219
Itt a folytatás
-
Domcsika #219 Hol lehet bekapcsolni a feliratokat? -
gmetal #218 énmár 3 szor is végig játszotam a mysterios-t ha meg csináljátok 1-szer akor utána simán meglehet csinálni. -
kocó mc #217 hargitai15.neked megoldódott?akkor ha megkérlek tudsz nekem segíteni?mert én is ott vagyok elakadva,és nem tudom tovább vinni:(
mindig meghalok.ha tudsz nekem segíteni,akkor légyszi írj nekem erre az e-mail címre:[email protected]
előre is köszi
üdv:kocó mc -
hargitai15 #216 már megoldódott :)
-
hargitai15 #215 És pár ilyen húzás után meghalok és kezdhetem újra... -
hargitai15 #214 Hali.
Segítenétek? Én mysterios-nál akadok el, illetve todom mi kell merre kell menni meg minden, csak amikor meg akarom dobálni a csávót akkor mindíg felrobban a kezembe a szikla, ez mér lehet? -
ch13 #213 Vedd meg!!!:D
Éledj újra topic!!!! -
Rollee #212 Hellósztok! Amikor a vonaton Dock Ockal vagyok, ott mit kell csinálni?
Meg kéne támadnom valahogy, vagy csak tűrnöm kell, hogy dobálja azokat a cuccokat, meg leszedi a vagonokat? -
#211 Heló ,egy kis segítség kéne.nem tudom telepíteni mert mindíg ezt írja ki:
Error reading setup initialization file.mit lehet ennek csinálni? -
#210 űűű mekkora játék már ennek a PS2-es verziója! -
richard10 #209 csá
én le akarom tölteni ennek a második részét nem tudjátok honnan tudnám leszedni?
-
#208 Hellósztok!
Azt szerteném kérdezni tőletek, h a küldetések lineaárisak? Vagy olyan mint a 3. rész, free? -
Beni521 #207 jajj, ezek a trükkös tükrök, nem egy egyszerű bicikli. a tükrök után ugy nem lesz több mysterios pálya? :D -
Beni521 #206 már nemkell, megcsináltam. -
Beni521 #205 na meg még valami: mitől függ h hálóbombaizét lövök, vagy behálózom az enemyt?? egyszer-kétszer előfordult h ilyen bombaizét lőtt, csak nemtom h csináltam :S -
Beni521 #204 na ilyet, én is misztériónál akadtam el. oké h azokat a gömbizéket kiirtom, meg aztán mutat valami szart h ki kell irtani. egyszer csak respawnol az összes gömb, és kezdhetem megint a gömbirtást, ami nekem így is elég nehézkes -
Rey Mysterio #203 úristen ehez cheat meg végigjátszás????
no comment -
#202 Nem tudja nekem valaki megmondani hogy lehet e ebbe multyzni? -
Bacsa Szabolcs #201 az elsö része sokal job mint a második -
matt77 #200 Figye nemtudtok egy Spider-Man 2 végigjátszást adni vagy egy olyan linket adni ahonnan leszedhetem?
-
iundi #199 elakadtam a végénél, vhol a vonat me a gyár rész után amikor egy nagy terembe vaok és a földre nem lehet lépni mer megbasz az elektromos bizbaz , merre tovább? -
#198 valaki tudna mondani egy minimum konfigot, mert le akarom tölteni, de addig amíg nem tudom,hogy elfut-é, nem fogok neki!!!
pls fast help needed! -
SONEEC #197 ehez cheat????????????,URISTEN EZ EGY GYEREKJATEK VOLT!!!!!!!!!!! -
#196 Nesze! -
roki #195 na vki segitsen! légyszives -
roki #194 Hali! Lenne 1 olyan kérdésem hogy honnan lehetne letölteni a spider ma 2 teljes kiakasztását sé kódókat?? vagy ha vki el tudja küldeni e-mailban vagy valahogy máshogy az irjon köszi! [email protected] -
#193 Voltam játék közelben csak olyan ritka xar az egész h le is töröltem egy idő után...és nem volt kedvem visszatelepíteni h megnézzem....ezért csak tippeltem...
-
#192 A többedik ötletem az lett volna, hogy a játék oldalán a fórumban kérdezek rá erre - de kiderült, hogy a játék oldalán nincs fórum...
Hogy őszinte legyek: ott még minden csak "coming soon" -
#191 AZt már felfedeztük volna! Valahogy pedig be lehet csak iszonyat nemtudni hogyan! -
#190 Ha ilyen lehetőséget láttunk volna, akkor nem kérdezgetnénk...
Látom, a játékot sosem láttad közelről, mert különben nem kérdeztél volna ilyet. -
#189 Nem lehet h a beállításoknál a video résznél kell valamit beXelni? -
balint08 #188 mért van az ha rá akarok menni oda hogy letöltések hibaüzenet jelenik meg???????????????????????
-
#187 -
#186 Nem -
#185 Köszi szépen!, Rájöttetek hogy lehet bekapcsolni a feliratokat? -
#184 A Spider-Man 2 általam készített magyarítása letölthető a Magyarítások Portál-ról -
#183 Mivel a kezedből jön a pókháló! Ha a tetejére állsz akkor becélzod és lősz! -
Bad Boys #182 Egyépként itt akadtam el -
Bad Boys #181 De mivel kezdem el lőnni? -
#180 Ha odadobod a köveket azokat kezdi el lőni az a két valami akkor te átugrassz és a középső valaminek a tetejét kezded el lőni!! Mármint ha jól gondolom hogy hol akadtál el