6215
A warez rossz

• Lammer
    ez már lerágott csontika...
    nálunk már csuklóbol jön, be van égetve az agyunkba(warez default-ra értem), sorry majd a következő 2ik 3ik generation akinek nem ez a rablóbanda lesz a kormánya(most ide beleértve mszmp meg az orbánesz is) akkor talán megengedheti magának a dolgot, addig nem...
    majd ha tényleg dáccs meg frencs szinten leszünk lifeszinvonalban akkor igen!
    figyi dolgoztam cégnél korábban és képzeld az 1ik igazgatóval tök jóban voltam (közel volt a fizuja 7számjegyhez) és lazán kérdezte az okosságokat... DC++ ftp... PFFFFFFFF na ehhez mit szólsz??? meg megvan a legujabb APPziso? mondom meg(magamban pfffffff)
    ez már reflex... és ----->>>>>
  • Sir Quno Jedi
    Ésmég te akartál flémelni vaze ?!!! :DDD
  • Angyisz
    No Para, Peace and Love :)
  • aabyssx
    Ez a hozzászólás szuper volt!
    Szóhoz sem jutok.
  • Angyisz
    Mert ezek nélkül nem igazán tudsz élvezhetően játszani, de attól hogy nem erkó gémmel nyomod hanem másolttal az az élvezeti értékéből nem von le semmit. Akkor te inlább monitor + letöltött szar minőségű DivX meg Avi, mint inkább DVD + házimozi, magyarul rohadtul szarsz a minőségre. Mérlegelj magadban te ilyenekre miért nem költesz vagy igénytelen vagy, vagy csóró, ha meg egyik sem csak neked ennyit nem ér hogy azt a kevés szabadidődet amit játékra tudsz fordítani munka után akkor sajnállak és nem értem hogy miért papolsz egy olyan témáról amihez hozzá sem szagolsz.
  • aabyssx
    > drága konzolt, meg a kiegészítőket meg minden gagyi BB adaptert meg winyót
    > 82 cm-es 100Hz-es 16:9-es TV-jén vagy a projektoron
    > Prologic II hangot

Ez hihetetlen! Ha már ennyit kiadtál JÁTÉKOT MÉR' NEM VESZEL HOZZÁ?!?
  • Angyisz
    Yes O.K., sok buzi konzolos (pl. ÉN) megveszi vagy megvette azt a drága konzolt, meg a kiegészítőket meg minden gagyi BB adaptert meg winyót és nyomja azon a szerencsétlen 82 cm-es 100Hz-es 16:9-es TV-jén vagy a projektoron, meg hallgatjuk azt a szar Prologic II hangot tényleg SZAR NEKÜNK. Inkább lennék én is penge PC-s és inkább fejleszteném a pc-met, hogy egy gépen tudjak csinálni mindent netezni, filmet nézni, játszani (ha a klaviatúra csapkodást lehet annak nevezni, és mellete még élvezni is a játékot mikor az 'S' a térkép meg 'G' a pajzs meg 'X' az újratáraz meg stb)és mindezt egy 15"-os szaron figyelni görbe háttal az asztal mellett valamint ezzel kurva sok PÉNZT megspórolni hogy tudjam fikázni a KONZOLOSOKAT, és tudjak élni azzal a tudattal, hogy én egy űberfasza PC-s penge csávó vagyok de azért egy PS2 emulátor (ami nem műkszik)ott figyel a gépemen biztos ami biztos.
  • Anubys
    Ja, sok hülye köcsög, a tévén nyomja a Resident Evilt meg a Project Zero-t, ahelyett, hogy a Barátok Köztet nézne, meg Windows-installálósdit játszana kéthetente 14 colon... Felháborító!
  • CHEAPBOY
    Hat nem tudom, en sem, az ilyeneket az utcan kene sorba allitani s lelovetni mindet. MInt az allatokat.
  • CHEAPBOY
    Bizony!!
  • CHEAPBOY
    Foliasat nem tudom lehet e meg szerezni (nehez nehez eset:) ) de ha van akkor maximum 6-8000ft kozott. Alig hasznaltak mostansag is akadnak hasonlo aron (azert egyezik az ar mert az ujat jo aron tudom szerezni ha van, de az azert egy kicsi ido).
  • UNREG
    Te nem érted, nem maradt pénze a HW vásárlás után!
  • aabyssx

ma 11:11 | Privát | Galéria | Válasz | #492

Le lehet vhonnét tölteni a gémet?
    egy oldalt!

MSI K8T NEO2|amd64 3800+|2*512(ddr400)Twinmos Twister|HIS x800pro|2*120Gb SATA Seagate|NEC2500A|Pinnacle(pro)|Chieftek420W

• aabyssx
    / pécés "vér-pistike" mode very-very on ;)

ja vze 4!!44 ez tmondome n is!!!44
    hujjef aszszopko geciek!!4!!
  • Sir Quno Jedi
    meg buzulós, geciek !!!
  • rrroka
    bakker az összes játékot konzol játékot 3 perc alatt meg lehet unni, de a végigjátszás is max 5 perc!
    kéféle játékok van verekedős, meg ugrálós.
  • Sir Quno Jedi
    Vaz én hányok tőlöük, meg a hülye buzi márióiktól ! Hát egy felnőtt férfi hogyan játszhat ilyesmivel ?!!!
  • aabyssx
    Ja! A sok hülye még vindózt installálni is buta és erre még okoskodik az alacsonyfelbontású, gyerekes máriójával.
    Össze-vissza magyaráznak, hogy olcsóbb, meg teljes élményt nyújt, de azt nem veszik észre, hogy a 3 gombos kontrolleres sz*rságukat 3-6 éveseknek készítik az együgyü japánok.
  • Sir Quno Jedi
    Rühellem a fajtájukat, mindenhol ott vannak és fertőzik a tiszteséges PC-s társadalmat !
  • aabyssx
    Úgy van! FASZOK konzolosok!
  • aabyssx
    fél OFF

Ez úgy néz ki, hogy "régebbi" Xbox verzióknál egy kis forrasztással a BIOS-t írhatóvá lehet tenni (a BIOS write enable mazzagot' kell ~átvágni). Ezután az eredeti MS BIOS-t könnyen le lehet cserélni egy szörd party programra, ami nem az eredeti MS Dashboard-ot indítja, hanem egy ...ööö... ánoffisöl szörd parti programot, ami már jóval több dologra ad lehetőséget.
  • Sir Quno Jedi
    Nem csupán hülyék a konzolosok, hanem FASZOK is !
  • aabyssx
    Mind!
  • aabyssx
    Úgy van! Hülye konzolosok!
  • rrroka
    mér most körtét fogtok sütni?
  • rrroka
    :)))) röhögök is! :DDDD
  • Lammer
    minek szítod a tüzet feleslegesen?
  • Sephi
    En is bocs ha ide irom de most nalad hogy a korte kiloja?
  • Lammer
    Cheap!
    bocs ha ide írom... De már kikerestem fél Mo-t és nincs...
    nincs véletlen Rezi1-ed (PAL) GCre???? csak bontatlan köll, tehát érintetlen fóliás, mennyi ha van?
  • CHEAPBOY
    a sok idiota pécés:D lol. most elorebb vagyunk? nem.
  • CHEAPBOY
    hejj, ha veszek egy HL2ot s uyg erzem aki beprobalkozott a masolttal zuzni a, s ezen mosolygok, vagy netan kritizalom, az mar konzolos elfogult hozzaszolas? Elnezest.

• Lammer
    nekem is eredeti a halfi2
    ...most hallom, hogy hangosam röhög a konzolos szeksön...
    de télleg...
  • gyurmandia
    Ez nagyon szép volt... Ismét egy PC HC Gamer...
  • Sephi
    Tan ebben csak az a baj hogy nyomokat hagyott mert mas mi baj lenne? Par ora allat lehuzak mashonnan a mar tort verziot.

BTW nekem most erkezet meg a draga es naon odavagyok erte :D Tok fasza a manualja! :D
  • Sephi
    Borzalmas...
  • [Jakuza]
    A sok idiota konzolos. LOL
  • Devla
    Egy olyan ember elfogulatlan velemenyet hallhattuk, akinek konzolos jatekboltja van.
  • CHEAPBOY
    En megvettem eredetiben, eheheheee:)) Sok hulye warezos, egy ilyen jatekot nem kepesek megvenni akkor inkabb logjanak egy fan:)
  • Angyisz
    Mér' a BIOS-on mit lehet "villantani", fejtsd már ki egy kicsit bővebben mert ilyenről még nem is hallottam - lehet, hogy frissítenem kéne konzolos tudásomat -
  • aabyssx
    BTW ez a steam megoldás nagyon ügyes húzás volt.
    Ugyanis ezeket az account-okat nem azonnal vágták ki. Ez a 20.000 account egy hét eredménye - amúgy egy hét alatt elég komoly szám.
    Így a kalózok eleinte gyanú nélkül húzták le a példányokat a szerzett login-okkal és alapozták a krekket erre.
    Most pedig sokaknak füstbe ment a munkája és még nyomokat is hagyhatott...