotS 1 nagyon bejött.
A Samurai Western-t én nem vettem meg.
A Shinobido-t megvettem, de nem tetszik. -
#104 ha jót akarsz magadnak,akkor messziről kerülöd -
#103 eBay-en talán.
Ritkaság mindegyik. -
#102 meg lehet még szerezni ezeket a játékokat valahol eredetiben ? -
#101 -
#100 A japán vonalat valószínűleg (az én tippem szerint) egy másik játékuk fogja továbbvinni:
http://www.acquire.co.jp/ninja/index.html
A Tenchu 1-2 készítőitől egy nindzsa játék nagyon-nagyon ígéretes lehet.
BTW valamennyire érthető, hogy nem akarnak még egy ~ugyanolyan játékot.
Kíváncsian várom, hogy mi sül ki mind a kettőből. Az Acquire ugyan egy kisebb költségvetésből dolgozik, de játékmenetben eddig tudtak egyedit és érdekeset alkotni. A Red Sun egy jó film volt SZVSZ. Ki tudja, hogy ebből mi sül ki... ;) -
#99 Nekem ez mar tul daralos volt, szerintem nagyon elmentek DMC iranyba. Plusz nem mondom, hogy ez a vadnyugati keveres rossz otlet, de nekem annyira nem jon be, en egy szamurajjal inkabb Japanban akarok barangolni. Szoval igy az elso trailer utan ez az uj resz egyelore eleg negativan jon le nekem. -
#98 Eddit mindegyik WotS tréjlerben csak kaszabolást mutattak. Nem kell ebből levonni a következtetéseket.
De az biztos, hogy nem a megszokott parry + counter harcrendszer lesz. -
#97 hát nekem az 1 jobban tetsett vagy 10x végig totam ezt + a második ending után még 1x nins kedvem:( -
#96 No megjelent Japánban, van új trailer is. Kicsit mintha elment volna Dynasty Warriors-os kaszabolásba :( Ennek ellenére egész ígéretes, főleg az élő pajzs miatt. -
#95 BTW valahogy nagyon emlékeztet a téma a Vörös Napra (Charles Bronsonnal). Talán mostanában nézték meg az Acquire-nél. :D -
#94 > remélem ezúttal nem két óra lesz egy szál kivégzése
Remélem, hogy pont annyi lesz. Az első rész is kb. annyi volt és azt könnyebben be lehetett vállalni egy végigfutásra.
A másodikban megnövelték az időtartamot, de kifejezetten gátolta az hosszúsága az újrajátszást (amire alapoz az egész). Nekem legalábbis sokkal nehezebb volt belevágni, hogy "na, most megcsinálok még egy ending-et", mert nem biztos, hogy egy munka utáni ~délutánba belefér. -
#93 Hmmm, a képek alapján NAGYON igéretes, remélem ezúttal nem két óra lesz egy szál kivégzése és nagyobb hangsúlyt kap a tényleges szavatosság (nem a többszöri újrajátszásra gondolok). -
:) -
#91 HÁTEZNEKEMKELL'!