6215
A warez rossz
-
#1168 A kulcsszavak itt a "kerulo utakon" lenne. -
#1167 :-DDD -
#1166 Ahahah :DD
Ekuszom baze hogy mar szorakoztacc :D -
#1165 Jelenleg az en tulajdonoban 3 darab irt jatek talahato amibol egy Pc-es. A tobbi mind erdeti szaligazabol nem warezos! -
rolika #1164 nemtom miket írt korábban aby, csak sejtem :) (nincs kedvem visszaolvasni ezt a mocskot :)
én mindenesetre azért nem warezolok, mert
1) rossz tapasztalataim vannak (félbefagyott rpg-k stb.)
2) mindig amikor nekiálltam warezolni (386 pc, dc), az lett a vége, hogy halomban álltak a gémek, amiknek max. az intróját néztem meg, és tulajdonképpen nem játszottam egyikkel se komolyan (semmibe vettem, na!)
3) uszkve három havonta van szükségem új játékra, ezt meg kíbírom
ennyi, de ez én vagyok, aki rpg-ket, és taktikai játékokat szeretek, amik hónapokig lekötnek, és viszonlag kevés időm van játszani (5 óra/hét). (nameg a gt-sorozat, ami évekig eltart (szó szerint)) -
hzx #1163 Miért van az, hogy minél erősebb valakinek az aláírásában szereplő konfiguráció, annál jobban irritálja őket a warez-ellenes magatartás? :) -
#1162 Nem viccek. Túlzást találsz rendesen, de én nagyrészt úgy gondolom, ahogy leírom. Akármilyen gáz. -
#1161 De mond meg konkrétan, mert nem hiszem el, hogy az amiket írtál, azok nem viccek!:D -
#1160 Olvass vissza! >:| -
#1159 Miért vagy warez ellenes, fejtsd már ki!:))
Ja és ne kezd el, hogy mert így jót teszel a cégeknek!:P -
#1158 Én itt mindíg provokálok. Ez nyilvánvaló.
De én nem anyázok és hülyézek. SZVSZ ez a vád alaptalan. -
#1157 Sajnos!:)) -
#1156 Másik top 10 témája:
Miért okosabbak a nők?
:D -
Devla #1155 Naaa, azert ne essunk tulzasokba.
Hitler messze nem volt annyira fanatikus, mint itt egyesek. -
#1154 nesze egy 10-es vegyél magadnak ékezeteket! -
#1153 De warezos!:) -
#1152 Ugyan nincsen köze A Témához, de megosztanád velünk, hogy mi a motivációd a hozzászólásaid elküldésekor? -
#1151 En bekes termeszetu vagyok! -
#1150 Ugyertem a te teoriaidra Lammer csak baromsagokat irt vissza aztan te megint es megint o es igy tovabb es a mai napig nem jutottatok seohva vele.
Es nem is fogtok. Mert ez a topik az egyik legnagyobb baromsag amit valaha ember megnyitot (persze vannak meg de ez belekerult a TOP10-be :DDDD) -
#1149 :DDD -
Angyisz #1148 SEPHI vs. ABY
Round 1 -
#1147 Szal, ha jól értem mi vagyunk a Hitlerek!:DDD -
#1146 ha ronda vagy akkor:
-
#1145 Haggyad, csak rá akart világítani aby hozzáállására a warezesekkel szemben ! :DDD -
#1144 Kusssma :DDDD -
#1143 Zsidózok én is, hogy ne legyen egyedül!:P -
#1142 > mivel csak baromsagokat ir
Ezt kifejtenéd? Csak 1-2 példával. -
#1141 zsidózik !!!!! moderátor -
#1140 Abby amikor megnyitotta a topikot tudta jol hogy ez lesz majd az o jatek helye mivel tudta jol hogy kik jarnak ide. Szerintem azt akarta hogy bebizonyitsa hogy o mennyire okos de rosz helyen assot. Mivel itt majd 90% warezol ezert logikus hogy alig par hozzaszolas utan mar egy nagyobb haboru keletkezett. Azzal hogy abby valaszol valakinek es az majd a maga modjan vissza , csak azt szemleli hogy a dolgok helytalasa nem eppen eggyenjogu a maga felvetelevel ezert alapjaban semmi koze sincs a masikhoz mivel csak baromsagokat ir.
Tehat enneka topiknak semmi ertelme nem volt , van es soha nem is lesz mert ez kb olyan mintha Hitlert akartad volna ravenni hogy a Zsidok-at szeretni kell. -
#1139 Aha ok persze! -
#1138 Ki beszelt rolad? En nem emlekszem hogy kutyakrol irtam volna. -
Devla #1137 Azert flame, mert titkon mindenki szeret flamelni, csak senki sem vallja be. Milyen nyugis volt a topic par napja, de a flame elso jeleire hienak hada szallta meg a topicot, csak hogy anyazhasson kicsit amoge bujva, hogy nem o kezdte :D -
rrroka #1136 de vajon azért flém, mert nincsen helyes álláspont, vagy azért, mert mindeki ragaszkodika sajátjához?
"Van-e a Földön Egy és Megingathatalan Warez Igazság?" -
rrroka #1135 az bezony! :) -
Devla #1134 Nem gondolunk semmit. Mar reg gepiesen olvasom a topicot, a sok faszsag fele mar el se jut az agyamig, a mondatok nagy reszet nem is ertelmezem csak megallapitom, hogy ez is flame. Azert olvasom csak, hatha talalok egy ertelmes hozzaszolast, amit nem akarok kihagyni. -
#1133 warez rossz !
és még okosabb is lehetek -
#1132 ÍRd az aláírásodba, hogy a warez rossz és akkor bármit mondhatsz, az ontopic ! -
#1131 Tiltakozom!
Kb. minden második hozzászólásomban van utalás a warez-ra. -
#1130 az a finom ám -
#1129 hát ha okosabb nem is vagyok de szebb igen !!!