50
  • Pheel
    Nem fogod elhinni, de a PS2-nek is van oprendszere, méghozzá egyedi. Gondolom meglep...
  • Toncsi47
    Pheel, eddig mintha Unix/Linux-ról, és Windows-okról volt szó. Ezek op-rendszerek. Nem tudom mi a fogalmad az op-rendszerekről, de számomra a PS2 nem az.

Tetsuo-val teljesen egyetértek! Egy szar gép bármilyen oprendszert megfektet!
  • Pheel
    "A komolyabb Unixok a tutik, nem?"
    A kérdés az, hogy mire? Éppenséggel egy PS2 is tuti, csak meg kell találni, hogy mire... :-P
  • Tetsuo
    A nem 100% kompatíbilitású (amúgyis összegányolt) HARDVER is probléma mind a 2 op-rendszernél.

/A komolyabb Unixok a tutik, nem?
  • Pheel
    " Mostanában dolgoztam együtt egy linuxon dolgozó sráccal, 1 óra után mondtam neki, hogy mentsen már, ő meg válaszolt hogy "Minek, van szünetmentes táp". "De hát lefagyhat..." "Ez nem fagy le." Szóval nála az áramszünet gyakoribb elszállástényező, mint a lefagyás, ez azért jelent valamit."

Ahahahahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem! És ilyen egy komoly Linuxos fejlesztő! LOLLLER! Na ilyen emberre nem bíznék fejlesztést, az tuti.

"CGI futtatásra ki az a hülye aki külsősnek jogot ad"
    Mi számít külsősnek? Mert akinek weblapja van, annak szokott járni a cgi-bin könyvtár is...

"mire a biztonsági résre fény derült, az M$nél meg volt úgy hogy kritikus biztonsági rést FÉL ÉV múlva javítottak ki"
    Viszont egyetlen példa sem létezik, amikor ezeket a ki nem javított hibákat kihasználva nyomtak volna fel bármilyen gépet is...

" fél óra munkája után csontra fagy alatta az XP"
    Erre meg csak annyit, hogy érteni kellene ahhoz a géphez. Nekem hetek munkája alatt sem fagy soha az XP csontra.
  • Demon Eyes Kyo
    a cikböl nem derül ki, hogy mennyi idö telt el a hiba felfedezese ota
  • NEXUS6
    A win9x akkor is előrréb tart mint, a lin. Ui nem is kell progi a lefagyáshoz. Beraksz egy karcos cd-t, és kiveszed a meghajtóból mielött megjelenik a kék képernyő (még nem a fagyás) amiben azt kéri, hogy tisztitsd meg a lemezt. A második, vagy harmadik kék képernyő tuti fagyás lesz.

Bár ezt a dolgot szerintem mindenki ismeri, hiszen ezer éves hiba. Ja hogy még mindíg nincs rá javító pöcs?

OOOOOOPS!!!!!;))))
  • kukacos
    Somma te tényleg azt hiszed, hogy képtelenség lenne a photoshopot vagy akármit átírni linuxra?
  • asdasdasd
    A dologhoz az kell, hogy futtatasi jogod legyen a szerveren. Azert az nem mindenkinek van.
    Aztan azt irjak hogy 20 soros C kod, cgi-bin. Szoval akkor akarmilyen kodot futtathatsz.
    Ennyi erovel engedelyezve van, hogy barmilyen programot irjal ami a gep eroforrasait hasznalja.
    Igy azert nem nehez megfektetni egy gepet...
    De ki az a hulye aki akarkinek ilyen jogokat ad?

while(1) fork() :o)
  • Cat #26
    :DDDD ekkore hülyeséget rég olvastam
    újabban már a forrás megjelölése is reklám :D
  • Borg
    Ez is itt média, akár tetszik, akár nem :)
  • Pheel
    Szerintem kár ezért bántani a Linuxot. Megtörtént, nem is az első, de tökéletes kód nincs. Örüljünk, hogy gyorsan reagáltak rá és már letölthető a javítás.

Mellesleg szenzációhajhász a cím. Anno az RPC bugról sem azt írták, hogy egy 76 soros C kód fekteti meg a Windowst :)
  • Pheel
    "a windowsom kiírt nekem néha olyan hibaüzenetet, amit még akkor sem tudtam volna értelmezni, ha én írom"

Szerintem, ha te írtad volna, akkor tudnád értelmezni. Nem véletlenül készülnek a hexdumpok.
  • Zoldalma
    Mindamellett erdemes hozzatenni h mind2 rendszer ala az erdemesebb exploitok penzert cserelnek gazdat es nem feltetlen mennek egybol publicba.
  • Flashy
    igen, azért a "Minden érintett Linux verzióhoz..." kezdetű mondat a fontos. ez akkor is számítana ha elismernénk hogy a Linux ugyanolyan szar mint a Windows (ami korántsincs így természetesen). ilyet az MS soha nem fog csinálni.
  • Flashy
    gondolom csak az egyik procin futo thread/processz kerul vegtelen ciklusba, attol meg a masikra lehet utemezni. amig azon is le nem futtatjak ezt a progit :)
  • Mice
    talán mert egy cég csinálta őket lol
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem a hiperszuper win 2k3 is kifeküdne egy megfelelő pár sortól .. csak ott nincs lehetőség ilyen hibák keresésére ...
  • droland
    Win9x/NT

Miért teszed őket egy kalap alá?
  • IMYke2.0.0.0
    Ideje volt a Linuxnak is alátenni. Nagyon elszálltak már maguktól...
    Miközben nem vitatom, a Win9x/NT egyedek továbbra sem a legjobb oprendszerek a Földön.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------
  • cSuwwi
    win9x-hez elég volt a con/con is... :)