6215
A warez rossz
-
#6175 Thx!
Pedig 1-2 db. valóban 10/10-es ;-)
#6170: Gondolom legál wrzában ugye? -
#6174 Végre teljes a kollekció:
Ez meg csak olyan sallang... ja Psychonauts 1.000 ft volt bontatlanul:
-
#6173 OFF: 576-ba nagyon jó akciók vannak EA játékokra! : http://tinyurl.com/3497ofu -
#6172 Szép pakk. Szibérián kívül a többi ismeretlen, de nem is baj, nem az én világom:) -
#6171 HHOOOOOOLYY SHIT! -
#6170 Jah, ezeket mind játszottam, többségüket végig... :D -
#6169 Teljes a Sokal gyűjteményem...
Egy kis képes összefoglaló:
Amerzone
Syberia I. GOTY
Együtt a II. résszel:
Paradise
Sinking Island
Nikopol: Secrets of the Immortals
-
rambocsiga #6168 Nem igazi beszerzés, mert csak kölcsönben vannak nálam, de azért beteszem:
A Blur-t toltam eddig, meglepően jó, csak érthetetlenül nehéz. -
#6167 Én már nézegettem, de nem érdekel egyik sem. :/ Egy Empire: Total War 66%-ra várok :/ -
rambocsiga #6166 Senki nem ugrott rá a Steam Nyári Akcióra? Nagyon jó árak vannak, napi leértékelésekkel júl. 4-ig. -
#6165 Szemetek vagytok... kérte a linket, kapja is meg:
Warzone -
#6164 Parancsolj: Warzone -
#6163 1-es, leülhetsz. -
H4ver #6162 hello all eltudnátok küldeni gyorsan a linket a warzone warez töltő oldalról?
mert nem találom sehogy
az ameik 400 ft 5 nap vagy mi előre is kössz
-
#6161 Heh, lelőtték az ingyenes portálokat.. :DDD Inkább warez win.. -
#6160 -
#6159 Warez fail -
#6158 gyah vazze, 5 font, gyorsan lecsaptam rá én is most :D
előtte ezt vettem:
azelőtt beat hazard, azelőtt meg zombie driver. -
#6157 Egyik sem egy nagy eresztés, de olcsón belefér. -
rambocsiga #6156 A Fuel-en én is gondolkodtam, de helyette ez esett be ma:
-
#6155 Na majd tudjátok mikor hagyom ott őket ennyiért...
[/IMG]
És most viccen kívül, megyek és írok egy köszönőlevelet a CD Projektnek! -
rambocsiga #6154 Mivel az Eversion nem tartott túl soká, a hétvégi programom:
:) -
#6153 Ehhez készült valami mod, vagy update, amitől nem annyira szar, mint out-of-the-box? :D -
#6152 Ki úgy, ki így...
Front:
Back:
Nyitom már... fadoboz :-)
Már megint mehetek a képkeretezőhöz :-/
Marco póló:
-
azt én is megvettem. -
rambocsiga #6150 Tegnap esti impulzusvásárlás:
-
#6149 És tényleg :) -
#6148 Kölyökkorom egyik nagy kedvence (ma már picit vicces inkább) lesz erre a válasz:
-
Zóanagyvarázsló #6147 gyűlölöm, ha akad akár csak 3 szó is a játék folyamán, aminek nem tudom a jelentését ezért, ha van rá opció tolom magyarul, meg különben is I2k tehet róla, meg a feliratai :-)
Én gyakran inkább ugyanezért játszom angolul... -
#6146 Tuti nem adtad volna annyiért a használt bogz játékodat, mint amennyiért PC-re vettem magyarul. Tudom, toljam fel a magyar feliratomat a... de már mondtam sokszor, hogy gyűlölöm, ha akad akár csak 3 szó is a játék folyamán, aminek nem tudom a jelentését ezért, ha van rá opció tolom magyarul, meg különben is I2k tehet róla, meg a feliratai :-)
Lost sorozatot pl. angol és magyar felirat NÉLKÜL néztem nagyrészt, mert annyira light volt a nyelvezete. -
#6145 Végül is igazad van. De komolyan, irónia nélkül.
-
#6144 Eladom az én Ninnyablédemet! Bogzra! Ócsóér'! Kell?
-
#6143 "Damantion, nemtom, olcsó volt, egynek jó lesz."
Hát nem tudom. 38%os gamerankings nem sok jóról árulkodik:D. Biztos lett volna más ami igényes és jó ennyi pénzért, de szart ne vegyél!, inkább warezold le és akkor nem érzed hogy kárbaveszett az az ezres. Az ilyen fejlesztőket nem szabad támogatni, mert vérszemet kapnak és még több moslékot gyártanak.
-
#6142 Nindzsás olcsón kellett.
Godfather, szeretem a GTA klónok legtöbbjét.
Damantion, nemtom, olcsó volt, egynek jó lesz.
Overlord 2, az egyértelmű volt 990-ért nem is gondolkodtam rajta, 1. is erősen bejött. -
#6141 M&B - multkor láttam egy videót róla GTn, hát nem az tudatosult bennem hogy szép és igényes játék:D
Ninja Blade - pénzt nem ér
A Nagyfater - low style GTA klón puritán megvalósítással
Damantion - kimeríti a fos játék, a fos ánríl motorral fogalmát
Overlord 2 - kiváló játék! kár hogy bebugosodott nekem a végén és nem tudtam végigvinni:I -
#6140 Tipikus példája annak, hogy a wareznak JÁTÉK fronton sok értelme nincs:
-
rambocsiga #6139 Megmondom őszintén, engem is meglepett - előrendeltem a jún 4-i megjelenére, aztán múlt héten jött az e-mail, hogy shipped státuszba került, kedden pedig meg is érkezett. -
#6138 azért sztem van pár izgalmas dráma is ;) -
#6137 Mivel eddig kb az összes ilyen poszt-apokaliptikus filmben zombik voltak, és ez tette őket "izgalmassá", ezért igen, valószínűleg ennek a hiánya miatt lehet nem izgalmas.
Drámákban nem az izgalmat kell keresni...
"user fail" -
#6136 kit érdekelnek a zombik ? :D
egy film ezekszerint csak a zombihiány miatt lehet unalmas ?
user fail.