6215
A warez rossz
-
#768 Éntudjamő ??? -
#767 Nemén ! :DDD -
#766 Ezt most úgy mondtad, mint aki egész nap a PlayOnline-on lóg. :)) -
#765 Mér' is bajom? -
#764 Nem. Az enyémben nincsen chip. A BIOS van villantva. -
#763 Atebajodricsőkardos ! -
#762 BTW nekem még bródbendem sincs...
A megspórolt havi díjon inkább játékot veszek. :D -
#761 Nálad így van. -
#760 Ezé nem is olyan 1xűbb ! :DDD -
#759 Erre az az egyszerűbb megoldás, hogy a modchip egy kapcsolóval ki- és bekapcsolható.
...de ha véletlenül bekapcsolva hagyod és connect-elsz, akkor szopacs. -
#758 ...ööö... Nem egészen! Ez úgy néz ki jelen pillanatban, hogy:
Hiába van kifizetett(!) live account-od és hiába pörög eredeti(!) DVD a meghajtóban, ha BIOS eltérés van - tehát modolás gyanúja áll fenn -, akkor on access büntetve vagy.
Nem mondom, hogy nem jogos, csak...
...azér' érdekes. -
#757 Háúgynemis ! -
#756 ingegyn -
#755 AMúgy ma annyira seggben vannak a konzolárak, hogy simán lehet két konzolja az embernek, egy az online origikhoz, egy meg minden máshoz ! :DDD Azt hallertamás, feldughatják a banjukat ! -
#754 Nagyon helyes, ne akarjanak má' MINDENT ingegyn! -
#753 Ezér halott dolog itt balkánon a zONline ! -
#752 M$ is kivágja LIVE-ról a módosított box felhasználókat kérdés és szó nélkül.
Sőt, a kivágja egy gyenge szó erre, mert az amúgy kifizetett account-ot tiltja le egy pillanat alatt. -
hzx #751 Meg kell gondolni, tényleg. A Sony már régóta figyeli a PS2 online -on játszó dvd lemezek szériaszámát, és ha egy lemez túl sok eltérő szériaszámú konzolon fut, kitiltják a mókából. -
#750 Ebben amúgy az a gáz, hogy a warez-es szerencsepróbálók miatt sok (saját elmondásuk szerint) legál játékos alól is kihúzták a szőnyeget. -
gyurmandia #749 :)
-
rrroka #748 szenya! :) -
#747 / ctrl+v
"Valve aktívan figyeli a Steam felhasználók huncut lépéseit és teljes erővel fejbekólintja a tilosban grasszálókat. A napokban közel 20 000 accountot zártak be. A felhasználók zöme fizetés nélküli örömökre pályázott, míg mások gépén megkrekkelt Valve játékok tobzódtak vagy hamis bankkártya számokkal próbáltak túljárni a cég központi headcrab nem is oly töppeteg eszén. Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják." - Hardwired - -
#746 Nézd, ez a srác arra vág fel, hogy egyszerre 465987 játék van a kezében, egészaségére. Nem tudom ki ő, de megalomán, ez biztos. Szerintem a warezosok NAGYRÉSZE (!) megvesze eredetiben a kedvenc játékát, azt a kedvenc játékát, amit úgy ismert meg, hogy LETÖLTÖTTE a netről, mert exhasra nem fog kidobni tizenikszezret az ablakon... Nálam az ilyen exhas játék csak a Nocturne volt (nem a mostani konzolos, hanem egy régebbi pc-s horror game), amiről előzőleg nem hallottam semmit, de baromi jól nézett ki a borítója, és 4e-ért adtám a MM-ban, miközben egy másik boltban (számok és betűk vannak a nevében) 13(!!!)e volt az ára... :D
Mondanom sem kell, hogy azóta is a legjobb játékbnak tartom. (ja bocs, volt egy másik, azt 1999-ért vettem, a Martian Ghotic, és szintén nagy kedvenc lett).
Tudod az ár nagy úr... :) -
#745 Én szinte csak eredeti gammákat hjátszom végig. Letöltöm, játszom vele, ha megfog, megveszem, ha nem, akkor sz*rok bele. Ennyi. Egyedül a Silent Hill 3 volt az utóbbi időben, amit warezban nyomtam végig, de azóta már az is megvan eredetiben.
Amúgy másik kérdésedre, amit Lammernek tettél fel, én ismerem személyesen, és legyen elég annyi, hogy van neki Resije elég szép számmal (még ha nem is mind. ;) -
#744 És hány Resident Evil van meg. >:) -
#743 pedig hülyén hangzik a commentjeim után, de ez nálam(igaz kis számokban) de én a naon favoritokat már késöbb megveszem általában...
-
#742 Nem hiszem. SZVSZ nagy szakadék van a kalózok és a vásárlók között ezen a téren.
Úgy értem, hogy aki warezmen, annak a HALO, Ninja Gaiden, GTA, FFX és a MGS2 is Phillips-en van meg. SZVSZ említésre sem méltó azon játékosok száma, akik végigjátszott backup után elégedettségükben bemennek a boltba és azt mondják: "ez megérte, ezt megveszem". -
rolika #741 azért érdekes belegondolni abba, hogy egy halo2-ból egy nap alatt 2,4millió darabot adtak el...
elképzelhető, hogy ha valami IGAZÁN jó dolog készülődik, akkor azt MEGVESZIK az emberek? annak ellenére, hogy még megjelenés előtt elszabadulnak a dolgok a neten? a minőségre vevők az emberek?
lehet, hogy nem kéne sz.rt produkálni, egy cd-t megtömni ostoba zenékkel az 1-2 jó szám mellett, csak hogy kiteljen a 70 perc?
(a halo2 ugyan nem érdemel ilyen nagy számokat, de ez szigorúan az én magánvéleményem :) -
#740 Itt egy másik:
a masik a masolt jatek..orulok hogy ilyen sok gazdag gyerek maszkal a magyar utcakon hogy mar nem szorulnak ra a warezolasra.. mennyi jatekotok van.. 10...15??..jaaa.. akkor jo.. eletben nem lesz egyszerre 40 -50 jateka kezetekbe...
(ha jo lemlexem nekem 2* darab n64 jatekom volt.. es elofordult tobb jateknal hogy 22 ezer ft volt!...)
most kemeny.. 1* valahany jatekom van GC re.. ( inkabb kozelebb a 10 hez)
viszont az biztos ha X et chipeltetni fogom nem veszek ra eredeti jatekot...
-
#739 De én ezen röhögtem.
BTW:
© Lammer ma 13:51 | Privát | Galéria | Válasz | #3128
milyen illegális?
szerinted Skyner azokat belopózva kijáccva az őröket Splinter Cell ruhában másolgatta a kiadónál?
:DDDDDDDDDDD
-
#738 aszittem a Splintereset szúrod be :( -
rolika #737 nah, mer' itt aztán olyan komoly dolgok folynak :D -
#736 ;)
© Lammer ma 13:55 | Privát | Galéria | Válasz | #3130
nem!!! másoltak, illetve ISo-ból kiírtak, csak ironizáltam, ha nem vetted volna észre... az illegális szóról mindig inkább "komolyabb" dolgok jutnak eszembe nadeezmá wareztopikba illik...
-
rrroka #735 ja nem is, hanem vmi gator, akkor bocs!!! de télleg!!! :) -
rrroka #734 ott ő írta... ;)
:DDDD -
Vlala #733 Jól beszél -
#732 ÖTPONT ! -
#731 Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a Supergamez konzolos fórumain NE HÍRDESSEN WAREZ oldalakat.
Ellenkező esetben komoly moderálást/bannolást/törlést helyez kilátásba a vezetőség.
Ilyen irányú ingerenciáitokat privát üzenetekben vezessétek le! -
Gábor #730 -
#728 Nézd meg a GTA San Andreas fórumon. Érdemes! :-)))