6215
A warez rossz
-
#848 Ricső(tm) all right reserved!
De lássd, hogy kivel van dolgod, most csak figyelmeztetlek. :DDD -
#847 És ricsőkardos is ! -
#846 Nem feltétlenül, mert szellemesnek és viccesnek érezheted magadat, ha a saját nyomorodon poénkodsz.
Mind a kettővel bántod magadat, de a poénkodás és gúnyolódás inkább viszi pozitív irányba, mint az önmagad tökönrúgása.
Így ez inkább pozitív és kielégítő - talán még építő is lehet -, de az öntökönrúgás abszolút destruktív. A tökönrúgással fájdalmasan rombolsz, amíg a másik feled kárörvend - inkább negatív.
Csak hogy hű legyek nagypofájú, köcsög, kötekedő gyökér címemhez! >:D -
#845 ÉS még meg is köszönöd ?! -
#844 Önirónia? Az olyan, mint amikor tökön rugod magadat. -
#843 AZmiaz ? -
rrroka #842 a 804es választ egyébként nem értem, de mostmár ne menjünk ebbe bele.
szídjuk tovább a konzolfejeket!
mer kontrollerel FPSezni, mi?! olyan mint a dalalsz boby nélkül bakker!!! rázummolsz a headshothoz azt 3 pixelt látsz, hogy lövöd így ki az iriszét... -
rrroka #841 a kritika bírásához elég sokminden kell, pl. önirónia. -
#840 :D -
#839 Mer nem bírják a kritikát a fasz konzolosok !!!4 :DDD -
#838 Persz! A #803-al raktam tüzet. -
rrroka #837 egyébként emlékszik vki mind vesztetek össze...? mer nekem nem tiszta. ironizáltunk itt a buta konzolos voltunkon, aztán egyszer csak vmi nekem összezavarodott. -
#836 Ez így van ! Attól, hogy mi hülyék vagyunk, nem biztos, hogy ők nem azok ! :DDD -
#835 De az engem nem zavar (annyira).
Engem lehülyéz valaki?
Én elfogadom - hiszen mások véleményei állítják eléd az igazi tükröt, amit talán nem torzít annyira az egód. Tehát én egy nagypofájú, köcsög gyökér vagyok. És ez lehet igaz is. Hiszen ugyanolyan senki vagyok, mint mások. Csak ülök itt görnyedve a számítógép előtt és nyomom a hülyeségeimet egy játékos fórumon hormontúltengéses, személyiségzavaros tinikkel vitatkozva.
Tehát én gyökér vagyok. Ez az én bajom. OK.
De ez a tény - hogy én gyökér vagyok - semmit sem változtat azon, hogy a másik ember mekkora barom. Csak ő nem fogadja el. >:)
-
#834 Nézd, lehet, hogy én is elküldenélek melegebb éghajlatra, ha nem ismernélek ??? :DDD -
#833 > Na figyu te gyökér
LOL
> végre valaki kimondta, hogy Aby egy nagypofájú köcsög
LOL ;)
Hát igen. BTW lehet, hogy így is van.
De, egy nagypofájú, köcsög gyökér enyhe kötözködései vajon miért sértenek vérig egyeseket? ;) -
#832 "ezt azert vitatnam"
Azt hiszem már elég régóta járok ide, hogy tudd, mit kell és mit nem komolyan venni tőlem. -
#831 "MSI K8T NEO2|amd64 3800+|2*512(ddr400)Twinmos Twister|HIS x800pro|2*120Gb SATA Seagate|NEC2500A|Pinnacle(pro)|Chieftek420W"
Szánalom netovábbja. Gondolom, next-gen gémet fejleszt a srác..
-
#830 Ja ne hari :DD -
#829 én most ráérek, mert illegális DVDket írok magamnak
-
#828 Unatkozoooooo neeeeeeppp!!!!
Jaaaj baz ahelyet hogy ennyire baromsagon vitakozatok miert nem jaccaotok/dolgoztok/noztok ???
Szanalmas! -
#827 én konkrétan nem oda mondtam a példámat... de mind1, sajnos ez tény volt igaz!!!!
-
hzx #826 "Huh! Ez nem 10-15 éve volt?"
De, de, nyolcvanas évek közepe-vége, amikor megkaptuk a világútlevelet. Nem akarlak elkeseríteni, Lamer, de ezek nem a cigányok voltak: a tisztességben megőszült polgártársaink, akik útlevélhez jutva minden értelemben fosztogatni kezdték Ausztriát :) Jó, én is akkor kaptam az első Commodore 16 masinámat, nem szólom le a bevásárlóturizmust... -
#825 "élből lehülyézel mindenkit."
Nem hulyezett le, csak az ominozus hozzaszolas, amire azt mondta hogy szohoz sem jutok, abban egyet ertek, mert mibol vontad le azt akovetkeztetest, hoyg ezekhez lovese sincs? Vegulis Te is lehulyezted, s aztan O is, csak o mas stilusban....:/
Imho az ominozus hozzaszolas:)
"... nem értem hogy miért papolsz egy olyan témáról amihez hozzá sem szagolsz."
Term. a vilageret sem szallnek be ebbe a vitaba mert szvsz sok ertelme nincsen, kinek igy kinek ugy. KInek a hazimozi, kinek az eredeti game a penzkoltesi opcioja.
-
#824 ezt azert vitatnam, meg Angisz hozzaszolasat is.....:/ -
#823 "sajnállak és nem értem hogy miért papolsz egy olyan témáról amihez hozzá sem szagolsz"
Igen, végre valaki kimondta, hogy Aby egy nagypofájú köcsög, akinek dunsztja sincs a témához, örül ha az anyukája bekapcsolja neki a számítógépét, jeee! -
Angyisz #822 Na figyu te gyökér, képzeld észrevettem csak egy kicsit próbáltam elkerülni a vitát, de ezek szerint ha az ember próbál neked valamivel érvelni és te sajnos nem tudsz egy épkézláb válasszal reagálni akkor élből lehülyézel mindenkit.
Egyébként azt a PC-s hozzászólásomat nem hozzád intéztem, de ha már így magadra ismertél benne akkor nem írhattam olyan nagy hülyeséget.
Erre mondják, hogy fáj az igazság ? -
#821 ezt érdekes a kókuszban nem adják le!!! a Boros Lajosnak a Slágerből van egy ilyen nagyon eltaláló hanglejtése, amikor kérdőre von valamit, aki vágja, az vágja...(ami baromira teccccik :Ð) a következő mondattal:"hmmm miért is? nem is tudom" ... :DDDDD
-
#820 > Hanem arról, amiért ott virított a "Magyar, ne lopj!" táblácska a Mariahilferstrasse -n
Huh! Ez nem 10-15 éve volt? -
#819 jó! hamár általánosítunk...
szerinted miért utálják sok helyen külföldön a magyart??? mert a magyar állampolgárságú roma már megtette nekünk azt a szivességet, hogy ne szeressenek minket!!! nem légből mondom, mostohafaterom kinnt élt hollandban, france-ban is sokáig, és a rossz tapasztalatokat ő tolmácsolta... ez van...!!! javarészt sajnos az ilyenekért utálnak minket!!! LOL, sok helyen azt hiszik a bőrünk szine barna, na pufffff
no offense, ez tapasztalat! -
#818 halfi ingyé volt, mert egy kedves barátom(nevezzük Skyner-nek) odaadta a kupont, mert neki nem volt rá szüksége... ennyi
-
hzx #817 "Ez hihetetlen! Ha már ennyit kiadtál JÁTÉKOT MÉR' NEM VESZEL HOZZÁ?!?"
Mert ez nem erról szól. Soha nem is erről szólt. Hanem arról, amiért ott virított a "Magyar, ne lopj!" táblácska a Mariahilferstrasse -n: magyar júzer lopós lúzer. Ellopná a TV-t meg a házimozit is, ha tehetné, erre mérget vehetsz. -
#816 helyette half-life és a fele már meg is van ! -
#815 kocsi? lakás? gyereeeeeek??? ááá ez nekem fairy tale... :(
-
#814 én nem hiszek! én nem hiszek ebben az országban, én nem 24ezem szét magam azért(ne legyen szabadidőm, ne legyek a családommal otthon), hogy (mint korábban leírtam a konfig desc kapcsán ) még félre sem tudjak annyit rakni, hogy 1-2re lépjek!!! nekem (sajnos) az a célom, hogy kihúzzak külföldre, mert itthon nem lehet megélni normálisan!!! ez van!!! Imádom a hazámat(igen hazámat, most lehet lenézni, jöhetnek a véresszájuak) de akkorishányinger ami itt folyik,,, erről reggelig lehetne csettt formájában diskurálni, úgyis vágod a szituációt(remélem ;)!!!
itt nincs alternatíva, ez van!!!
most is örülük, hogy van egy 10es plusszom, az félre van rakva a rezi1 remakre GCre!!! röhej nem???
szal ha valaki elkezd papolni, hogy így ne töltsem a gamét meg stbstb... azt úgy fenékbe billentem, hogycsaknaaaaaaaaaaaaa...
az irgum-burgum, meg a kutyaúristenit! :Ð
-
#813 Tudod ha reálisan nézzük, akkor én (magyar viszonylatban) tűrhetően jól keresek. Ha szerencsénk lesz, akkor párom is jobb állást tud elcsípni. Mégis nagyon kevés az esély arra, hogy össze tudjuk keresni ésszerű időn belül egy nagyobb lakás árát (a jelenlegi mikro-lakásunk helyett), amibe esetleg egy(!) gyerek is elfér.
De ha így állok hozzá, akkor most helyben le is bökhetném magamat, mert hát úgysem lesz belőle semmi.
Mégegyszer: hinni kell a mesében! -
#812 > ha esetleg párti volot, akkor jól összevesztem az illetővel és punktum, tenni úgysemtuccsemmit
Ültettél egy bogarat a fülébe. Lehet, hogy kicsi és lehet, hogy nem ér semmit, de lehet, hogy egyszer az a kicsi billenti majd át a fény felé.
Tudod, hinni kell a mesében, ha azt akarod, hogy valóra váljon. Maximum nem fog. Naésakkomivan'? -
#811 "De SZVSZ ebbe nem kelle beletörődni."
jah eddig én is téptem a számat ezerrel mindenkinek(kormányról alkotott nemigazán pozitív véleményem és a társadalomra kivetített nemigazán pozitív hatásai c.-ü eposzok) (LOL!), de mit értem el vele???
kb: kiordítottam magamat, ha esetleg párti volot, akkor jól összevesztem az illetővel és punktum, tenni úgysemtuccsemmit!!!! sajnos fenntről jön a "jó" példa... ezt sajnos beismerem, hisz ha full legálisan élnék, akkor nem beszélgetnénk itt, stbstb...
ezvan, ez egy szemát korrupt ország és tisztelet a kivétel aki tényleg legálisan meg tud élni az elött kalapot emelek!!!
-
#810 > (közel volt a fizuja 7számjegyhez) és lazán kérdezte az okosságokat... DC++ ftp
Hát, igen. De SZVSZ ebbe nem kelle beletörődni. -
#809 Peace and love! Lehülyéztelek! Nem vetted észre? >:)