6215
A warez rossz
-
#888 Nekem csak ne nézze senki az érdekeimet. Abból nekem csak bajom volt.
Amúgy tényleg azt hiszed hogy 18 ezerért veszek játékot? Mert hülye azért nem vagyok. Megvárom, míg lemegy az ára. Egy játékkal fogok csak kivételt tenni, az a JAK III azt a karácsonyfa alatt akarom tudni tesómnak. (meg nekem, offkórsz) :) így azt megveszem most, amikor még 15e...egyébként NEM veszek ennyiért... -
#887 LOL
Csigavér haver! Nyugika! Csak semmi pánik! (tm) -
#886 namostakkor kopás így, vagy mégsem???
najó én kiszállok, a sok álszent vitézzel(mert otthon nekik is van jogsértő anyag, ide a rozsdásbökőt) már nem bírok...
beadom a kulcsot....
-
#885 az egód mégnagyobbra hizásától fosztanálak meg vazzzzzzzzeeeeeee
ááááááááááááááá kikászítesz, akkor SEM LOPÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punktum!!!!!!!! -
#884 De ahhoz tudnod is kell róla. Ja, és nem foszt meg tőle, neked is meg lesz, meg neki is, sőt, mindenkinek. :) -
rrroka #883 fogalmozavar, de nem nálunk... ;)
:DDDD
télleg ne kezdjünk szavakon lovagolni, mer amugy mindannyian tudjuk miről van szó. -
#882 :DDDD -
#881 Ha megsértenéd az én szerzői jogaimat, akkor seggbedugatnálak egy gorillával, mer' úgy érezném, hogy megfosztottál valamitől! ;) -
#880 de én nem lopok ötletet, ha letöltök ez LOL!!!
vááá evvel a bullshittel a világból ki lehetne üldözni vele... LOPNI...
bazdmeg ez fogalomzavar!!!
na mind1!!!
hagggyuk
-
#879 Beszolahtok?
Mi letoltjuk es ugy jaccuk ----> nem fizetjuk ki (egy rosz pont)
Mi letoltjuk es ugy jaccuk ----> majd kifizetjuk hogy legyen erdetim amiutan kiprobaltam (egy jo pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan adgyak (egy rosz pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan agyak ----> a jatek egy nagy szar es megis kiadunk ennyi penzt (ket rosz pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan agyak ki ----> viszont a jatek tokeletes (egy jo pont oda)
Eszerint inkabb ugy nez ki hogy ok azok akik roszat tesznek es nem mi.
-
rrroka #878 Vszínüleg az, ezért szokták mondani hogy ellopták az ötletemet/zenémet/regényemet stb. ami szintén szerzői jog, gondolom.
De ebbe ne menjünk má megin bele, mert csak szarszálhasogatás :)))) -
#877 najó kicsifijjjú akkor megsúgom, ne szenvedjéééé
"szerzői és szomszédos jogok megsértése"
na ez lopás???
mert ha igen akkor télleg lopunk(direkt többeszám, mert azt ne meséld be nekem,hogy te sem sértesz szerzői jogokat)
-
#876 > a lopás az amikó ellopsz egy kiló kenyeret
Nem.
De várj! Megfogalmazom a Te logikus nyelveden:
Ne varezojjá', mer' seggbedug egy gorilla!
Így OK? :DDD
> ezt máshooogy neveztük el
Isten nem bonyolítja túl.
-
#875 de az akkor sem lopás hanem máá ezt kitárgyaltuk, a lopás az amikó ellopsz egy kiló kenyeret... ezt máshooogy neveztük el, neeeeeeeem????
-
#874 Mer' mások dolgoznak azér', hogy Neked legyen és ezért - természetesen - zsét' várnak el Tőled.
Amit önhatalmúlag Te nem adsz, de ennek ellenére élvezed a munkájuk gyümölcsét. -
#873 és az mééér lopás??? -
#872 Mer különben !
-
#871 Benne van, hogy ne lopj! -
Lammer at Work #870 jóóóólvan -
Lammer at Work #869 Ez LOL, ez jóóóó!!! -
#868 A tízparancsolatban nincs benne, hogy ne warezolj így legalább istentől nem kell tartanunk helyette ott a BSA -
Devla #867 Gratula, vedd csak a nagycegek erdekeit, ugyis csak 1000%os haszonnal adjak a termekeiket. Gondolom az se zavarna, ha 20szorosara emelnek a kenyer arat, elvegre nem kotelezo megvenni azt se.
Nem kotekedesnek szanom, de kicsit gondolkozz el azon, amit irtal. Abszolut hulyenek neznek minket a kiadok, 18E egy jatekert, vicc. USAban fele ennyibe se kerul, nagyon passzol a 10xes fizetesekhez, es akkor meg kesve is erkezik hozzank. Nagy kegyesen idelokik a szaros bilit, te meg joizuen falatozol belole. Ki fogja nezni a TE erdekeid, ha te ennyire nem foglalkozol veluk? -
#866 Ez nem teljesen igaz... ők felajánlanak egy szolgáltatást te ezért fizetsz... ha nem kell nem fizetsz..ennyi! Heteket várni? És? nem vártál vagy két évet?? :D -
Devla #865 Ja persze, meg fizessek 1,5x annyit szallitassal egyutt USAbol, varjak par hetet mire megjon, na azt nem. Nem en vagyok a kiadokert, hanem ok ertem. -
#864 És lammer: nem kell megfelelni senkinek. Nincs semmi bajom veled, télleg nem azért mondtam csak felba**tam magam egy pöttyet ezen, és elmondtam a véleményem. Meg egyébként is. :D -
#863 Jah és mindenki a "mennybe" jut csak az a kérdés mikor... így a pokolban csak szaddam meg az ördög jáccik yaoit... -
#862 Ehemm...megchipezed a gépet és beteszed az EREDETI ntsc gammát... így is lehet... -
Devla #861 Jobban jarsz. A pokolban van az osszes haver, a mennyorszagban max. teazgathatnal istennel meg a masik harom emberrel aki oda jutott :D -
#860 "hogy azt hidd jogosan másolgatsz meg warezolsz összevissza."
nem hiszem, hogy jogosan cselekedek...
" Vagy ha varezolsz ne hidd hogy több jogalapod van rá és ne hidd hogy ez JÓ, dicséretes dolog."
-tudom, hogy nincs több jogalapom, és tudom, hogy nem jó és nem dicséretes...
DE szarok rá, én így cselexem, majd amikor iSTEN(direkt kicsi) színe elött felelni kell(szintén bullshit) akkor majd megyek a pokolba, oké????
ennyi, és nem akarok flémelni, PEACE! -
Devla #859 Nekem is van egy rakat eredeti jatekom PS2re vagy 1 evig csak azt hasznaltam, de akkor lett elegem NAGYON, mikor megtudtam, hogy az egyik jatek amit nagyon vartam mar egy joideje - Xenosaga - mar egy eve kijott USAban, 2 eve Japanban, de Europaban meg csak nem is tervezik a kiadasat, pedig lennenek ra vevok... Mondjuk mar elotte is baromira idegesitett a fel-1 eves csuszas a tengerentuli megjelenesekhez kepest, szerintem ez szimplan gerinctelenseg. Azota nem vettem gyakorlatilag semmit se, mindent leszedek a netrol. -
#858 Én pl. utóljára augusztusban vettem játékot. Jah meg most egy Rayman 3-at mert akciós volt. Szóóóóóó nem bort iszom vizet prédikálok módon nyomom, mielőtt ez felmerülne :D -
#857 Hányszor elmondtad már ezt, mindig ugyanazok az érvek.
Megértünk, de ez nem ad jogalapot arra, hogy azt hidd jogosan másolgatsz meg warezolsz összevissza.
Ha nincs pénz rá (mert te másra költesz) akkor ne játsz. Ez nem kötelesség. Van, aki ezt választja. Van aki a család eltartását. Van, aki könyveket vesz. Van, aki zenei cdket. Van aki japánból rendel mangákat a kedvenc mangakájától. Ennyi... dönts. Vagy ha varezolsz ne hidd hogy több jogalapod van rá és ne hidd hogy ez JÓ, dicséretes dolog.
És most komolyan nem flémelni akartam, csak ezt már a múltkor sem akartad megérteni (1-2 hónapja talán) ugyanitt... PEACE :D -
#856 Jah, bár az többe kerül ! -
rrroka #855 le lehetne tölteni vhonnan...? :) -
rrroka #854 nem hanem ha azt mondod: ennyi erővel tökön is rughatnám magam... :DDDD -
#853 :DDD -
#852 elnezest:) -
#851 TERRA LOL
Hát ez nagyon jó fej gyerek!
De legalább megvenni akarja... -
#850 *** begin of demiofficial commercial ***
Előrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
Neeem ???
- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínű, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervező pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !
EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!
A póló anyaga 100% pamut. Jó minőségű, tartós, sokszor mosható termék
FAQ:
- Miért magasabb az ára, az első SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétől függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.
- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !
- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.
*** end of demiofficial commercial -
#849 Srácok, megvan az ultimate megoldás, hogyan lehet minden játékunk jogtiszta, és hogyan vehessünk vaktában is játékot, csupán, mert megtetszett a címe... :)
http://halflife2segits.atw.hu/
Majd csinálok én is hasonlót, háthat összejön a Mortal Kombat Deception-re a lé, mire kijön az EU verzió... :D