6776
  • kitamas

Az 1.0 verziót az Invictus LIVE! CRC 2005-re frissíti!!!
    Az upgrade hamarosan zip formában is letölthető lesz.

www.invictus.hu

• Jacek
  • Gregorius
    1nsane-hez volt gnú
  • Jacek
    Robi kerti kapa lesz?:)
  • Gregorius
    Rosszul látod, én a teljes KGST blokkot szeretném látni.
  • Vlala #2831
    Most olvasom. Lada? VFTS??
    Illene a játékhoz, hasonló kidolgozottsággal, mint a többi autó (mondom én, aki még csak a demót tolja, és összesen két autót látott :-) )
    Ahogy a magyar népet ismerem, most fog jönni aí levéláradat, hogy ha van Lada, akkor Trabi is kell, stb. Egy Trabinak én is örülnék, eddig még csak egy játékan találkoztam vele...
  • Gregorius
    Hogy tolmácsoljam sok ember frusztráltságát, mikor is van az a pár nap? És van már valami fix napja a nemzetközi megjelenésnek? Merthogy az eddigi hivatalos álláspont határideje a mai nappal járt le. Nem sürgetés, csak kíváncsiság. Többen, köztük én is valami május 31-ről tudunk, de már nem is tudom, hogy honnan jött ez az info.
  • Zetorg
    értem.
    nincs mit, jó játékot :)
  • arty
    igen, de mikor megkaptam kb. jött a hogy, hogy a pecs után milyen k jo lesz ... no, azota nem játszom vele, nem kezdem el igazán ... nagyon tetszik s nem akarom elhasználni a játékélényt :D

szal kösz :)
  • Zetorg
    tényleg, tetszik a játékom? :D
  • arty
    áruló ;)))
  • Zetorg
    az a baj, hogy a kormányomat is eladtam. :)
    azóta csak CS-zek.
  • Carlos
    Ehhh...akkor megveheted mégegyszer!
  • Zetorg
    tudom, de már nincs mit patchelni :(
    eladtam, mert kellett a pénz.
  • Carlos
    Patchben minden újítás bennelesz!!!
    Deha ilyen sok pénzed van...
  • arty
    2 jó hír ... :) én akkor ugy veszem, hogy a LADA meg lett igérve hivatalos addonként ;))

köszönet !!! előre is ... ;)
  • Zetorg
    lehet, hogy megveszem mégegyszer
  • M@TriX
    jó hír, minden szempontból.
  • kitamas
    Lesz VFTS LADA, csak kicsit később.
    Most a CRC 2005 frissítésre gyúrunk.
  • Carlos
    Vagy bónuszautó a caterhem mellett, esetleg easter egg?
  • M@TriX
    jah simán beleférne, végülis a modell úgy ahogy megvan aztán rá ez a skin aztán NYOMÁS!!! :)
  • Ch_Slater
    hu már aszittem kijött a peccs a sok hozzászólás alapján...
  • Alexease
    Mar lehet hogy ebbe is, mint bonus pack:))
  • ALIENwoods
    hmmm...
    ha jól szúröl le akkor a kövi játrékban már lesz LADA
  • Alexease
  • Gregorius
    Kúlul néz ki, ha élhetek ilyen halálos kifejezéssel.
  • kitamas
    2005. április 13.
    Sirályok és Galambok

A mai napon hivatalosan is bejelentette az Invictus, hogy szponzori és szaktanácsadói szerzõdést kötött a Sirály Rallye Team-el.
    "Nagy megkönnyebbülés, hogy 2005-re egy ilyen komoly szponzort tudhatunk magunk mellett támogatóként, mint az Invictus Games Kft." - nyilatkozta Fejes Gyula, a Rally csapat fõnöke.
    A jelenleg H osztályban versenyző AKY-228 rendszámú fehér Lada VFTS-el induló csapat 2005 március 19-20-án az F3-as kategóriában megnyerte a Hungaroringen tartott idénynyitó Junior Magyar Bajnoki futamot.
    Kozák Tamás az Invictus-Games Kft. ügyvezetõ igazgatója, nyilatkozatában üdvözölte, hogy a Sirály Rallye Team nagyra értékeli és elégedett az eddigi együttmûködésükkel, így idén már a versenyautón is megjelenik a cég logója, remélhetõleg még több üzleti elõnyt hozva ezzel a szponzorcégnek.

A Sirály Rallye Team továbbiakban is szakmai segítséget nyújt az Invictus Games Kft-nek a cég berkein belül elkészülõ játékprogramokhoz. Gál Barnabás és Bara István a csapat navigátora és pilótája az elmúlt hónapokban az Invictus legújabb játéka, a CRC 2005 fejlesztésében nyújtott értékes segítségük folytatásaként a továbbiakban is teszteléssel és tanácsaival segíti a csapatot, melynek eredményeképpen az Invictus játékai még közelebb kerülnek majd a valósághoz, mint eddig valaha.

Hivatalos bejelentés az Invictus Honlapján
  • M@TriX
    és erre válasz is jött, hogy túl sok erőforrást igényelne ha ez meg lenne oldva, hogy a test körül menjen a füst meg a por.
  • Carlos
    Nem az Invictus tehet arról, hogy a kiadó csak amerikában agya ki a játékot!
    Nem az Invictus találja ki, hogy mikor jelenjen meg a játék.
    Ők hidd el vártak volna még a sl-al, hogy be tudják fejezni amennyire maximalisták egyesek (ND). Deha a kiadó aszongya ki kell adni most úgy ahogy van, akkor ki kell adni, masterelni kell és pont.
    Illegális szoftverekben egyetértünk.
    Füst bejön a kocsiba. És a víz is. Ismert hiba...Legalábbis szóltam még annó!
  • Slymaster
    Nem akartam témát csinálni a nyugat-magyar helyzetből! Az invictusszal végülis semmi gondom csak a kiadás körülményeivel.
    Szerintem ha pénzt adok valamiért akkor az legyen kész, de legalább kevésbé buggos.
    Ha az slrr az 2.1.8-as patchel lett volna kiadva, magyarországon, akkor amikor nekem megvolt, meg is vettem volna.
    Mikor már mindenki az nfsu-t nyomta, én előítéleteim miatt csak azért sem.
    Aztán azóta azzal játszok, és nem az sl-lel.
    A csokiról annyit: hülyén nézne ki ha azt irnám "kinek van valami buhergéme?"
    Szinte mindenki használ illegális szoftvert, zenét, vagy filmet.
    Nem akarok ebböl vitát.

Nem tudom kik játszanak kormánnyal, de szerintem nem az igazi.

- Nem a füst, hanem az ég a babalila, a füst csak annyi, hogy nekem belső nézetben bejön az autóba.
  • Carlos
    I'm on it, too.
  • Raho
    Szeva mindenkinek!
    KIRÁLY
  • M@TriX
    [hatalmas]Juhejj!!!
  • kitamas
    Pár nap, és érkezik a frissítés a CRC 2005-re!!!

• Carlos
    Ehhh...az nem honlap!
  • Gregorius
    Mondjuk az is mosolyra fakaszt, hogy te Carlos a letisztult formák híve vagy, de a nicked villog itten jobbra-balra, mindenfelé.
  • M@TriX
    jaja! :)
  • Gregorius
    Ja, erről jut eszembe, hiányoltam a Bunny Ride-ot. :P
  • Gregorius
    IGen, a Transformers-en egy nagyot röhögtem először, aztán kicsit oda kellett figyelnem arra, hogy mire is vagyok kíváncsi, mert nincs nekem annyi időm, hogy minden átvezető animot megtekintsek, mikor valamire kíváncsi vagyok, aztán pedig kifejezetten dühített, hogy először betölti a töltőképernyőt, aztán tölti a hozzá tartozó oldalt, majd ha kész, akkor sem az infót hozza be, hanem előbb átfesti a hátteret, búg, forog, ugrál. Egyszerűen bekattanok az ilyen oldalaktól.
    A GTR az nem rossz, de mondjuk ez a maximum mozgás, amit elbírok egy honlapon. Itt inkább más gondok vannak, elrendezés és színvilág. :)
  • Carlos
    Hát szerintem a tf oldal eléggé gázos.
    Engem zavar, hogy minden mozog, nemtom mire figyeljek!