439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
badoer #119
jo ez a topik tetszik
-
badoer #118 én az 5 őlőre emlékszem.igaz az nem volt 20 eve.90évek elején volt.a f1 be azt hiszem 1992 be hallotam eloszor david sandor mellet -
badoer #117 meghogy 20 éve van a palyan.de kanadai nagydijon elkovetett bakit nem tudom megbocsajtani neki.hatha jovore lessz a monika showba ma beszolok paliknak -
Szerintem meg nagyon nem érti!
Megmondanád miben nyilvánul meg a szakértelme, hozzáértése, egyéb kommentátori képességei?
Mást se csinál, csak találgat, hülyeségeket mond, és lekezeli a "Gyulát", bár az legyen a Gyula baja, hogy nem ütötte még le.
Nála "hozzánemértőbb" ritkán közvetít televízióban.
De mint mondtam, pls írd meg, hogy miben olyan "profi" is ő! (Kiváncsian várom!)
És nincs 20 éve a szakmában ... -
Hát arra lehet is... 
-
biztos a Marsira :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Egy beképzelt fasz (csak tudnám mire)... -
JO igaz hogy erti a dolgat de neha akkora okorsegeket mondd hogy az mar fáj..Meg telleg ahogy alazza a nepet az mar csunya -
igaz:) -
tőlem ...
-
nem csak ma,mindig... -
tetudod...attól még én utálhatom nem? -
ja, és ha nekem kéne egy fiatal, mitugrász, kotnyeles, ungabunga zöldfülűvel vezetnem egy műsort, én is folyton csicskáztatnám :D -
Azért Gyulát nem kéne állandóan aláznia,de lehet,hogy ezt szeretik.Amit ma műveltek ketten,olyan volt,mint 2 rossz buzi! -
ígyvan! palik jófejsrác! nem kéne őt bántani! sőt... -
Palik 20 éve van a szakmában és tökéletesen érti a dolgát ...
Műsorvezető kollégája kezdő és optimista, de Palik mivel tapasztalt, jól tudja, hogy mit tudnak a csapatok...
Üvölt ... Nézd a két vén balfaszt német RTL-en : aha, ja, Schumacher, aha, ja, Schumacher, aha, ja, Schumacher, aha, ja, Schumacher ..............
Én a tavalyelőtti magyar futamon láttam élőben és jót röhögtem a dumáján ... -
Palik egy ostoba fasz...hozzánemértése nagyfokú...
Műsorvezető kollégáját csicskáztatja,leszarja...
Üvölt...
Sztem néha még rá is ránt :D
Meg alapból utálom mint a szart,mert találkoztam vele vagy 10 éve...már akkor is egy balfasz volt...
(szvsz) -

-
#76 -
#96... -
akkor nézd a német RTL-en az F1-et ...... -
::DDDD -
Palik 1 fasz fasz fasz fasz -
PALIK MONDJON LE :D -
badoer #95 akkor majd parbajoznak az autoert zsoltival -
Paliknak is mindenképpen kell vezetnie vagy ahogy ő mondja és a szőrszemöldök Bau "autózni"! -
Palik mellesleg úgy rá segített arra aborulásra, hogy öröm volt nézni! Borult egyet, és a borulás irányával ellenkező irányba rántotta a kormányt, amivel ügyesen végrehajtott egy menthetetlne borulást. -
badoer #92 palik nem akar forma 1 csapatot alapitani?nev:palik-rally-forma 1 team.pilotak:bumgatner zsolt 1 sz pilota.2 sz pilota:alex yoong.tesztpilota:weber gábor.fotamogato:retek klub -
bázmeg asszittem elélvez a Zsóti egy pontjára! nagyon lol volt! :))) -
K.András #90 Palik-bakik MP3 -
Azért izgalmasnak nem nevezném. :)) Az élvezetes jobb szó :) -
És szánalmasan kurvajó :))) -
Mármint a futam akár unalmas, akár nem. -
Az Osztrákokat is megnézhetnéd, még unalmasabb.
A két fuckó egy perc alatt szól hozzá kettőt.
Ki*aszott unalams, szánalmas.
Palik meg élvezetes, izgalmas. -
A baj annyi vele, hogy néha akkor a baromságokat tud mondani, hogy az még nekem is fáj, pedig nem értek annyira a F1-hez. Általában azért javítja magát, de azért mégis...
Amúgy legalább szinesíti a futamokat. Akár unalmas, akár nem. -
OPM #84 a számból vetted ki a szót! :) -
LÁL
Ez megőrült bazzzeeeggg:)))))))))))))))))) -
Most ez megint baj ? Én jót mosolyogtam rajta :)
A németek nem mondanak ilyet, hidd el :) -
"addig idegesítette míg ideges nem lett"
LLLLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLL -
ott a pont