6215
A warez rossz
-
#607 faszom autozzon a moziig.. leszedem a netrol a filmet:) -
#606 Ez a lopos szoveg mar kezd elalvulni.... -
#605 Aham és gondolom mp3-ad egy darab sincs és a Windowsod is gyári... -
MrGrey #604 Én speciel többnyire a lehetséges extrákért (bonus DVD, kézikönyv) és az akadozásmentes játékmenetért (a másolt játékok rendszertelen fagyásait megelőzendő) veszek eredeti játékokat több-kevesebb sikerrel.
Mondjuk én a moziba is belógnék, ha volna rá lehetőségem... :))) -
MrGrey #603 Bocsi az offtopic-ért...
Anubys, te az az Anubys vagy?
Ha igen, az én mailcímem változatlan... ;) -
hzx #602 "Azért arra is kíváncsi lennék, hogy tulajdonképpen miért is vesz eredeti játékot, aki vesz?"
Esetleg mert nem akarom meglopni a fejlesztőt? Díjazom a munkáját? Mert a moziba sem lógok be? -
#601 Elfelejthetnéd ezt a lopás szót.Úgy látom figyelmbe sem veszed amit írtunk erről, csak szajkózod...ehh -
#600 Azért arra is kíváncsi lennék, hogy tulajdonképpen miért is vesz eredeti játékot, aki vesz? -
#599 Kissé nehezen tudnám elképzelni, hogy 5000 Ft-ért adjanak vadiúj játékokat, hiszen ezeknek a behozatali ára gondolom már eleve drágább.Tehát végsősorban ez nem a magyar boltok "szemtétsége", hogya annyi amennyi. -
#598 1. Nem NT alatt, mert az alatt szar sem indul, hanem 2000 alatt, ami azért már eléggé elterjedt...
2. Én sem azon akadtam ki, hogy egy Amigás játék nem megy pc-n, hanem, hogy egy pc-s, windowsos játék nem megy pc-n windows alatt... Mellesleg a neten is azt írja mindegyik játékról, hogy Win 95-98-2000-XP
3. Mint írtan, patch nem segít. A Heavy Metal FAKK 2-t idő közben sikerült működésre bírni, tényleg angol beállítások kellettek neki... :) Csak ezt miért nem tudják írni???
4. Nem is kértem, csak azt, hogy a kiadó ugyan írja már fel, hogy adott rendszeren hogyan kell elindítani, hamár kipengetem az árárt... -
#597 Igaz ez csak egy teoria... de pl ha egy erdeti jatek nem 17000 Ft lenne amikor megjelenik hanem 5000 Ft akkor azt ha mar 3 ember megveszi kijon az ara... es ha 5000 FT lenne akkor garantalom hogy a warez hamarosan erosen behalna igy tobb ember venne meg a jatekokat. En igy gondolom.... -
#596 bocs a helyesírási hibákért, de már 42 órája ébren vagyok... -
#595 Sztem nincs itt semmi gond... én sem reklamálok ha a saturn játékot beletéve a ps1-ba nem indul...
Ez egy bolt, nem programozók gyülekezete, ha egy játék nem indul az a készítők hibája, nem a kiadőké... patch, esetleg??
vagy ne áruljunk olyan játékot, ami nem fut nt alatt?? a win98osok meg dögöljenek meg???
Nem tom, de itt nem kéne ennyire gerjeszteni az indulatokat... -
Mester #594 Nem mindegy hogy egy 18ezres dvdírót kell megvenni egyszer vagy egy 10-15ezres játékot havonta 3szor.
Na mind1 kár tovább ragozni itthon irreálisan magasak a játék árak(az átlag fizetéséhez képest) és nem egy 2 éves játékkal akar játszani az ember amit megvehet már 3-4k-ért. Ettől függetlenül persze nem szép dolog a warez de praktikus:p
-
rrroka #593 fenébe.
össze kell tákolni egy p2est ;)
amuyg nekem télleg kéne h vkinek van elfekvő alkatrésze szóljon! köszi! :) -
#592 Nem...
Tipikusan tulcsordul (magyarán annyit lát, amennyivel a limit felett van -nem akarok hülyeséget írni, a limit asszem 653 mega /de ez nem biztos/)-, annyit lát, és sajnos emiatt hibázik is, nem is keveset... -
rrroka #591 nem ugycsinájja a win98 ha több ram van benne akkor csak nem ismeri fela többit? -
#590 :D -
#589 Olvassd végig, hogy a "PC-s játékoknak leáldozott" VOL 1-es topik 100000(!) hozzászólása miből keletkezett! >:DDD -
#588 Igen, csak olyan konzolom pont nincs, amire van VF 2. Aztz nem értem amúgy, hogy miért nem tudják végigpróbálni a legutólsó patch-csel, hogy megy-e minden op-rendszeren. Általábanm csak ráqrják, hogy 95-98, csókolom. Azt bezzeg fel tudják írni a GBA játékokra, hogy GBC-n ne próbáld, pedig az kicsit egyértelműbb... Na mindegy, megszívtam, ez van... -
#587 Ja, meg a másik, a Requiem, bár azt már nem árulják, annak mindenképpen a DX 7 kellett, ha 8 volt fent, már nem volt hajlandó elindítani az install-t... Pedig az is jó kis game volt, és az is megvan eredetiben... Szopás. Mi a francért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ha valami nem stimmel, akkor nem állítsa le az install-t, csak írja ki, hogy "haver, nem jó valami, ha most installálni akarod a cuccot, lehet, hogy nem fog elindulni". Tökömet már... -
#586 BTW a VF2 (arról nem beszélve, hogy alapvetően egy arcade/konzolos játék) 1996-1997-es. A pécé verzió még 3D gyorsítót sem támogat.
Szal' a felháborodásod teljesen jogos, hiszen fizettél érte, de azér' ha már a kukából vásárolsz, akkor nem kellene ilyen naívnak lenned... -
#585 Az a baj, hogy ebben a bizonyos sorozatban minden játékra az van írva, hogy Win 95/98/ME, és eddig minden ilyen játék fullosan ment nálam 2k alatt...
Amúgy most felbuzdulva a dolgon találtam valamit...
I. Minimum System Requirements
(... mert ez senkit sem érdekel)
- US Version of Windows 95/98, Windows NT 4.0 SP3 or Windows 2000 Operating System.
Nekem magyar van (amikor vettem nem volt angoljuk OEM-ben, suxx)... Megpróbálok eljátszani a Local Settings-el, hátha valami olyan a megoldás, mint az Indiana Jones-ban volt anno... -
#584 Rá *KELL* írni! A dobozon/csomagon jól láthatóan meg kell jelölni a minimum követelményt.
Nyugodtan menj vissza és reklamálj, ha ez nincs így! -
#583 Mondjuk annyiból, hogy az már nem megy a gépemen (nem tud mit kezdeni az 1 giga rammal). És különben is, a W2K-m jogtiszta, nem arról rinyál itt mindenki, hogy "A warez rossz"? :)
-
#582 Ja, amúgy w98-ra...
A Might and Magic-sorozatot némi trükkel meg patch-csel sikerült elindítanom, de ezek kib...tak velem... :(((
Nem kell valakinek Heavy Metal Fakk2, House of the Dead és Virtua Fighter 2? Mind eredeti, és penge hibaüzenetet dob, ha nem W98 alatt futtatod. Frankó, de tényleg! A 3-at odaadom 4e-ért, és még nincs egy hete s a pakk! Már csak limitált példányban áll rendeljkezésemre a dolog (1 DB !!!), a nagy érdeklődés miatt. Szóval ez az utolsó eséléyed, hogy megszered eme remek pakkot ilyen kedvező áron...
Gondold meg, ha külön-külön veszed meg a cuccot a bótba', akkor 6e-t fizetsz, ha tőlem veszed meg, akkor csak 4e-t, és ez ki lett próbálva, garantáltan nem működik W2K alatt!!! Csak tessék, csak tessék!!! -
rrroka #581 Ne rinyájjá már, mennyiből áll egy win95t telepíteni a meglévő mellé..?
A ff7 se megy a gfekkel, ezér van nekem trio64+vudu2is a gépbe :))) -
#580 Jaja, csak azt nem értem, hogy ha árulják őket (és az egyiket nem is olyan régen adták ki ebben a bizonyos sorozatban), akkor miért nem írják rá, hogy (ha nem régi fos a rendszered, akkor meg se vedd, mert csak kib*szod a pénzt az ablakon!!!) -
#579 Eh, ezek olyan pécés játékok, amiket még Win95-re terveztek, igaz? -
#578 A PC egy ilyen betegség, mondhatni fekély. Én tegnap másfél órát szereltem éjszaka, de nem tdutam elérni a kívánt hatást... faxom ! Jól szórakoztam ! :DDD -
#577 Na srácok, egy kis móka. Pár napja vettem 3 játékot egy itthon közismert sorozatból. Nevet nem írok, mert nem reklámozom őket, legyen mondjuk VMB (Vegyél Meg, Bazzeg!). Az egyik megvolt CD-ripben, és frankón ment w2k alatt, gondoltam megveszem, mert amúgyis szeretem. A másik kettő ugyan nem volt meg, de miért ne menne (főleg hogy az egyikük ugyannak a sw-háznak a terméke, amelyik azt a bizonyos, CD-ripben melévő stuffot is kiadta, és ráadásul késöbbi, hát persze, hogy az is menni fog), meg különben is, utolsó darabok, vegyük már meg. -6e, meg a jóérzés, hogy jogtiszta software-vásárlással támogatom a fejlesztőket, stb...
Sajnos elkövettem egy baromi nagy hibát, nem probaltam ki oket rogton, hanem csak tegnap, majd' egy héttel a vásárlás után.
Az első játék (nevezzük THOTHD-nak), ami megvolt ripben, már az installálásnál közölte, hogy hagyjam már békében, ő nem megy fel WinNT alá (anyád!!!). Régebben az ilyet meg lehetett oldani, mert az installscript szöveges volt, csak át kellett írni, kilőtted belőle azt a csekkolást, ami nem tetszett a proginak, és fel tudtad rakni, mostmár nem ilyen egyszerű a dolog. Szóval a progi frankón menne, ha az a k. oprendszer-csekk nem lenne ott. Patch nincs... :(
A másik játék (legyen mondjuk VF2) gyönyörűen felmegy, "Play Game", közli, hogy nem jó a színmélység-beállítás, állítsam 65536 színre, beállítom, elindítom újra, hibát generál, le fog állni, nyasgem...
A harmadik játék (HMF2) felmegy, elindítom, kilép... Ennyi...
Szóval vásároltam jogtszta software-t jól... -
#576 10-es, csak azt nem tudom melyik filmből idéztél -
#575 Miva'? /:| -
rrroka #574 apu mindet elhisz ha a kölök végre hagyja anyuval papásmamásozni... :))) -
rrroka #573 "én vagyok apu vastagbele. ha rákos leszek apunak annyi." -
#572 az nem trendi vaze -
#571 Ha apu beveszi, hogy a gép azér' kell, hogy tanuljon és nem azér', hogy a hülyegyerek rocketlauncherezzen, sex-oldalakat nézegessen és hajlandó neki drága bunkófont is venni, akkor játékokat is ki tud sírni. -
#570 Ez hülyeség. Apu nem fizet olyasmiért, amit ingyé is el lehet lopni ! :DDD -
#569 VAGY MENJEN EL ÉS TANULJON MEG MEGDOLGOZNI ÉRTE! -
#568 Ha aput ilyenre rá tudja venni, akkor játékra is.
Meg ha apu ezt megengedheti, akkor kis zsebpénzkiegészítéssel vehet játékot is.