442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
-
#81 Én ilyen kis gonosz manó vagyok, de ezt mondták már mások is :D Jó értelemben gonosz :) -
#80 Ha választhatnék, hogy Európa melyik városába költöznék BP-n kívül, akkor Amszterdam belvárosa lenne a Grachtok mentén egy kis házikó, csak ne lenne annyi turista. -
#79 Bontani kell rajta nagyobb ablakokat. Ma már jó hőszigetelő nyílászárók voltak. Régebben ennek hiányában inkább a bolha popója méretű lyukat hagytak ablakok gyanánt. :) -
#78 ...hogy megköszönjem, hogy odalátogattak.
Te minden mögött csak a rosszat látod? Most gonoszul megjegyezhetném, hogy ugye mindenki magából indul ki. -
#77 Ilyenben is ellaknék. Bár nem túl világos :D
-
#76 Nyilván azért küldöd az ajándékokat, hogy megtartsák ezt a jó szokásukat, hogy odalátogattak :)
Najó keresek valami szép házikót. -
#75 Ez szép, és hasonlóan vélekedek, de azért ilyen aljasságot nem tűrök, hogy reklámfogásnak legyen titulálva egy ajándékom...
Nah... linkeljünk házakat, arról szól a topik. -
#74 Ez nem fenyegetés, csak reagáltam a #68-asra. Mert, ha én nem beszélek veled úgy, akkor elvárom, hogy te se tedd azt :) -
#73 Szerintem igen, kérdeznéd. :P
Merhogy ne fenyegetőzz itten. -
#72 Ha tudnám, szerinted kérezném? :) -
#71 Szerinted? -
#70 Miért moderálták ki a szmájlimat? -
#69 Igen. De most már megejthetnél valami nem offtopik hozzászólást is. -
#68 Egy frászt reklám! Tedd sebességbe az agyad, mielőtt elindítod a szád... -
#67 És felveszed, vagy mi? :DD -
#66 Nem célozgatok rá, hanem nyiltan kimondom. Mielött elkezdte csinálni neked a makettet találkozál vele? -
#65 Azt teljesen más. A látogatónak azért küldesz valamit, mert ő az 5000. Az reklám. -
cyrus #64 huuuu akkor nekemizs !!! :DD
Én egy katás rúzsfoltos tangát kérek ! -
#63 Ha gero-ra célzol, vele már találkoztam párszor, a szépségversenyre is kijött, etc., szal ha rá célozgatsz, akkor nem korrekt a mondat, mert nem vadidegen. -
#62 Miért oly meglepő ez? Én pl. a weblapom minden 5000. látogatójának is küldök ajándékot, ha megadja a postacímét, és nem is biztos, hogy még csak egy szót is beszéltem vele valaha is. -
cyrus #61 Nemvadidegen.... én vagyok a Cyrus !! :D
ezt a nevet mindem MOD féli :DDDDDDD -
#60 Najó, de nem egy vadidegen fórumon megismert embernek. -
#59 Én is szoktam ingyen és bérmentve dolgokat csinálni/adni... Ehhez nem kell nőnek lenni. -
#58 hozzám költözöl? -
cyrus #57 nem kérés nélkül...kérte.....:D -
#56 Néha olyan jó lehet nőnek lenni.
Maketteket csinálnak ingyen és bérmentve, logót csinálnak neki kérés nélkül, meg ilyen kis apróságok :) -
#55 Miért, szerintem nagyon szép szín a rózsaszín. :) -
#54 nyerek a lottón veszek 1 ilyen pecót :)
addig marad a lakás a barbiházban, rózsaszínre van festve :(((( -
cyrus #53 Szerinted fáradság ? -
#52 igazán köszönöm, de ha fáradtság, akkor ne vesződj vele -
cyrus #51 maj mekcsinálom gyönyörűre neked.... -
#50 Mert nagy lett, és nem engedi feltölteni. -
cyrus #49 Neeeemneeeem, basztalak én le tégedet valaha is ?
Még lokót is csináltam neked csak nem hordod ! :P -
#48 a lényeget meg elfelejtem dugóhúzom is van!!! -
#47 Má aszittem megint kapom a lebaxást, hogy milyen topikot nyitottam. -
cyrus #46 Nem zavar egyetlen drágáám !!!
örülök hogy te örülsz !!
nagyon szépek a házaid !
Egész életem leélném vele benned...vagy fordítva ? -
#45 csak nem szeretek 1x használatos cuccokat venni -
#44 jaj, a kis sznob. :D -
#43 gagyit nem veszek..... -
#42 ez is tetszik, de sokat kéne lépcsőzni. Mondjuk ezzel nincs gond, mert formásítja a popót. De mi lenne mondjuk 60-70 évesen?... :)