6215
A warez rossz
-
#687 INKVIZÍCIÓ ! -
#686 FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!!!
lets burn, száhhhjeeee....(aki tudja honnan idéztem kap egy pirospontot) jah holvagyok?
jah bocsi
-
#685 HÓHÉRT ! -
#684 Vaze, ez egy absztrakt példa, ahol egy olyan terméket produkálok, ami költséges, hosszú ideig tart és állati könnyű másolni.
Álj! Fagyi törölve! Gy.k.:
Giger hónapokig fest/rajzol/szerkeszt egy (aberrált) képet. Amikor készen van kiáll vele az utcára és elkezdi árulni A4-es poszterekben. Ekkor Te odalépsz és egy példányt áthúzol a fénymásolón, majd fizetés nélkül odébbálsz. Mivel Te csak lemásoltad a képet, nem vitted el, gondolod, így nem is károsítod őt.
...hát a lóf*szt nem. -
#683 ATYAÚRISTEN ! -
rrroka #682 FORRÓK! -
#681 Kukukktojás! Megvan! :DDD
GYILKOSOK !
RABLÓK !
HULLAGYALÁZÓK !
ÖRDÖGFATTYAK !
JÉZUS !
-
#680 JÉZUS ! -
Mester #679 De te nem magát az ötletet(engine,gameplay stb) hanem a kész terméket (magát a játékot) töltöd/veszed le, és persze nem közvetlenül a kitalálótól. -
#678 ÖRDÖGFATTYAK ! -
rrroka #677 mer a te mercis hasonlatod, az aztán toppon volt, vazz... -
#676 Az a szomorú, hogy Te nem érted - derül ki a válaszodból. Mivel a példában nem a fagyi a termék, hanem a recept.
Azért választottam a receptet, mert azt ugyanolyan könnyen lehet másolni, mint a digitális információt. A papír maga ugyanolyan értéktelen, mint a digitális adathordozó. Szinte minden értéket az információ hordoz, valamint aki dolgozik rajta ugyanúgy pénz nélkül marad, mint a szoftverfejlesztő és terjesztő - annak ellenére, hogy Neked rendelkezésre áll és bármikor készíthetsz magadnak fagyit vele. -
#675 hehe kész vagy!
-
#674 HULLAGYALÁZÓK ! -
Mester #673 Hát ez a szomorú....
A te fagyis példád ugye... Mi nme a játék ötletet lopjuk el meg az engine és adjuk ki saját hasznunkra lol. +nem terjesztjük a "lopott" game-t.
Fagyis példa így fedné a valóságot: vki ellopja tőle a fagyi ötletét és olcsóbban vagy ingyen adja ugyanazt a fagyit és TE(a warez felhasználó) nem drágán veszed meg az új fagyi kitalálójától hanem olcsón attól aki ellopta ennyi. Sztem ezt annyira egyszerű átlátni hogy aki nem érti az xxxxe.
Azt senki nem tagadja hogy nem legális a dolog sztem. -
#672 RABLÓK ! -
#671 Nem értem. -
Mester #670 Te inkább az vagy aki megveszi/fogyasztja a lemásolt fagyit nem az aki magát az alapötletett lemásolja számomra ez egyértelmű. -
#669 jah valahol itt kéne lennie az új játékoknak is az árakban, most vettem meg pl: Heroes3 Complete(alap+2kieg) 2K, Ufo Aftermath HUN 3K szerintem (meg ugye a pénzt.-hoz) ez megéri bőségesen, és ezeket a játékokat imádom -
rrroka #668 Jé télleg :)))) -
#667 talán igen ez egy egézséges 1ensúly lenne, ha lenne és pl: nem kéne kifizetni a CCE-ért több mint 1000 dollárt!!!!
mert az már a ló tuloldala és most nem akarok flémet, de a quenc azért ott kezd lenni minőségben...
-
#666 Az ilyen otthoni projecteket azért igencsak átnézi a srác, mielőtt felrakja a netre...
A másik, meg hogy aki olyan hülye, hogy egy tök ismeretlen progival élesben particionál, az inkább kösse fel magát... :)
Az viszont tény, hogy sajnos az ingyenes programokból nem lehet megélni. Egy alternatíva lenne, hogy a készítő _ELÉRHETŐ_ áron adja a stuffot, én is vettem már óccsójé' játékot amatőrtől, mert tetszett, és mert tíz dollárt kért érte... -
#665 jajjdeszívtam én már munkahelsen megafizetős szoftverekért, és késöbb kiderült, igen bocsi ez hibás volt, töltsd le a peccset hozzá,,, az ember elvárja(cég) ha kifizet egy rakás pénzt a drága szoftverért...
azért fizecc, el is várod(hiába emberek csinálják azt is) hogy 100% legyen, míg egy free progiért egy szavad nem lehet, mivel az free, max lesed a bugreportot a fórumban...
btw: nekem tökéletesen ír a Decrypter és képzeld pl: 4X írással a megírt lemezt tökéletesen olvassa a sógor ultracool érzékeny DVDlejáccója, míg a fizetős hypercool Nero 2Xesen írom meg(ua lemez, beállítások near same) az aa-kkk-aaa-ddd
ez van :P
-
#664 ezeket azért leteszteli az ember, illetve ha okosabb fel sem teszi első alkalommal, mert lesi a fórumot, hogy mit dobtak fel bugreport néven...
-
#663 > ezek sokkal jobbak fizetős társainál... ezt remélem beismered
Igen ezek gyakran ügyes programocskák, de csak kis utility-k.
BTW ezekkel gyakran kockázat is jár:
absztrakt:
Ha HomebrewGuy-nak aznap szorulása volt és ezért a stressz miatt sz*r kódot írt, ami nem derül ki, akkor lehet, hogy Te leszel az első, aki átparticionálja a vinyóját a tök bugos szoftverrel. És ha ezt a munkahelyeden teszed, akkor csupán HomebrewGuy's megatool-jának ingyenessége miatt szívtál nagyon-nagyon-nagyot. -
#662 nem is várom el, mert mindig rotálódik és ez a jó, mindig lesznek segítőkész emberek(nagyon remélem) -
#661 "Nekem mindegy, nekem úgyis csak tolvaj, aki másolja a játékot. Léphetünk tovább?"
Nekem meg álszent kuki az, aki az mp3 és DivX CD-gyüjteménye tetejéről tolvajnak nevezi azt, akienk van pár másolt játéka...
Léphetünk tovább? ;) -
#660 de te is...
nem kell itt a szentjakabot jáccani, mert már nagyon uncsi...
-
#659 jah igen, ez a modern kor betegsége a koklerTVben(gyk rtl és társai) is volt egy doksifilm, hogy mindenki menedzser meg felsővezető akar lenni, kérdem én akkor ki fog dolgozni??? talán fenn kéne tartani az értelmiség-melós arányt, mert az úgy egészséges, nem????
-
rrroka #658 senkinek nem célja, hogy örök életébe ingyen csináljon neked progikat, elhiszed? -
rrroka #657 te azt is ingyen letöltöd amiért szólnának, bazz... -
#656 persze hogy munka... tudom, de ezt sokan ingyen teszik és ez követendő példa és ezt nagyon tisztelem... -
#655 NEM ÉRDEKEL! ÉN ingyen letölthetem és NEM SZÓL ÉRTE SENKI, VÁGOD???
INGYEN HASZNÁLHATOM!!!!
ez a lényeg... -
rrroka #654 de egyre barmabb vagy. te nem fogod fel, hogy a programozás is munka, mer szerinted csak a kőművesmeló, meg az árokásás az. -
rrroka #653 Te komolyan azt hiszed, hogy az ingyenes szoftverek készítői ingyen dolgoznak...? ne legyél ekkora hülye! lehet hogy maga a progi nem kerül neked pénzbe, de hogy a fejlsztők vmilyen módon kapnak érte pénzt (reklám, páylázat, támogatások stb.) az biztos. -
#652 engem nem érdekel hogy ez ugródeszka, vannak olyan progik amik már qrva régiek és mégis azt használom a (szinte) kezdetektől fogva és nagyon meg vagyok vele elégedve, majd ha homebrewguy-t felfedezi magának a symantec pl: akkor rullahcoderguy a helyébe lép és megy tovább minden, és én akkor is azt fogom használni...
jah és nem vagyok barom -
rrroka #651 tudod mi a faszért csinálták? hogy kiderüljön milyen sztár progra,mozók és aztán legyen egy kurva jól fizető állásuk. ne legyél már megin barom!!! -
#650 navégre!
van némi ráció amit írsz, de nézd meg az ingyé szoftikat, Daemon Tools, decrypter, shrink(moncca csak re-authorra használom), mozilla, firefox, thunderb. satöbbi ezek sokkal jobbak fizetős társainál... ezt remélem beismered... akár homebrewguy csinálta akárnem ezt el kell ismerni...
amúgy a linuxot én pl. tök ingyé le tudom tölteni(najó szörszálhasogatás: IPS előfizú, meg villanyszámla) és a csomagok is ingyé vannak(najó ez moncca Debian)
Igen RE4: azt meg is fogom venni, ÉS számon is kérheccc, mert nálam az absz. No1... ;)
-
#649 GYILKOSOK ! -
#648 Vazz'!
hozzászólásaidbó = hozzászólásaidból