6215
A warez rossz

• Lammer
    nem faszság...
    Amiket írsz az viszont állja a helyét...
    DE kérdem én, neked az miért fáj, vagy bárkinek is, ha csinálok magamnak egy másolatot, mert ha lopok a közértben, akkor azt a terméket nem vettem meg, az kiesés, avval tényleg bűnt követek el és mélyen el is szégyenlem magam stb... de könyörgöm ha LEMÁSOLOM avval miért károsítok??? ezt sosem értettem és faszságnak tartom...
  • rolika
    én is CSAK az értelmes játkokat veszem meg, amikkel (több)száz órát lehet játszani (rpg ilyesmi)
    talán az a különbség, hogy engem a többi nem is érdekel. ha meg igen, megnézem a demóját, és általában nyugtázom, hogy igazam van, és bőven elég az is :)
  • Vlala #325
    Legalább néhányan értik a lényeget. A warez nem rossz, egyenesen bűn. Csalásnak számít, mert átvered a fejlesztőt, mert olyat használsz, amiere nincsen jogod; csak sajna annyira elterjedt, mint az index nélküli sávváltás ( a reggeli bordó Opelesnek, olyat fékeztem miatta, mint egy ólajtó)
    Ha ki akarod próbálni, használd a demót. Ez a "próbanyalás", nem a warez.

Csocso:
    Másra fogni a magunk bűnét, ezt úgy hívják: patkányság.
    Az ország tényleg jó nagy szarban van, ráadásul a hazaáruló pont akkor adt át kormányt, amikor a legnagyobb szarban volt, de ezt indoknak használni a bűnözésre - erről a rendőrségnek regélj... mi lenne, ha mindenki ezt csinálná? Ha egymást ölnék a magyarok, mert a kormány ennyire szar? Megmondom: DEATHMATCH!
    Aztán "Vert hadunk csonthalmain győzedelmi ének", Magyarországnak vége lenne. egy hasonlat:
    Kisebbségi asszony a buszon, beszélget, szokása szerint 10-es hangerőn:
    "Mekkapom a segílyt, az húszezer, tízezer a cigi, ötezer a hajfesték meg a smink, há mibő etessem a gyereket?"
    Ezt azért írtam, mert mindenki panaszkodik, hogy 50ezer havonta az autó (minek ekkora járgányt venni, amíg nem biztos az anyagi helyzete?), 150 a lakás (aham, palotában lax? 30+erzsiből schimán ki lehet jönni) és ilyen gép van az aláírásában: ASUS P4P800 || PentiumIV 3.0G HT || 1024 MB DDR || ATi 9800Pro|
    Figyelem, most jön a kedvencem, az autó-számítógép-hasonlat
    már megígértem egyszer-kétszer, hogy ilyen nem lesz, de a warez továbbra is tombol, így egy ekkora fegyvert nem ejthetek ki a kezemből
    A másik hasonlat ismét kisebbségi, nagycsaládos embertől származik:
    Háde mibő fizesem a merdzsót? Eladni nem adhatom el, a nagyanyám hagyta rám, benne van a lelki. Oszt sokat fogyaszt, de a kissegélybő azse tudom, melyik gyerekemet etessem. Munkát? a devla álljon beléd, hol kapnék én munkát? Ennyi gyerökkel? A Margit is dógozik, egész nap a bótokat járja...
    Nem kötelező játszani. Meg sem kérdezem, hogy ilyen anyagiak mellett honnan van a géped, biztos benne van valakinek a lelke:-)

Te sem örülnél, ha valaki beleülne az autódba, mert neki nem telik...
    Autót lopni - nem szabad.
    Autót lopni úgy, hogy csak kölcsönveszem, és később visszaviszed: ezt sem.
    A megvételre kiszemelt autót elkötni a telephelyről, és jól meghajtani, mielőtt megveszed - ezt szabad?
    Lammer: ezt egyszer leírtad, onnantól köztulajdon. Nem sértegetésre megy. de szvsz elég nagy faszság amiket írsz...

Na abbahagyom, modemeseknél így is fél óra, amíg ez az egy hozzászólásom bejön :-)

• Lammer
    köszi ott a pont...
  • Lammer
    igen, mert a 9700promat el kellett adnom...
    sajnos megszorultam...
    DE EZT MÁR EZERSZEL LEírtam és utoljára írom le...
    Ami gépem van azt régebben dupla-tripla óraszámmal húztam össze...
    RÉgebben őrült voltam, szinte mindent a megjeleneés hetében megvettem
    dupla memópakk cakli 60K, videókártya (akkor haver által nettó 70K)
    proci szintén, stbstb...
    mostmár nem vgyo ilyen hülye, mert kezdek rász*rni a pcre igényességbe...
    de azért már tényleg nem fogok plusszozni, hogy megvegyek egy gammát amit 2-3 nap alatt kényelmesen végigtolom azt lecsóó
    amik eredetiben vannak meg gamék: Starcraft+Bbrood war, mai napig a neten nyomom haverokkal, Diablo 2 megunhatatlan(tudom diló vagyok)
    Thiefek!!! Might@magic sorozat(6,7,8) nagyon szerettem(nem két napos játék) Warlords Battlecry 1-2(szivem csücske) half-life(no comment)
    meg pár kisebb játék, meg Gamecubera a rezik...
    ennyi, ami tervbenvan mert a szívem csücskei :Ð Heroes 3-4(komplett) Fallout 1-2, Ufo 1-2-3(nc), Ufo Aftermath,Disciples 2 összes, asszem ennyi a többi nem kedvenc csak max jpofa, meg kellemes...
    De ezeket már tényleg apránként, már elegem van a sok órázásból!!!
    jajj csak ne jönne a halfi2 meg a Restictred Area, mert aztis kénytelen leszek megvenni... :Ð
  • aabyssx
    Esetleg reagálhatnál a következményekre. Érdekesnek tartom.
  • aabyssx
    A nevedet nem írtam le és nem írtam semmiféle ítéletet sem.
    Csak kiváncsi voltam, hogy mások mit olvasnak ki belőle.
    Offenzíva nélkül egyszerűen úgy gondoltam, hogy érdemes...
  • Lammer
    neharagudj ezt nem engedtem meg!!!
    mégha odaírtad a másik topicba, hogy utólagos engedelmeddel...
    ez nem esett jól!!!
  • aabyssx
    > Nem a felére gondoltam

A mai játékokat átlagosan kb. egy hét alatt egyszer ki lehet pörgetni. Az a pár nap a fele.

> vajmi kevés esélyed van olykor nem zsákbamacskázni

Eh, miben nincs minimális zsákbamacska?!? Mit veszel meg úgy, hogy biztos vagy benne, hogy azt kapod? Még egy pizzát sem rendelhetsz teljesen magabiztosan! Talán egy mozifilm megnézésében biztos lehetsz?
  • Sir Quno Jedi
    Nem a felére gondoltam, de bele akarok nyalni méllyen a fagyiba. Tudod az előzetesek/demók, márha vannak egyáltalán, bazira csalnak. A felhasználók véleménye tózse nem mértékadó. Amígy aránylag jó áron túl lehetett adni a nemkívánatos gémeken a piacon, addig mostanra ez teljesen halott dolog, tehát vajmi kevés esélyed van olykor nem zsákbamacskázni. Ez van.
  • aabyssx
    Át, ezt nem írhatod komolyan!
    Megeszed a fagyi felét és aztán eldöntöd, hogy fizetsz-e egyáltalán érte? ?:|
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem igaz. Régi motoros vagyok, de sok programról lemaradtam volna az előzetes+egyéb infók alapján. A gammával játszani KELL és utána jön az ítélet.

Mondjuk, ha egy pár napig nyomhatnád, mielőtt meg kell purchase-elni, ha továbbra is birtokolni akarod, akkor igazatok lenne (talán).
  • cenobite
    Játékvásárlás előtt én is hosszú napokat töltök azzal, hogy ismertetőket, trailer-eket, stb. nézegetek az adott cuccról. Aztán ha tetszik megveszem, ha nem tetszik nem veszem. Eddig még nem kellett csalódnom. Szerintem több tucat screenshot, néhány trailer és többszáz olvasói kritika után azért már lehet sejteni, hogy mi várható... :)
  • aabyssx
    Vaze', ha nem ízlik a fagyi, amibe előtte még bele is nyalhattál (demo-k, trailer-ek, review-k, szkrínsotok) akkor Te meg vagy sértődve?

Ha nem tetszett a film, amit a moziban megnéztél, akkor úgy érzed, hogy az inkább el kellett volna lopni?
  • CSOCSO
    hiaba nezegetek kepeket videokat a baten kaitosrol.. ha kiprobalom es szar akkor hurra hogy neztem a videokat mega kepeket
  • Oldern the 1st
    Utálod,vagy nem, a warez rossz. Ennyi.
  • Sephi
    Meg nem tudnam szamolni hogy hany olyan jatek kerult a kezem koze ami interneten es mashol is az egeg volt dicserve , nekem megsem jott be...
  • Kaplan
    Én azt tudom én megnézem a demót ha pc-s a játék és megveszem ált. két hónaponta veszek egy gamet. 2 én a ps2-s játékokat csak is úgy veszem meg , hogy elöttem 3 napig képeket illetve videókat nézegetek így elkerülhető mind a pc-s mind a ps2-s játék anyázása és szidása miért adtam ki rá pénzt.
  • torrente
    Srácok, ezt már ezerszer átrágtuk. Ki utálja a warezt, ki nem. Ennyi. Téma lezárva.
  • CSOCSO
    a warez rossz.. mond ezt annak aki 150 ezret basz ki csak arra hogy fizesse a lakasat, meg a kajalasat, plusz 50 ezer a kocsi es meg vegyel akarmit mer elromlik valami otthon stb... a warez rossz.. a keresetem meg rosszabb
  • rrroka
    nem hiányzik.
  • Sir Quno Jedi
    A topic címébe hiányzik, hogy "SZERINTEM" ! Szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Denem !
  • aabyssx
    Kicsit. De ha nem felbontásb*zi, akkor jó még az is.
  • aabyssx
    LOL
  • Vlala #302
    topic címe
  • rrroka
    arra most gyűjt!
    úgy hogy nem veszi meg eredetiben a halo2 Xboxt, a Burnout 3at, a Star Oceant stb... ;)
    :DDD
  • Ramza
    A videokártya kicsit kilóg :)
  • Sephi
    Pontosan ertem amirol irtal :)

Csak mondom hogy lehet azt mashogyan is felfogni :)
  • UNREG
    "leírtam a konfigot egy kacsintó szmájlival és kitaláltad, hogy mire gondolok. Ez nagyon fontos!"

Jajj, de gonosz! :))

• aabyssx
    BTW azt, hogy pénzes, van sem én nem tudhatom. Nem is kell tudnom.
    De érdekes, hogy azonnal erre való következtetések lettek levonva, nem?
  • aabyssx
    Tudod, ez egy érdekes dolog. Sokminden felmerül ilyenkor az emberben.
    Pl. az, hogy én leírtam a konfigot egy kacsintó szmájlival és kitaláltad, hogy mire gondolok. Ez nagyon fontos!

;)
  • Sephi
    Figyej... en sem vagyok egy penzes ember megis csomo minden cuccom van.

2.8-as AMD Barton , NF7 , Gef3 , 512 DDram 400-as ...
    2 x PS2 (egyik chipelt masik nem)
    1 x X-Box
    1 x N-Gage
    1 x GBA SP

En egyikert sem fizettem egy filert sem. Mindet kaptam vagy ajandekba vagy mert megerdemeltem.

Attol meg hogy ilyen gepe van nem jelenti hogy ful penzes a csako nem? Nem kotekszem!

JAVITS KI HA TEVEDEK!
  • aabyssx
    XBox rev 1.5(Evox M7ej,20GB HDD),Gamecube,PS2 rev 50004(Ripper2Gold,BB Adapter+120GB HDD), +1 szutyi PC...(3200+,1GB.DDR400,FX5600,TVCard,RaidK,400GB HDD,Pio107D,Pio121,775FT,Genius LS SW-HF 5.1)

;)
  • aabyssx
    Pár idézet:

jajj a jóerkölcs nem innen kezdődik, azért mert letöltök valamit és magamnak kiíromés jól elvagyok vele, azt nem jelenti azt, hogy rosszfiú vagyok... Martin csak okoskodik, az erkölcs nem innen kezdődik... megnéznélek az életben téged, de bárkit aki rám mer hajítani egy kicsi kavicsocskát is... ;) :P
    várjál válaszolok a következő gondolatodra is: nem járulok hozzá a programozónak a munkájához... Erre a kollégám kicsit szalonspicces beszólása illik a legjobban(régebben szerelő volt) "BAZDMEG, KEZÉBE ADNÉK EGY 12 kilós kalapácsot és törné a betont, na akkor megtudná, mi a munka" ;)
    IGEN tudod van Linux, meg Free gamék, na azokat mélységesen tisztelem, azok is rendesen dolgozó emberek és nagyrészt szabadidejüket áldozzák az inygenes stuffokhoz!!! de aki ebből akar meggazdagodni, cahhh sorry
    kb olyan mint a foci, ma már számomra undorító, annyira pénzorientált!!! és az eszmei lényeg, a szellemiség, az odaadás stbstb... a játék SZERETETE??????? namind1...
    a nagy kiadóknakazért fűj ugye, mert nem veszem meg, ezáltal nem tömöm meg a zsebét... eeevan...
    MOST ÉN vagyok úgyis az ügyeletes szemétláda, lehet FLÉÉÉMELni, meg anyázni rááám...
    szarok ráááá
    NO OFFENSE!!!
    im just a lamer...

akkor én meg egy nagy szemétláda vagyok ezekszerint... Figyi szerintem Mo-n inkább a szociális helyzet adja a sok illegális másolatot készítő illetve vevő emberkéket. Sajnos én nem engedhetem meg magamnak... Dolgozzak 720ból 720at??? nem elég így is 400órát eltölteni a munkahelyen, távol a családtól, szerettektől, haveroktól??? (hiába laza a helyem...) akkor is, szerintem te megkeresed azt a pénz 100 órában amit nekem 400óráért kell ledolgozzak...
    Én is szoktam ábrándozni, hogy kira lenne az eredeti náéam kb 99-1 % az arány, és nem az eredeti javára, elszomorító, de ez van!
    most ne gyere a nem tucc kiadni 2-3E-t egy játékért??? NEM! mert még így sem tudok 1ről a 2re lépni, és bocsánat ha vannak igényeim, képzeld még ezekről is lemondanék, bele is lőném magam a szolgálati fegyveremmel a dunába magamat...

• Sephi
    Fuu nekem van hat masolt gamam de ha baj van meg tudom szerezni az eredetieket amirol masoltam :))
  • Davidus
    Lehet hogy rajta vagyunk a listán?
  • Lammer
    topik up...
    a warez tényleg roszz!!!(nemazé, mert most volt reggel a TVben a rendőrségnek van listája meg minden)
  • fishBNS
    Szerintem attol nem lenne olcsobb a jatek ha mindenki megvenne eredetibe. A tejet mindenki megveszi ,de csak felfele megy az ara... ;)
  • mb66
    St István Krt 10. és sztem ez messze jobb bolt, mint a NY átjáróban lévő, mivel az valami pofátlan drága, igaz a kínálata meg sokkal nagyobb (GC s szemszögből nézem a dolgot)
    DE a St I. boltban meg rengeteg jó retró cucc is fellelhető!