32
-
Pepee #32 Remélem nem csak Vodánál lesz ... -
#31 sztem tök jól néz ki. nem tóm mér kell fikázni állandóan a nokia-t..? -
#30 jaj de randa:( -
Ratty #29 Az optikáról annyit, hogy vagy a telefon kicsi, vagy az optika nagy:) De remélem a kető eccere;)
És még mindig nem tudom, hogy milrt fikázzátok ennyire a nokiát??? Majd ha 60 éves leszek akor mondom azt h nem kell a legújabb csúcsszuper bizbasz, mert nem érdekel a dizájn! Sztem bőven jó is, és nekem special a régi telefon dizájn nem jön be annyira mint az újak:)
A telefon nagyon nagyon sokat tud ami pozitívum, de kérdés h ezt is lehet-e úgy bővíteni mint mondjuk a 3650/60-ast...Úgy értem h a memóriakártyát! Ha jól tudom azokba lehet pakolni 128 Mb-t is, vagy nem????
500 € az nem is sok sztem...várunk még egy kicsit a megjelenés után, és már semmi gáz sincs az árával:DD -
Pakosz #27 Az optikaja fejlogott mar nem olyan kis szar mint volt! -
pubwart #26 Jah, énmeg elvagyok a 6800assal, amúgy cask 500 eur.
Bár ha majd lehet énis valami hasonlóra váltok, isten egyszerűen -
pubwart #25 Jóhát siettem... :)
Meg felbasztak a fikázók -
#24 basszus 6630 5000 euró -
#23 jo kis telo az!!! de en még elvok a6600 ommal is -
#22 na, megvan a következő telcsim... -
Cat #21 látom te se olvasol hanem képeket nézegecc :)
"A 127 gramm tömegű és 110 x 60 x 20,6 mm kiterjedésű készülék" -
pubwart #20 Már megbocsássatok, de szerintem ez a gép kibaszott nagyon jól néz ki.Egyszerűen csodaszép.
Nem tudom mit kell agyonfikázni a Nokiát. Sokkal jobb, mint azon a széthajthatós, ki műanyagdarabod, egy nagy túró egy olyan gép.Csak próbáld meg leejteni, mikor szét van nyitva, nézheted... Vagy elég, hogyha kikopik a képernyőnél ahol forog (pár ismerősömnek előfordult már).
Szóval isten ez a telefon, szóhoz sem jutok, de komolyan annyira szét. És még billentyűzet is rendelhető hozzá, az aztán tényleg kafa...
Lehet megszoktam nagyon a 6800asban már.. :)
Az, meg hogy az alja szélesebb az egy dolog, nem véletlenül ilyen, biztosan nem kényelmetlen, gondolom a súlya sem veszedelmes, hogy elférjen egy ingzsebben, és a képen egy kéz tartja, nem lehet olyan óriás....
-
#18 még jó hogy tudja -
zpe #17 Szerintem király
Az a kis kiszélesedés még nem vészes ,hátulról pedig nem is szélesedik ki,ennyi belefér.
Csak azt nem írták hány színt tud de gondolom 65k-t. -
#16 nincs ezzel semmi baj, csak még nem sikerült lenyúlniuk a Trek-s komm-ok design licensz jogát :) -
#15 gyakorlatilag idevele!!!!! -
#11 A Nokia úgy látszik elfelejtette, hogy néz ki egy normális telefon. (régi szép 3210-es...) -
#10 Ja, és még valami: Mi is az a bizonyos telefon-forma? -
#9 Nme tudom, hogy minek kell mindig leszólni az összes új dizájnt. Nekem speciel ez is tetszik... -
Laslow #8 Ez is ronda, de valóban, voltak ennél már jóval visszataszítóbb külsejű nokiák is. -
valaé valaé ná #6 Ez nem is néz ki annyira rosszul (mint a többi). -
#5 Minek megint elcseszni egy telefont kizárólag a kinézetével? -
#1 Tudása megint jó, de a forma még valahogy mindig nem az igazi! Ez még mindig nem telefon forma, de legalább már alakul...