A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uhh, sok magyarazkodasra szorulok ma egy helytelenul megfogalmazott mondat miatt... raadasul sokadszorra, extra raadaskent mindig ugyanabban a temakorben.

Szoval, aki eredetit vesz, annak mas motivacioja nemigen lehet, mint hogy sokkal tobbet kap, ha kicsengeti az arat (booklet, szep doboz etc), hiszen megtehetne ingyen is, csak akkor mindez ugye, nem jar. Ezzel szemben megis hajlamos inkabb azt hangsulyozni, hogy ezzel erkolcsos dolgot cselekszik, nem bunozo, kifizeti a fejlesztoknek, ami jar. Aztan visszacsatol azzal, hogy mp3-as CD-ket nyugodtan fel lehet halmozni, mert azt nem bunteti a torveny. Na, itt latok en nem keves disszonanciat: mert igy elmarad mind az eredeti csomagolas fetise, mind a zeneszek anyagi tamogatasa.
Lehet az Artisjus-matricara hivatkozni, de kivancsi vagyok, hogy mennyit kap ebbol az a zenesz, akinel nincs dokumentalva, hogy hany masolt CD-re irtak ki az o zenejet, mert ilyen statisztikakat nem vezet senki, azon egyszeru oknal fogva, hogy nem vezethet ilyet senki. Tudtommal (de lehet, hogy tevedek) az Artisjus es a MAHASZ kotott egy szerzodest, ahol a ket ceggel kapcsolatban allo kiadok es muveszek kapnak ugyan bizonyos szazalekot, de azok kozul, akiket en hallgatok, nem tartozik bele senki, arra merget veszek.

s e c o n d b a d v i l b e l

> aki csakis az eredeti megvasarlasa mellett tor landzsat, torvenyekre valo
> hivatkozassal, alszent.

Ennek nem igazán értem a logikáját 😊 Aki az eredeti mellett tör lándzsát és csak eredetit is vesz, az az igaz ember. Aki az eredeti mellett tör lándzsát, de warezel, az az álszent, nem?

.hzx

Petyus_
<#vigyor3>

Jól összefoglaltad a lényeget! <#eljen>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

"Mindent kiprobalok HC gamer" nincs. Aki mindent kiprobal, az semmivel sem jatszik igazan. Elakad egyszer es mar repul is ki a verbatimja a gepbol, tobbet nyomogatja a reset meg disz ki/be gombokat a konzolon, mint a kontrolleren az X-et. De legalabb ev vegen csurran-cseppen valami Kozsonak meg Bebigabynak az eladott ures CD-k utan.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Petyus_
Persze, ebben igazad van, asszem itt a topic elején mondtam is, hogy az eredeti játék nálam is elsõsorban önzés, jó látni a gyûjtemény gyarapodását, jó lapozgatni a kézikönyvet, nincs bennem a vágy, hogy minden egyes szemét játékot kipróbáljak, más elfoglaltságoktól (és a valóban jó játékoktól) elvéve az idõt.

(A "mindent kipróbálok HC gamerek" viszont itthon nem is tehetnek mást, mint warezolnak (kivéve ha mondjuk az 576-nál dolgoznak, vagy játékokkal kereskednek), mivel nincsen nálunk a "warez-helyettesítõk"-nek egy olyan rendszere, mint mondjuk amit az #1976 kommentbe bemásoltam.)

Szerintem zenével is így vannak a "csak eredeti" arcok, de megint más, ha valaki mondjuk a Metallica lemezeit gyûjti, vagy esetleg az összes létezõ house kislemezt birtokolni akarja. =)

Amit mondasz, az teljesen rendben van. Csak altalaban azok a fo ervek az eredeti jatekok mellett, hogy azok szepek, igenyesek, artwork, 'szomtuggya. Kabe azok a kondiciok, amiket en is emlitettem. Zenevel kapcsolatban ezek nem merulnek fel, mondvan, hogy azt lehet, es ott van az Artisjus-jogdij, nem halnak ehen. Kerdem en, ez a - jelek szerint relativ - igenyesseg ilyenkor hova tunik?
Csak annyit szerettem volna, hogy ha valaki mocsok, szemet dolognak tartja a programok illegalis masolasat, mert hogy megkarositja a fejlesztoket ES nincs hozza semmi extra (ld. mint fent), az ne mondja mar nekem, hogy ezek utan megfelel a sima mp3 is neki, mert ez kicsit skizofren, kicsit hipokrita, de nyilvan ok tudjak.

Petyus_
Igazad van, ehhez nem nagyon lehet mást hozzátenni. =)

Talán ennyit:

"De akkor most hogy is van ez? Nem tamogatjuk a zeneszeket, mert arra nincs szabalyozas, ellenben a jatekokra van, es elkezdunk az eredeti programok fetisizalasa mellett landzsat torni?"

Azért kicsit más a helyzet, a zenészeknek az Artisjus osztja az üres hanghordozó jogdíjakat, illetve más bevételi forrásuk (koncertezés) is talán jobban van. Egy átlag stúdió bérlése gondolom olcsóbb, mint amibõl egy átlag játékot össze lehet ütni. Bár ezt csak a hasamra ütve mondom. =)

Nehany dolgot szeretnek megemliteni.
A warezolasban, valamint az ellene felhozott vadakban mind-mind megtalalhato egy, az egeszsegesnel joval nagyobb adag hipokrizis. Aki fogyasztoitarsadalom-ellenes jelszavakat skandalva hozong, hogy ot nem fogjak a multik megkopasztani, szimplan demagog, aki csakis az eredeti megvasarlasa mellett tor landzsat, torvenyekre valo hivatkozassal, alszent.
Az Anima Sound Systemes (es ujsagiro) Prieger Zsolt nemreg publikalt egy eleg jo cikket a Magyar Hirlapban, ami a mostanaban zajlo "Vegyel eredetit!" kampanyrol ertekezett. A vicces az, hogy o, mint zenesz, belatta, hogy ez az egesz csak egy gusztustalan marketingfogas a lemezkiadok reszerol; megrendeznek egy vasart, ahova mindenki elmehet demonstralni, hogy o bizony megveszi az eredeti CD-ket, igaz, hogy kedvezmenyes aron - de sok embernel nyilvan nagyobb bevetelre tehetnek szert! Mindezt egy alsagos ideologia zaszlaja alatt. Ahelyett, hogy - mint erre P. Zs. is ramutatott - kitalalnanak valami uj szabvanyt, egy uj modszert, amivel megakadalyozhatnak a masolast, vagy eppen nyitnanak a fizetos letoltesek fele, mert a demonizalas, kepmutato fenyegetozes sehova sem fog vezetni, maximum egy egeszseges rohogesre azok reszerol, akik atlatjak ezt az egeszet.
Az meg kulon vicces, amikor valaki arra hivatkozik - itt lentebb is lathattunk erre peldat, ha jol emlekszem -, hogy o megveszi az eredeti jatekprogramokat, mondvan, hogy o szereti tamogatni a keszitoket, hogy tovabbra is hasonloan ertekes es minosegi produktumokkal lassanak el minket; de mp3-as CD-ket viszont tart, mert AZT NEM TILTJA A TORVENY! Teny, nem tiltja. De akkor most hogy is van ez? Nem tamogatjuk a zeneszeket, mert arra nincs szabalyozas, ellenben a jatekokra van, es elkezdunk az eredeti programok fetisizalasa mellett landzsat torni? Kicsit ferditesnek tunik, nem?
Ki az, aki meg eleteben nem bliccelt tomegkozlekedesi jarmuveken? Erre maximum a kitarto csend lehet a valasz, ennek fenn is tartok nehany sort.

Nos, akkor a BKV-t miert nem tamogatjatok? Pedig azt is bunteti a torveny.
Sajat velemenyem: imadok eredeti programokat vasarolni, foleg, ha igenyes kiadasu, amihez jarnak fuzetek, artworkok, kezikonyvek, es jo esetben meg a doboz kialakitasa is szep. Eredeti CD-nel meg hab a tortan, hogy az mp3 minosegehez kepest drasztikus javulast hallhatunk, es nem egy filctollal szignalt Verbatim CD-t latok becsuszni a lejatszo gyomraba - es sok esetben (legalabbis azok kozul, amiket en vasarolok) a borito, a fuzet es a booklet is meses. Ezt nem tudja potolni semmi. Ha valamit szeretnek megszerezni, akkor semmi sem draga, legyen szo femdobozos Metal Gear Solid 3-rol, vagy limitalt kiadasu Future Sound of London CD-rol. De nem azert veszem meg ezeket, mert tamogatni akarom a zeneszeket/programozokat/kiadokat: olyan anyagi korulmenyek kozott, amik ma Magyarorszagon vannak, szerintem nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy kulturmissziot folytatva muveszeket tamogasson. Ez sokkal inkabb magunk fele iranyulo igenyesseg, es mint ilyenbe, nem erdemes kereszteshadjaratokat megszegyenito ideologiai vonulatokat belevinni. Arrol nem is beszelve, hogy aki ezt teszi, az altalaban azert csinalja, mert ugy erzi, hogy erteket tud a polcara tenni azaltal, hogy minosegi produktumot vasarol: es aki komolyabban foglalkozik eredeti adathordozok vasarlasaval, azoknal nem Britney uj CD-je lesz a felso limit, amibe kapaszkodhat. Miss Spears is csak azert tud megelni a lemezeibol, mert aranyaiban sokkal tobb lemezt ad ki, mint egy kevesbe ismert producer, valamint, mert a sokszoros aranylemezes Zambo Jimmynek nem rendelkezik olyan technikai hatterrel vagy eppen ismeretekkel a vasarlokozonsege, amivel meg tudna szerezni a kalozverziot, marad hat a (ket filler eszmei, tobb ezer forint vagyoni erteku) eredeti.
Apam annak idejen irdatlan penzt koltott az elso kiadasu Pink Floyd: The Wall dupla bakelitre Nemetorszagban, pedig megtehette volna, hogy lemasolja. De o ugy erezte, hogy ez kepvisel olyan erteket, hogy kitegye az eredetit a polcara, igy hat megvette. Manapsag annyira sok szar van, hogy szerintem egyenesen az emberiseg visszafejlodeset meggatolo jocselekedet, ha ezeket nem veszi meg senki, ellenben csinal neki egy kis kart is az illegalis masolassal - akik meg trendeket figyelmen kivul hagyva keszitik/komponaljak a sajat, oszinte alkotasaikat/szerzemenyeiket/trackjeiket (nem kivant resz torlendo), azoknak ugyis lesz olyan fanatikus rajongotaboruk, hogy nekik a masolat semmit sem er - ugyanis jobban tisztelik oket annal.

Jah, aki meg ketszazezret kolt egy szaros PC-re, es utana azon sir a szaja, hogy nincs penze megvenni az eredeti programokat, az korulbelul annak a tahonak az anagrammaja, aki megveszi a zsir Mercit, es csak vasarnap vezeti, mert lezabalna a gatyajat, azert meg, hogy az aranylancot is a nyakaba logathassa, szaraz kenyeren el. Eleg talalo kifejezes erre a _szanalmas_?

Super Mario
Ja, meg 2001!

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
2000!!!!!!!!!!!

Super Mario
Ez van!

És a POKOLRA fog jutni!!!!!!!!!!!Gondolm a nagy kiado vállaltok meg a mennybe fognak jutni??????
Kiadnak néha olyan játékokat ami nem hogy rossz,de tele vannak probram hibákkal.
Agyon reklámozák hogy,"fejlett AI,grafikai csoda,ujszerü játék menet" és különben is vedd meg hogy nekem/a kiadonak/ még több bevétele legyen.Megveszed tízen sok ezer forintért és nem ér többet mint 2000 ft.Aztán meg huzhatod a szádat hogy, A REKLÁMOKBAN VALAHOGY NEM ERRÖL VOLT SZÓ.A fizud 10% meg elment valami sz..ra.
Ha kiprobáltad vedd meg ha tényleg jó.

Super Mario
Igenis rossz! Sõt bünt követ el, aki ilyet tesz!

tyler82
Méghogy a warez rossz?? Pff...ezt a baromságot!
<#oooo><#schmoll2><#shakehead>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Petyus_
W00t-w00t, látom te l33t hax0r vagy, w4r3z 4 life!!!444négy

Lopni igen, de másolni nem. <#nyes>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Oldern the 1st
Miért szánalmas az, hogy lopni bûn?

A Prohardveren tuti nagyobb sikere lett volna a topicnak... ott több a láma user

Mekkora egy lol topic, szánalmas... és nem kevésbé nevetséges <#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#lama><#banplz>

Neked nem? 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Bogyi007
Skacok, vágjuk át a gordiuszi csomót! Aki jónak tartja a warezt, az tegyen úgy, aki meg nem,, az meg ne foglalkozzon a wareztársadalommal, mert fölösleges.

Persze átfedések mindig voltak van és lesznek ezentúl is.

Zárhatjuk a topicot! 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Oldern the 1st
Neked talán ^^

A warez jó! 😊

Lammer
eeen olyat nemis... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
KOSZONOM CEPEN!

nemisvaok ikszmester...
/megy megnezi a 0day scripteket xbmcn(nem PCn! 😛) <#idiota>

Anubys
Ja, azt' majd cserélhetünk... Nekem már megvan a sonkásszendvics, bibi, mert én 0 sec ftp-n vagyok, bebeeeee :p

Ja, amúgy boldog szülinapot ikszbokszmester!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koryne
Na szép, már a kaját is warezolni akarod??? Teeeee.... IZÉ! <#wilting>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
tudom, denemjo!!!!!!444negz mert ugye az a tipusu rendeles meg legalais, en viszont illegalisan akarom FTprol letolteni a csulokporkoltet meg a Saher Tortat, vagod? 😉<#idiota>

Van már intelligens fridzsider, ami rendel az interneten ha kifogy a cucc. 😊

Lammer
LÁÁÁL pazze most elgondolkodtam, hogy reggel a f@szomnak van kedve atmenni a kozertbe, miert nem lehet letolteni azt a 3 szalamis szendvicset a fel lityo tejjel??? <#gonosz1>
pics@ba ez turhetelen... <#vigyor2>

Anubys
Gondolom, meg akarja kérdezni, honnan lehet letölteni... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lammer
es ennek most van ertelme is a topikra nezve? <#rolleyes>

http://phone.mobile9.com/nokia/7610/
Petyus_
Alright ladies and gentlemen, here's the stupidity of the corporate train at work.

EBGames Canada (well, at least ontario) is starting a new promotion, which from a business standpoint could be good, but initially will cause a LOT of headaches.

Basically, all EB stores in ontario are pulling preplayed copies of all the new games (like anything released recently, including nintendogs etc) off the shelves, and won't be selling them for a few weeks.

But, what they will be doing, is you can buy a game and basically pay a dollar a day to play the game.

So, for example:

Capcom Classics comes out tomorrow at $59.99. You pay the initial $59.99 and take the game home. Two days later you want to trade it inbecause youv'e beaten it or whatever, you'd get $57.99 tradein credit.

See how that works? Each day depreciates the game by a dollar; but instead of cash back, you get store credit... so new sales go through the roof, and trade-in's go high as well.

So, essentially, you could buy that $59 game, and take it home, copy or whatever it, and bring it back, you'll get $58 credit in return. So, for a cheap upstart cost, you could pay one dollar for every game (as you'd get store credit back on your tradein) and copy and return. Thus, removing the need to rent, as well as download your games.. Do it yourself!

This 'dollar a day' thing is in select stores in Ontario, some in toronto, some in london, and a few other places -- and is expected, if successful, to be rolled out nationwide (jesus).

What are your thoughts on this possible service? Many people believe it's a result of the EBGS merger, but as an employee, I find this ridiculously annoying --- especially as a store that's not 'participating' in this initial run, we have a LOT of 'new' preplayed games that would be selling nicely, but can't because of the 'global' prices that are set by head office.

Bogyi007
Na ácsi! te eddig nem errõl beszéltél! Akkor mégiscsak veszel te programokat.....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Én is csak azóta szoktam rá a vásárlásra hogy saját magamnak keresem a lóvét, és bár nem túl sokat, de van mibõl költeni. Meg azt is meguntam ami fõsulin ment, hogy minden újdonságot begyûjteni, aztán tizedét ki se próbálom, erre még üres lemezt is kár pazarolni. De megértem azt aki most tart itt, és gyûjt mindent 1000-rel, jó esetben legalább 10 percet szórakozik is vele, régen én is ilyen voltam. Ugyanakkor azt is látom hogy a warezolás azért visszatartó erõ a kiadóknak, legalább ennél jobban nem merik emelni az árat, mert akkor még az is warezolni fog aki eddig nem. Nem szeretném ha eltûnne a warez, mert akkor én is drágábban fogom venni az eredetit. Sõt, terjedjen csak, legyenek kénytelenek versenyezni vele a kiadók. Olcsó árakkal csábítsák vásárlásra az embert, ne bilincses plakáttal!

Én a régi warezcd-k többségét már rég kidobtam. Most is van olyan játék amit a képek alapján jónak tartottam, letöltöttem, kipróbáltam, aztán gyorsan f8, mert annyira hulladék (Hellforces). Sajnos hely hiányában kiírtam cd-re, most repül a kukába, sajnálom hogy ennyit költöttem rá. 😊 De ott van pl. a GTA:SA, vagy a HL2, azok is elõbb voltak meg warezban, aztán megvettem, mert ezekre ha nem is lazán, de szántam ennyit. Ha valaki nem veszi meg, csak warezban tolja, azt is meg tudom érteni, nem fikázom hogy miért nem költ rá, ha már én költöttem. Õ valszeg nem teheti meg, és itt elég sok ilyen ember van.

Az eredetit dobozostul akkor is ki tudod tenni a polcra ha iso-ból jáccod vinyóról. Legalább nem karcolod szanaszéjjel a lemezt amiért pénzt adtál ki. Nincs annál bosszantóbb mikor emiatt tönkremegy. Nekem már volt ilyen, nem szeretném ismételni.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Lammer
Teljesen megertelek, es 1et is ertek veled reszint... naaze havi 10 jatekot aki megveszi es ki is jacca, na az igazi KOCKA <#idiota>
Ezert is lesem a kulfoldi arakat, mert rohej, hogy postazva megrendelve, egy adott konzoljatek FELE! arban van az itthoni pl. othetvenhat araihoz kepest... szomoru...
amugy azon agyalok, hogy kivagom az osszes eddig megirt dvdt, de basszus annyi piizt oltem bele, hogy legalabb majdnem nyersanyagaron elvinne valaki... franko lenne, en megmodnom az igazat, megcsomorlottem a sok net tukrozestol,toltiketol, kiegtem, kieltem magam stbstb... :C telleg van egy bizoynos feelingje az ereetinek, meg ugyis, hogy a meghajtoban 1-2X jar max a lemez, mert megy isoba viynora... <#idiota> ad1: hozzajarultam a programozok munkajahoz ad2: tok jo az eredeti doboz,meg a lemez ad3: ELMEHETNEK A FASZOMBA A STARFORCE 3.X kitalaloi, nem akarom a lemezemet koptatni!!! <#idiota> VAAAAAA <#idiota>

Sztem szégyellje az magát akinek van pofája 10-20 rongyokat elkérni egy játékért. De az illetõ büszke rá, tehát a júzer is lehet büszke arra hogy nem hajlandó kifosztani magát.

Ez a "mert nem veszi meg senki, nem lesz fejlesztes" lejárt lemez, ha ennyire rossz a warez, hogy lehet hogy mindig rekorddönõ eladásokról cikkeznek a neten? Érdekes, nem? Megmondom a frankót: az van hogy aki warezol, az nagyobb valószínûséggel veszi is meg. Szó sincs arról hogy csökkennének az eladások, csak a kiadók szája sír, mert nekik semmi se elég. Ezért lenne jó ha valóban csökkennének, és csõdbe menne az összes. Majd jön helyettük egy kevésbé pénzéhes bagázs és átveszi a piacukat. Ez kéne de nagyon.

A magyar piac egyszerûen kicsi, azért kicsik az eladások. 10 millióan vagyunk, nem 250 millióan mint az amcsik. Ráadásul tizedannyi pénzbõl tengetjük az életünk. Itt a minimálbér (vagy a feketemunka) a "divat" (az ilyen munkaadó szégyellhetné magát leginkább a warezos helyett!), ebbõl nem telik havi 10 eredeti játékra.

Lammer
1. en nem vaok bsa fan...(apropo az utobbi idokben(mar naon regota) amit pcn jatszottam huzamosabb ideig jatekokat, mind eredeti jatek volt(starcraft ugye mindig, hl2,warlords battlecryok, nocturne, hl1 stb ez nekem mind origi!!!)
2. nem fikazom azt aki nem veszi meg, csak ne legyen mar ra az illeto buszke, hogy warezol(enis szegyenlem magamat rendesen, hogy a konzolos gameim tobbsege warez) O_o
ennyi...
Regebben teptem a szamat a warez mellett(visszaolvashacc), de basszus ha nem venne meg senki a progikat, akkor nem tudnank veluk jatszani, ergo igy szepen kinyirjuk a kesobbi jateklehetosegeket, mert nem veszi meg senki, nem lesz fejlesztes... 😮 Tudom szelsoseges pelda, de vannak jatekok, fejlesztesek amik tobbek kozt emiatt zartak le a rolot... nezd meg peldaul a Mo.i ekszbáksz helyzetet, eladnak 50 jatekot, es ne csodalkozzon senki, hogy rank sem szarik az M$... de meg lehetne sorolni...

Ez az igazi magyar bsa fan: nyomja a bsa marketinget, közben meg warezban tolja a gamékat. Így lesz igazán hiteles a mondanivalód...

Nekem van sok eredeti gamém, mégse fikázom azt aki nem veszi meg, mert teljesen meg tudom érteni. Én se venném ha nem jutna rá lóvé.

Lammer
mit lalozol bazd+ az antiwarezosok mellett vaok akkor is mert igazuk van, rengeteg eredeti jatekom van... neked mennyi van??? en is szeretnem ha eredeti lenne mind!... de ez nem megy... de soxor leirtam mar, nem tepem a szamat... olvass vissza...

"btw: meg mindig az eredeti szoftver oldalon maradok, de de..." vs. "en a DVD9es God of Wart tolom vinyorol... hdloader 0.7c" lál? 😄

Davidus
szétégsz

V9ykn8_TZL0

Lammer
😄DD copy/paste ezt nem hagyhattam ki, amikor olvastam a mondatot, remeltem a vegen 'hogy megvegyem az eredetit' lesz... 😄
from "PS2 játékok winchesterrõl"

"Engem nem érdekel az online gama, sem a hálózat, nekem csak arra kellene, hogy az új gamákat teszteljem, hogy érdemes-e kiírni cd-re, vagy DVD-re." mar a 100 Ftos DVDn is zsibolyog :Ð

Aabyysx!

Megvannak a tolvajaid!!

cloud.strife
A cserélõs boltokról meg nem is hallottál, mi? LOL 😞

A baromság inkább az amit írsz barétom.... 😊

www.digimomentsvideography.com

Bogyi007
Ha neked még a hatezer is sok, akkor tényleg ne foglalkozz a játékokkal barátom.

Bár te még csak ne is sírj, hogy nem lehet egy játékot kipróbálni, mert a Pc tábor jól el van látva, hogy mit is vegyen meg, de egy konzolos? A demókat sem lehet legálisan letölteni!!!! Aki meg akar bizonyosodni egy játékról, hogy az milyen az warezban szedi le, a jó eset az, ha ezek után megveszi a játékot.

öregharcsa
<#eljen><#vigyor>

http://pspfilez.extra.hu/

<#eljen>

Van egy mégjobb mondás: a vér nem válik vízzé.