Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az oldalukrol letoltheto demok frissnek tunnek, mintha mas lenne a meretuk es a datumuk is (12.17).
M@TriX
érdemes, szerintem nagyon állat...

na off leszek mert megyek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Ja, ezen a heten nem sokat voltam itthon, meg net kozelebe sem😞 A jatekot sem tudtam tesztelgetni (bar, tenyleg "keves" hiba van benne, inkabb csak "modositgatni" kell), sem hangokat gyartani.
Szerintem is jo es otletes ajandek. Ki is probalom...;P
M@TriX
jah tudtam, hogy akartam még valamit. 😊

ott van kiírva, hogy 1.1 avaible aztán a honlapon meg semmi.... ejnye-bejnye 😊

nah jó várni azt tuduk habár én kevésbé mert nem akar nekem beröffenni, igaz addig majd elszánkózgatok, a hugaimnak bejött a dolog, már izzadnom kell, hogy lenyomjam Qket. Belerakhattatok volna egy Split Screen-t 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
csak most hallottad, jó mi? jó 5let szerintem más fejlesztQk is követhetnék. Tök jó poén, nekik meg reklám is...

aham, a kerdes mar csak, hogy az 1.1-es demo mikor is lesz elerheto?(a zarokepen ugyanis fel van tuntetve, hogy letoltheto.)

igaz engem a full 1.1 jobban erdekel, de szerintem legyen eloszor demo1.1, es csak utana, a benyomasok alapjan meg egy kis javitassal jojjon ki a full 1.1.

ezt kerem a Jezuskatol, jo?😉

M@TriX
most otthon behalt a modemem, úgyhogy egy cafeból írok 😊

Fiúk!:
jó hír: a vidkarim a Santa Ride-al együttmuködik
rossz hír: driver csere hatására sem indult el a CRC demó és a full sem. A fullnál a videók lemennek majd kivág a desktopra.

A Santa szépen megy talán ez bizakodásra adhat okot, hogy valamely menüeffekt miatt száll el esetleg. Támpontot nyújthat, hogy az SR elindul.

Továbbá: úgy tudom, hogy a Santa-ban is van engedélyezve a Motion Blur, az FSAA és a HDR, namármost nálam az Optionsban inaktívak. Pedig szerintem a kari elbirná 😊

Csak nem úgy lett megadva, hogyha nem tudja azonosítani a kártyát, akkor nem választható.., de ezt majd ti tudjátok.

sorry a levelezQm nem megy remélem azért majd eljut hozzátok.

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Gregorius
Megvan a 3020 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
jaja,
Jó kis Fun-Stuff Invictus, gratula érte<#taps><#worship>

Gregorius
Szerintem csak nem olyan õrjítõ a sebesség, és amiatt tûnik jobbnak. No meg a télapó tehetetlenségi nyomatéka miatt nem lehet olyan éles kanyarokat venni. <#hehe> Egyébként eszméletlen ahogy beszitál a szán... vagy a hó? <#vigyor>
Nagyon ott van a szeren egyébként ez az ajándék!
Köszönjük szépen! <#worship>
Én még csak 2040-nél tartok így elsõ nekifutásra, de látom már, hogy egész Karácsonykor ezzel fogok játszani, ha nem a CRC-vel. <#email>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

exHumano
Akartam is írni, hogy játszva a téli demoval, érthetõ mi a gond a crc-vel, de a válasz akkor ott van nálad! De akkor van remény! 😊

ehh, kerek 3000😊

arty
nem, itt finomabban mozog a kamera, nem annyira autohoz rögzitett!

kormánnyal? télapót? 😄DDDD

Forza.

ALIENwoods
ugyan az az engine csak finomabb arcadesabb irányítással,
ugyanakkor próbáltad már kormánnyal?<#vigyor2>

bfg900
Szerintem pontosan ugyanaz van benne.
arty
pénzt akartok=sok példányt eladni, ... (ettõl még nem gyõzõm ismételgetni: a szim fõ irány meg kellene maradjon!)

Forza.

arty
Köszönet az invictusnak ezért a kellemes kis karácsonyi marhaságért 😄

egy kérdés:

ha ebben a kis hülyeségben ilyen külsõ nézetet tudtatok, vajon a kereskedelmi terméketekbe hogyan került az a szavakkal nehezen körülirhato szutyokság ???

emellett kb. ennek az irányitásával tennék egy profilt a CRC-be, s szimplán árkád módnak keresztelném! ha pénzt akartok, akkor a szim rész hangolgatása mellé sztem egy ilyen is beférhet! persze, a legjobb lenne, ha a jelenlegi módbol megfelelõ irányitási profilokkal valami jót kihoznátok ...

Forza.

exHumano
2890, és full idegbaj!!! Ha csuklottak a készítõk, akkor én voltam rekordkísérlet közben! szal sorry!😊

M@TriX
nekem is bejön a cucc, na majd otthon megmutatom a hugaimnak 😊

nekem így elsõre csak 1500öt sikerült összehozni, de majd még edzek. 😉

M@TriX
nvidia.comról szerinted nem refet szedtem le? Én sem szoktam bétázni 😊

arty
sztem felesleges nem ref. drivert használni ...

Forza.

Javaslom a jatek music/ingame/ konytaraba bemasolni a "Sleigh Ride"-ot a Boston Pops eloadasaban.. nagyon feelinges!
Persze az eredeti zene is szuper.. respect Fanta 😉
Akos
M@TriX
Na megjött az új vidkari, egy 6800GT, de a gém szépen nem indul a demó és a full sem.
A legújabb nVidia driver van fennt, majd ma viszem haza a kifejezetten MSI drivert aztán majd mondom mi az ábra.

exHumano
Hja. Ha a télapó van elõl, a szán lassabb de pontosabb, vagy csak érzéki csalódás volt?

exHumano
Hát azt én se😞 nagy nehézségek, és kitartás árán 2750 a max.

b-type
hahahaaa 😄DDD
ez mekkora!!, ahogy kaparnak a jégen...😄DDD
pusztulat...
thx. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Carlos
Jaja...komoly mi...?

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
<#wink>

Carlos
Zene = FANTA rulz!

Þór vígi þessi rúnar

malter
nagyon zsir a zene,jo a hangulata
mokás volt mikor észrevettem hogy van benne motion blur😄D
alexease,ezekböl a hangokbol mikor lesz valami?
ALIENwoods
...akkor kérdezz rá<#vigyor4>, mert nem szeretnék ide-oda küldözgetni 5 megnyi képet, de ha nem kapta volna meg akkor újra küldöm

ALIENwoods
kitamasnak üzenem, hogy Ákosnak elküldtem a demoanyagot képekben, (+ még más képekkel együtt), s ha nem mutatta volna (amit kétlek

I-NoVa
Starforce <#levele>

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

sanzik
ez jopofa,tetszik... 😊
de,hogy lehet itt 3000 pontot osszeszedni azt nem tudom<#vigyor2>
Egy ingyenes karácsonyi játék a CRC-vel:

URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3654]Santa Ride! Interaktiv képeslap az Invictus-tól.[/url]
Gregorius
Itt és itt

ALIENwoods
érdekel<#vigyor4>

Gregorius
Nekem billentyûzetes van, és egyre jobban élvezem belsõ nézetbõl. Kívülrõl nézve elég fura, de belülrõl nekem tök jó. Majd csinálok screenshotokat ha érdekel valakit.

M@TriX
jah egyet értek én is, de érdemes szórakozni a beállításokkal és meg is lehet osztani õket, ha valakinek van valami érdemleges akkor rakja már fel. mert egy meglévõn lehet még finomítani...

Majd az enyémet én is felteszem

Szépen összefoglaltad és szvsz. teljesen igazad van.
Gregorius
Javasolnék neked egy stringszörcsöt a forum topicban, "warez" és ha már illegalitásra veszed a fejed, akkor legyen annyi eszed, hogy nem itt teszed!

sazért segíthetnél
nem ezt akarom letölteni hanem mást csak nincs kedvem 1óráig minden percben állítgatni melyik részletet töltse le.

b-type
ne warezolj légyszi.
pláne itt, Magyar fejlesztésû játéknál.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

van az a wandoo warez oldal.
regusztráltam oké minden csak azt nem tudom megcsinálni hogy azokat a szaros részleteket sorban töltse le.
hogy kéne csinálnom??

na igen kéne 1 kis segítség!!!

b-type
ezt egyyenlõre nem fogod, de ha tölteni akarsz, töltsd le a Demo-t az még ajánlott is. 😊

Eddig is volt netem csak modemes...
És hetente tudtam vele netezni!
Most meg bekötötték a 768 ADSl-t úgyhogy tölteni akarok sok játékot.

exHumano
ok. egy játék ott kezdõdik, ha jó, hogy elsõ nekifutásra, állítgatás nélkül élmény vele játszani. Az állítgatásokkal csak jobbá tenni kell, illetve testre szabni. Ehez kell egy jól beállított alap, ami itt teljesen hiányzik. A nyomaték átvitele teljesen rossz, szinte egybõl, álló helyzetbõl képes megpörögni az autó, ha már megy még rosszabb, akkor óvatos gázadásra is megpörög, faltól falig megy. Erre írtam, hogy erre nem megoldás az irányítás butítása, itt bizony a nyomtékkulcsokon kell állítani. Gyökketõvel nem megy az autó, és gázadásra úgy reagál, mintha kipörgésgátló nélküli, rajtautómata nélküli F1-es autó lenne. Picit jobb a helyzet, ha elsõkerékre átrakja az ember. Ebben az a nonszensz, hogy ekkor sem úgy viselkedik az autó, mint elsõkerékhajtású autó, hanem mint egy kezelhetõ hátsókerekes. Ez teljesen rossz szerintem. A váltóáttételek a demoban rosszak. Nagyon kicsi intervallumban használható, ezen kívül a két rossz véglet van jelen csak. Az autó dinamikus mozgása borzasztó mint írtam. Létezik a rugó, ami az átterhelõdõ súly mennyiségét szabályozza, a lengéscsillapító meg a mennyiség gyorsaságát. arra találták ki, hogy ne engedja himbálózni az autót. a demóban lévõ autók annyira irreálisan himbálóznak, ami a közúti autóknál is megbukna a mûszakin. Ki lehet próbálni, egyszerû teszt, kimész az autóhoz, az elejét lenyomod testel, és ellépsz. Ha felrugózás után még himbálózik az eleje, rossz a lengéscsillapító, ha kirugózik, és megáll, akkor jó. Itt a játékban nagyon nagy utakat tesz meg az autó mindene. A hangokat át kéne gyúrni. Ugyanis a látvány+hanghatás adja ki a sebesség érzetét. Ha nagyon gyors is az autó, ha lomha a motorhang, nincs sebesség érzet.Összefoglalva. Bízom benne, úgy csináltátok meg a progit, hogy egy segédprogrammal ezen paraméterek állíthatóak egy egyszerû grafikus felületen. ezesetben a paramétereket csak jobban be kell lõni. A motor kell hogy máshogy kezelje a nyomatékot, a lengéscsillapítás feszességét, és útját, és annak autóra kifejtett hatását. Ellenkezõ esetben az irányítás átszabása fake megoldás, bár akár mûködhet is. Végezetül megemlíteném, hogy jelenleg az a gond, hogy rengeteget kell állítani ahoz, hogy jobb legyen a játék kezelhetõsége, élménye, de így sem lesz jó. Kezelhetõbb lesz az autó, de még mindíg nem viselkedik reálisan, élvezhetõen. Ezek állításával azonban szerintem el lehet érni, hogy alap helyzetben jó legyen, és a finomhangolás tényleg arra szolgáljon, amire eredetileg, hogy többet lehessen kihozni egy autóból.