46
-
#46 vagyis akkor jön ki -
#45 szeptemberben már ne aggódj -
Wing Rockling #44 Ha a Valve nem siet ennek a HL2-nek a kiadásával, akkor csak ennyi mondanivalóm van számukra: -
#43 A parasztember max disznóölőst játsszik a gépén:D
-
#40 Már mióta kiakarják adni...
De mindig elhalasztják. Sajnos ma már jobban elhiszem azt hogy később adják ki, minthogy hamarabb. De lemegyek hozzád és fogadhatunk egy tizesbe... Amúgy a kupon tényleg szar ügy, legalább is annak akinek nincs otthon nete, mert az beszopta. -
#37 Teletexten olvastam, hogy pénzügyi bajok miatt csak szeprtemberben fogják kiadni a HL2-őt:(
Pedig azt hittem nyáron már ontani fogom a dögök beleit:( -
#35 ez loál :D -
#34 gondoltam , csak a cikkíró akkor írja azt .. -
#32 Sajnos az FBI-nak a legtöbb országba elér a keze. Igaz, hogy nem ők fognak kimenni és letartóztatni, hanem a helyi zsaruk, de ők "kérik" fel a szervet. (Lásd legutóbbi kalóz-szerverek elleni akciót)
-
Mice #30 "Leszokhatnál róla, hogy olyan nickeket használsz, amit már más. Még ha nincs is reggelve.
"
nem tom miért olyan bonyolult lekavarni egy nyomorék regisztrációt
az unreg azért unreg mert
nincs senkihez regisztrálva/társítva!
senkinek nem tulajdona!
akkor meg mi a fenének kell úgy tenni mintha valakié is lenne?
mostmár komolyan mondom fogok nyitni egy külön portált csak abból a célból, hogy az ilyen emberek nickjei ott legyenek benne egy bazi nagy adatbázisban mki számára elérhetően és a fél világot be fogom reklámozni azzal, hogy ezeket használja a jónép.
ki van már a micsodám azzal, hogy ilyen óvodás hülyeséget kell minden cikk után olvasnia az embernek, hogy "ne használd a nickem!"
utoljára az óvodában volt ilyen amikor "Lali elvette a legót!"
nőjetek már fel unregek!!!!!! -
Luminas #21 Azt hittem ez az ügy már elévült.
Mellesleg "trójai férgekkel és jelszó-lopó programokkal ellenőrzésük alá vonták a szoftverfejlesztő cég egyik számítógépét": Remélem kirúgták azt a tahót, akinek a gépét ilyen egyszerű technikával feltörték. -
#18 173 mega volt CSAK A source RARozva .. lehet gondókozni -
Runo #12 Több gigányi adat?!?!?!
Tudod te mekkora egy "forráskód" ?! :D -
#11 így egyenlőre pontosan még nem tudni, hogy hány embert tartoztatnak le, és mely országokban.
az FBI egyedül USA-ban tartóztathat le bárkit is ... legalábbis nemtudok róla hogy nemzetközi hatásköre lenne ... -
#4 Aha, igen, valaki ellop egy 1milliót érő gyémántot, azzal foglalozik az FBI. Ha valaki sokkal rafináltabb módon ellop egy kódot, ami majd 100milliót jövedelmez, persze, az gyenge dolog, azzal biztos nem fog foglalkozni... Na, most gondolkozz az értelmes hozzásólásodon légyszi -
#2 "Az FBI-nak minden bizonnyal jól jött az állampolgári segítség, de a nyomozóhatóság ugyanakkor a siker érdekében teljes hallgatásba burkolózott"
Lefogadom, hogy az FBI szépen elolvasta, hogy az "állampolgárok" miket írtak, azt leadták jelentésben, majd elkezdtek tűnődni, hogy innen hova tovább. Ezt már csak az is alátámasztja, hogy a forráskódot októberben "fújták meg", a hírek szerint a "játék közössége" pedig néhány napon belül kiderítette, hogy kik a lehetséges tettesek.... Úgyhogy az egytlen kérdés ami marad: Az FBI mi a manót csinált eddig?