6215
A warez rossz

• Sephi
    A kulcsszavak itt a "kerulo utakon" lenne.
  • Neme.
    :-DDD
  • Sephi
    Ahahah :DD

Ekuszom baze hogy mar szorakoztacc :D
  • Sephi
    Jelenleg az en tulajdonoban 3 darab irt jatek talahato amibol egy Pc-es. A tobbi mind erdeti szaligazabol nem warezos!
  • rolika
    nemtom miket írt korábban aby, csak sejtem :) (nincs kedvem visszaolvasni ezt a mocskot :)
    én mindenesetre azért nem warezolok, mert
    1) rossz tapasztalataim vannak (félbefagyott rpg-k stb.)
    2) mindig amikor nekiálltam warezolni (386 pc, dc), az lett a vége, hogy halomban álltak a gémek, amiknek max. az intróját néztem meg, és tulajdonképpen nem játszottam egyikkel se komolyan (semmibe vettem, na!)
    3) uszkve három havonta van szükségem új játékra, ezt meg kíbírom
    ennyi, de ez én vagyok, aki rpg-ket, és taktikai játékokat szeretek, amik hónapokig lekötnek, és viszonlag kevés időm van játszani (5 óra/hét). (nameg a gt-sorozat, ami évekig eltart (szó szerint))
  • hzx
    Miért van az, hogy minél erősebb valakinek az aláírásában szereplő konfiguráció, annál jobban irritálja őket a warez-ellenes magatartás? :)
  • aabyssx
    Nem viccek. Túlzást találsz rendesen, de én nagyrészt úgy gondolom, ahogy leírom. Akármilyen gáz.
  • CoolStuff
    De mond meg konkrétan, mert nem hiszem el, hogy az amiket írtál, azok nem viccek!:D
  • aabyssx
    Olvass vissza! >:|
  • CoolStuff
    Miért vagy warez ellenes, fejtsd már ki!:))
    Ja és ne kezd el, hogy mert így jót teszel a cégeknek!:P
  • aabyssx
    Én itt mindíg provokálok. Ez nyilvánvaló.
    De én nem anyázok és hülyézek. SZVSZ ez a vád alaptalan.
  • CoolStuff
    Sajnos!:))
  • CoolStuff
    Másik top 10 témája:

Miért okosabbak a nők?
    :D
  • Devla
    Naaa, azert ne essunk tulzasokba.

Hitler messze nem volt annyira fanatikus, mint itt egyesek.
  • Rafaelo
    nesze egy 10-es vegyél magadnak ékezeteket!
  • CoolStuff
    De warezos!:)
  • aabyssx
    Ugyan nincsen köze A Témához, de megosztanád velünk, hogy mi a motivációd a hozzászólásaid elküldésekor?
  • Sephi
    En bekes termeszetu vagyok!
  • Sephi
    Ugyertem a te teoriaidra Lammer csak baromsagokat irt vissza aztan te megint es megint o es igy tovabb es a mai napig nem jutottatok seohva vele.

Es nem is fogtok. Mert ez a topik az egyik legnagyobb baromsag amit valaha ember megnyitot (persze vannak meg de ez belekerult a TOP10-be :DDDD)
  • CoolStuff
    :DDD
  • Angyisz
    SEPHI vs. ABY
    Round 1
  • CoolStuff
    Szal, ha jól értem mi vagyunk a Hitlerek!:DDD
  • Rafaelo
    ha ronda vagy akkor:
  • Sir Quno Jedi
    Haggyad, csak rá akart világítani aby hozzáállására a warezesekkel szemben ! :DDD
  • Sephi
    Kusssma :DDDD
  • CoolStuff
    Zsidózok én is, hogy ne legyen egyedül!:P
  • aabyssx
    > mivel csak baromsagokat ir

Ezt kifejtenéd? Csak 1-2 példával.
  • Rafaelo
    zsidózik !!!!! moderátor
  • Sephi
    Abby amikor megnyitotta a topikot tudta jol hogy ez lesz majd az o jatek helye mivel tudta jol hogy kik jarnak ide. Szerintem azt akarta hogy bebizonyitsa hogy o mennyire okos de rosz helyen assot. Mivel itt majd 90% warezol ezert logikus hogy alig par hozzaszolas utan mar egy nagyobb haboru keletkezett. Azzal hogy abby valaszol valakinek es az majd a maga modjan vissza , csak azt szemleli hogy a dolgok helytalasa nem eppen eggyenjogu a maga felvetelevel ezert alapjaban semmi koze sincs a masikhoz mivel csak baromsagokat ir.

Tehat enneka topiknak semmi ertelme nem volt , van es soha nem is lesz mert ez kb olyan mintha Hitlert akartad volna ravenni hogy a Zsidok-at szeretni kell.
  • Sephi
    Aha ok persze!
  • Sephi
    Ki beszelt rolad? En nem emlekszem hogy kutyakrol irtam volna.
  • Devla
    Azert flame, mert titkon mindenki szeret flamelni, csak senki sem vallja be. Milyen nyugis volt a topic par napja, de a flame elso jeleire hienak hada szallta meg a topicot, csak hogy anyazhasson kicsit amoge bujva, hogy nem o kezdte :D
  • rrroka
    de vajon azért flém, mert nincsen helyes álláspont, vagy azért, mert mindeki ragaszkodika sajátjához?
    "Van-e a Földön Egy és Megingathatalan Warez Igazság?"
  • rrroka
    az bezony! :)
  • Devla
    Nem gondolunk semmit. Mar reg gepiesen olvasom a topicot, a sok faszsag fele mar el se jut az agyamig, a mondatok nagy reszet nem is ertelmezem csak megallapitom, hogy ez is flame. Azert olvasom csak, hatha talalok egy ertelmes hozzaszolast, amit nem akarok kihagyni.
  • Rafaelo
    warez rossz !

és még okosabb is lehetek
  • Sir Quno Jedi
    ÍRd az aláírásodba, hogy a warez rossz és akkor bármit mondhatsz, az ontopic !
  • aabyssx
    Tiltakozom!
    Kb. minden második hozzászólásomban van utalás a warez-ra.
  • Rafaelo
    az a finom ám
  • Rafaelo
    hát ha okosabb nem is vagyok de szebb igen !!!