A Sapphire visszacseréli 128 bites 9800 Pro kártyáit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ennek semmi köze az ATI-hoz. A Sapphire vett egy 9500 pro nyákot, meg egy 9800 gpu-t és összekotyvasztotta. Végül is ez egy tuningolt 9500 pro.

TeszteloPontHu
Az NVIDIA nehezen tünteti fel, tekintve, hogy nem gyárt kártyát...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

asysoft
Szerintem az már az új verzió, mivel a 9800 alatt az "Atlantis" is olvasható.

/*WTF?!*/

mámminthogy elöl van, elég korrekt mérettel, h 128 bit. Még a cikkbeli képen is látszik. Jobb alsó sarok fölött.
Szerintem a vásárlók a hülyék. Errõl a "pro"-ról legalább 2 hírt olvastam hetekkel ezelõtt. Ha hozzánk eljutott, akkor nehommán a túlokos gazdagok ne tudják. Egyébként meg:
1. a dobozon ott van a címke
2. oké, becserélik, de remélem, elkérik a különbözetet 😉
El kene olvasni a doboz hatoldalat is mielott kiadsz az ablakon egy kisebb vagyont. Altalaban ott mindig feltuntetik a termek pontos specifikacioit.

Nekem már kur*ára kivan a faxom az atival ilyen szemszögbõl, követhetetlen hogy most melyik kártya mit tud, memória sávszélesség, mennyiség, freki kavarás azonos néven forgalmazott kártyákkal. SZámozzák be, vagy nevezzék el máshogy, de ez így nagyon inkorrekt amit mûvelnek.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

ollie
Remélem ebbõl tanultak!