Palik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy F1 verda elmegy 3 keréken aszfalton, de egy ilyen autó borul, ha kidurran egy kerék, fõleg homokon, ami sunyin megfogja a kerekeket
lehet Palikot utálni, de ez a fikázás egyszerûen primitív, az szóljon be neki, aki már letett valamit az asztalra
Riszpekk
de szerintem röhej egy pali!😄
szerintem murván nem ilyen attátelt raknak be(170-et menjen)
Palik hazudott😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
LOL, vezetéstechnikai durrdefekt? 😄D Esett már le a gumid kiló fölött homokban, okostojás?
Riporternek szar, de jó versenyzõ, sokkal nagyobb sikerei lesznek, mint a jóllakott ovis Zsoltikának.
Riszpekk
Ilyen erõvel a többivel is elfogultak (Alonsoval az élen...)
bár kiében nem.. 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mindenkivelegyetértek!
Palik egy beképzelt majom !
Nem elég hogy hülyeségeket mond folyamatosan, hanem még élõ adásban is szívatja (a hülye) kollegáját!
Undorító amit végig kell hallgatunk !
LDC
a német adón kb 30 percenként, de lehet gyakrabban, 5 perces reklámok szakítják meg a futamot, soxor a legizgalmasabb részeknél. A kommentátorok pedig valami iszonyat gyengék Laudával az élen... El lehet aludni rajta!
Lehet hogy Palik elfogult, de legalább visz kis szín ebbe a soxor nézhetetlenül unalmas versenyekbe...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Mint tegnap a kormányt.
Én inkább azon nevettem amikor a Palik vezetéstechnikai hiba miatt felborult a Dakaron.
Persze ezen akkor õ nem poénkodott.
.:asChil:.
Egy ilyen nagyképû, beképzelt, elfogult pali-k nem alkalmas a F1 közvetítésére.
Írjátok meg véleményeteket.
.:asChil:.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!