127
órák tipusai
-
#47 Akkor nézzél meg 1 Patek Philippe-t.. -
#46 28-as hozzászólás! -
Prank #45 az idő pénz:) -
#44 Honnan van az óra, hogy így hírtelen kezdett el érdekelni? :) -
#43 ez ami nekem van ránézésre elég réginek tünik. Ma felhívtam egy órást és elmagyaráztam hogy kb hogy néz ki meg ilyenek és azt mondta rá hogy igy látatlanba kb 2 millió forintot érhet de ez még akár feljebb is mehet a rajta lévő drágakövek miatt...
Én csak azt nem értem hogy egy óra miért ilyen drága...
Mert pl a Vertu mobilok árát ugyahogy még korrektnek találom(platinum teló 17,500dollárért, fehérarany 9000dollárért) ,de egy óra!?!? -
#42 Most nézegetem az árakat, és egy Breitling új óra ára olyan 2k-3k dolcsi körül mozog, ami ugye 400k-600k HUF. 3k fölött nem nagyon láttam órát. -
#41 Akkor az valami nagyon régi antik darab lehetett. Vagy speckó, "nem sorozatragyártott" darab. -
#40 Nem-e? Láttam Breitling modellt 5 milláért is... -
#39 Azért ennyire szerintem nem drágák :) -
#38 és egy rolex mennyi? Azért kérdezem mert tényleg nem vágom hogy mi mennyi mostanában! Ezen az órán vannak drága kövek is. szép szép de akkor sem hordanám... -
#37 Most kaptam egy ezüst Longitude zsebórát, amit 1890-ben gyártottak. Nagyon szép! Még működik is! -
#36 A jobbak kb. 1,5 millától kezdődnek, de már 2-300ezer körül is lehet egész jót kapni. Asszem. De utána kéne nézni pontosan, hátha hülyeséget beszélek. -
#35 Sokat :) Rolex-szel van egy árketagóriában. -
#34 és mennyit ér egy ilyen kb? -
#33 Szerintem a legjobb ffi karóra. -
#32 Jó óra a breitling? -
#31 Itt egy óra, egy Doxxa óra, szükségem van pár kilóra...
Irigymirigy
Nekem Casio DB-150 van és szvsz egész jó -
#30 Nekem is van még 43 Breitlingem,12 Rolexem,34 Philip Patekem,csak én se hordom őket...:P -
#29 LOL
Megveszem 5k-ért... -
#28 nekem valami Breitlingem van vagy mi!
Még fatertól örököltem de nem hordom. Túl nagy...
Mondjuk órát se hordok. Nekem elég a mobil... -
#27 Nekem van egy Certina de nem nagyon hordom :) -
#26 Nekem Helvetia. Egyszerű, mégis elegáns, és pontosan méri az időt, dátumot. Mi kell ennél több?? -
#25 nekem csak telefon -
#24 Hát ja ROKEKS rulz:PPPPPPPPP -
#23 :DD -
#22 de a telefonomon van, meg idöérzék is joak, szalé -
#21 Kiváncsi vagyok, hogy Csocso mikor találja meg a topicot. -
#20 Ok. :D Csajok úgyse ismerik a márkákat, sazl, tökmindegy. :D -
#19 Puta!!!! :D -
#18 nekem nincsis orám -
#17 De nem:) :PPP -
#16 De sux... :( -
#15 Na azé' annyira nem száx,nekem is van egy... -
#14 Tudom hogy sux big time, de messziről jól néz ki (és amíg nem vágják le, hogy Casio, addig menő :)).
És nicns pénzem Citizenre... -
#13 Casio száx Pulsar Watches rulzzz!!!
(bár most nem állok neki képet keresni):P -
#12 Nekem ilyen órám van.
-
#11 Tudja fejből... Vagy hoz egy elavult katalogust. -
#10 kössza segítséget.Gondolom tipust kell majd mondani hogy megrendelhesse_!!! -
#9 És akkor mi van? Bazdmeg nem lehetsz ennyire tutyi-mutyi. Menj el egy óraszaküzletbe, és kérj egy ilyen órát! -
#8 ezt még nem írtam:kaptam az órát de papírokt nem kaptam hozzá