Egy 20 soros C kód megfekteti a Linuxot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pheel, eddig mintha Unix/Linux-ról, és Windows-okról volt szó. Ezek op-rendszerek. Nem tudom mi a fogalmad az op-rendszerekrõl, de számomra a PS2 nem az.
Tetsuo-val teljesen egyetértek! Egy szar gép bármilyen oprendszert megfektet!
Tetsuo-val teljesen egyetértek! Egy szar gép bármilyen oprendszert megfektet!
"A komolyabb Unixok a tutik, nem?"
A kérdés az, hogy mire? Éppenséggel egy PS2 is tuti, csak meg kell találni, hogy mire... :-P
A kérdés az, hogy mire? Éppenséggel egy PS2 is tuti, csak meg kell találni, hogy mire... :-P
A nem 100% kompatíbilitású (amúgyis összegányolt) HARDVER is probléma mind a 2 op-rendszernél.
/A komolyabb Unixok a tutik, nem?
/A komolyabb Unixok a tutik, nem?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
" Mostanában dolgoztam együtt egy linuxon dolgozó sráccal, 1 óra után mondtam neki, hogy mentsen már, õ meg válaszolt hogy "Minek, van szünetmentes táp". "De hát lefagyhat..." "Ez nem fagy le." Szóval nála az áramszünet gyakoribb elszállástényezõ, mint a lefagyás, ez azért jelent valamit."
Ahahahahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem! És ilyen egy komoly Linuxos fejlesztõ! LOLLLER! Na ilyen emberre nem bíznék fejlesztést, az tuti.
"CGI futtatásra ki az a hülye aki külsõsnek jogot ad"
Mi számít külsõsnek? Mert akinek weblapja van, annak szokott járni a cgi-bin könyvtár is...
"mire a biztonsági résre fény derült, az M$nél meg volt úgy hogy kritikus biztonsági rést FÉL ÉV múlva javítottak ki"
Viszont egyetlen példa sem létezik, amikor ezeket a ki nem javított hibákat kihasználva nyomtak volna fel bármilyen gépet is...
" fél óra munkája után csontra fagy alatta az XP"
Erre meg csak annyit, hogy érteni kellene ahhoz a géphez. Nekem hetek munkája alatt sem fagy soha az XP csontra.
Ahahahahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem! És ilyen egy komoly Linuxos fejlesztõ! LOLLLER! Na ilyen emberre nem bíznék fejlesztést, az tuti.
"CGI futtatásra ki az a hülye aki külsõsnek jogot ad"
Mi számít külsõsnek? Mert akinek weblapja van, annak szokott járni a cgi-bin könyvtár is...
"mire a biztonsági résre fény derült, az M$nél meg volt úgy hogy kritikus biztonsági rést FÉL ÉV múlva javítottak ki"
Viszont egyetlen példa sem létezik, amikor ezeket a ki nem javított hibákat kihasználva nyomtak volna fel bármilyen gépet is...
" fél óra munkája után csontra fagy alatta az XP"
Erre meg csak annyit, hogy érteni kellene ahhoz a géphez. Nekem hetek munkája alatt sem fagy soha az XP csontra.
a cikböl nem derül ki, hogy mennyi idö telt el a hiba felfedezese ota
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
A win9x akkor is elõrréb tart mint, a lin. Ui nem is kell progi a lefagyáshoz. Beraksz egy karcos cd-t, és kiveszed a meghajtóból mielött megjelenik a kék képernyõ (még nem a fagyás) amiben azt kéri, hogy tisztitsd meg a lemezt. A második, vagy harmadik kék képernyõ tuti fagyás lesz.
Bár ezt a dolgot szerintem mindenki ismeri, hiszen ezer éves hiba. Ja hogy még mindíg nincs rá javító pöcs?
OOOOOOPS!!!!!😉)))
Bár ezt a dolgot szerintem mindenki ismeri, hiszen ezer éves hiba. Ja hogy még mindíg nincs rá javító pöcs?
OOOOOOPS!!!!!😉)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Somma te tényleg azt hiszed, hogy képtelenség lenne a photoshopot vagy akármit átírni linuxra?
A dologhoz az kell, hogy futtatasi jogod legyen a szerveren. Azert az nem mindenkinek van.
Aztan azt irjak hogy 20 soros C kod, cgi-bin. Szoval akkor akarmilyen kodot futtathatsz.
Ennyi erovel engedelyezve van, hogy barmilyen programot irjal ami a gep eroforrasait hasznalja.
Igy azert nem nehez megfektetni egy gepet...
De ki az a hulye aki akarkinek ilyen jogokat ad?
while(1) fork() :o)
Aztan azt irjak hogy 20 soros C kod, cgi-bin. Szoval akkor akarmilyen kodot futtathatsz.
Ennyi erovel engedelyezve van, hogy barmilyen programot irjal ami a gep eroforrasait hasznalja.
Igy azert nem nehez megfektetni egy gepet...
De ki az a hulye aki akarkinek ilyen jogokat ad?
while(1) fork() :o)
😄DDD ekkore hülyeséget rég olvastam
újabban már a forrás megjelölése is reklám 😄
újabban már a forrás megjelölése is reklám 😄
Ez is itt média, akár tetszik, akár nem 😊
Szerintem kár ezért bántani a Linuxot. Megtörtént, nem is az elsõ, de tökéletes kód nincs. Örüljünk, hogy gyorsan reagáltak rá és már letölthetõ a javítás.
Mellesleg szenzációhajhász a cím. Anno az RPC bugról sem azt írták, hogy egy 76 soros C kód fekteti meg a Windowst 😊
Mellesleg szenzációhajhász a cím. Anno az RPC bugról sem azt írták, hogy egy 76 soros C kód fekteti meg a Windowst 😊
"a windowsom kiírt nekem néha olyan hibaüzenetet, amit még akkor sem tudtam volna értelmezni, ha én írom"
Szerintem, ha te írtad volna, akkor tudnád értelmezni. Nem véletlenül készülnek a hexdumpok.
Szerintem, ha te írtad volna, akkor tudnád értelmezni. Nem véletlenül készülnek a hexdumpok.
Mindamellett erdemes hozzatenni h mind2 rendszer ala az erdemesebb exploitok penzert cserelnek gazdat es nem feltetlen mennek egybol publicba.
igen, azért a "Minden érintett Linux verzióhoz..." kezdetû mondat a fontos. ez akkor is számítana ha elismernénk hogy a Linux ugyanolyan szar mint a Windows (ami korántsincs így természetesen). ilyet az MS soha nem fog csinálni.
gondolom csak az egyik procin futo thread/processz kerul vegtelen ciklusba, attol meg a masikra lehet utemezni. amig azon is le nem futtatjak ezt a progit 😊
talán mert egy cég csinálta õket lol
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
szerintem a hiperszuper win 2k3 is kifeküdne egy megfelelõ pár sortól .. csak ott nincs lehetõség ilyen hibák keresésére ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ideje volt a Linuxnak is alátenni. Nagyon elszálltak már maguktól...
Miközben nem vitatom, a Win9x/NT egyedek továbbra sem a legjobb oprendszerek a Földön.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Miközben nem vitatom, a Win9x/NT egyedek továbbra sem a legjobb oprendszerek a Földön.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.