6775
-
aztán este jöhetnél multizni, hogy sokan legyünk :) -
demoba akarok kocsit berakni honnan lehet leszedni , esteleg pályát is lehet? -
Nagggyon tetszik!!
nahát! mégcsak teszten mentem vele, szal nem teljes a vélemény, de már az is jelent vmit, hogy most azonnal elkezdem a karrier-t.
hey. -
nah most frissítem én is.. -
jól hangzik, úgy tűnik minden kis apróság is benne van ami a multihoz kell, szuper. Na ha majd hazaértem tesztelem majd én is :) -
Leteszteltuk harman (BFG, Lacika es en) a multit, en voltam a szerver (1000/160). A sebesseggel nem volt gondja, lag nem volt, pedig dontogettunk, utkoztunk stb. Jonak tunik. Allitolag egy hasonlo vagy kicsit jobb szerveren 8 emberrel is tokeletes.
Szolgaltatasban is jo. A leglenyegesebb dolgok benne vannak. MIndent lehet allitani, van chat, gyors chat menetkozben, le lehget menteni a visszajatszast stb.
Nem szimulator - mint jatekstilus - vagyis NR/F1C/GTR szintu "lobby" nincs, de ide nem is kell. De mint jatek, felhuzva - lekorlatozva a tobbieknek is az allitasi lehetosegeket - eleg komolyan is hasznalhato (segitsegek off, csak belsonezet, komoly serules, kopas, tores, talan NO javitas es reset stb.) -
háát, sajna újra szívhatom le a patchet. hajh... ma se lesz alvás :) -
ÁÁÁÁ itt vol a számítógépházon én félvak :)
-
na, ha jo visszajelzeseket irtok a multirol is akkor aszem itt az ideje,hogy en is megvegyem ezt a gamet... -
köszi én is, mármint az 1.01-esre akartam felpatchelni a cuccot, úgyhogy az nem sikerált, meg ma cd dobozást megtaláltam de a CDt nem :) valahova elbújt szóval reinstall, meg újrapatch, szóval én tényleg csak holnap leszek sorry, jó gémet. -
Nem. -
még mindig nemlehet sehonnan leszedni a gémet?:D (boltok polcát kivéve) -
Elment. -
5% van hátra , átdobod privibe az ipt?, még nem jártam a gémben, de ha szépen beindul akkor csaphatunka lecsóba :) -
nekem még csak 50% szóval én leszek de csak holnap, jó gémelést, aztán írjatok hogy mennt :) milyen nettel , stb. :) -
Kuldtem.
Aki akar jonni tesztelni szoljon, kuldok IP-t. Max 8 ember (elvileg). -
De beindult az élet. Jó nézni. :) -
Ha akarsz hostot csinalni, akkor kuldj mar egy ip-t, meg portot lecci :) -
remélem én elég "normális" vagyok :)
amúgy meg jah, nem kell annyira előre szaladni, majd leteszteljük jól milyen online-ban :) nekem még csurog a picike a mx 50Kval. ennyit bír ez van :)
valszeg megnézem offline még ma este de mint írtam holnap du. rám számíthattok a tesztelni vagy gémelni akrtok. -
Opp, kicsit sokaig updatel.
Viszont belso halon vagyok, szoval lehet, hogy megis jobb lenne, ha nem en lennek a host, mer az eletbe nem fogtok ram csatlakozni. -
Inkabb tolj egy IP-t Privatba, nem hasznalok All seeing eye-t, meg semmilyen hasonlo cuccot... THX -
Bar meg nem tudom milyen pontosan az online resz, hogy mukodik, milyenek a lehetosegei, vannak-e bugok, lag stb., de ezzel mar egy komolyabb, rendszeres onlone versenysorozatot is el tudnek kepzelni:))) Bar az mar lehet hogy kicsit sok lenne nekem (HNR, HGTRR, HPCC), de azert nem lenne rosz egy HCRC sem:DDDDDD
Persze, ez nagyon sok mindentol fugg. Rengeteg szervezes, "munka", min 6-8 embert kell osszeszervezni, akik komolyan es rendszeresen tolnak, weboldal, eredmenyek stb. Es mivel szinte az abszolut arkadtol a szimulatorig be lehet allitani mindent (es lekorlatozni online), igy eleg szeles korben nepszeru lehetne, tobb liga is indulhatna:))))))))
De eleg erosen elore szaladtam, meg egy komolyabb versenyt sem mentem vele, es sajnos nagyon nehez "normalis" embereket is talalni:))) -
Kb 10 percen belul csinalok egy sessiont, All seeing eye-on laccani fog szerintem. -
Tesztelhetjuk:)
Nagyon jo a nehezseg kivalasztas is (karrier, online!), belekerult minden otlet. A nehezsegtol fugg egy csomo beallitas is, mint segitsegek, tores, kamera nezetek, valtok stb. Jonak tunik az online resz is, minden fontosabb beallitas, lehetoseg belekerult. Jok lettek a serulesek hatasai az autora, es be lehet allitani normalis mennyisegu kor szamot is (egeszen 100-ig), vagyis lehet komolyabb versenyt is nyomni vele!
Ja, es frankon mukodik az ALT-TAB:)))))) -
nem lenne rosz 5let igaz nem nekem szólt a kérés, de nekem holnap meló lesz, de utána amúgyis tűzök haza szóval én holnap 5től bármelyik időpontban kész vagyok egy menetre :)
szóval aki akar az itt megtalál :) (ADSL) -
sorry -
én meg itt a sódert nézem még jó hogy bejöttem, be is röffentettem a live-ot :)
ígéretes amiket mondasz Alex, majd pár nap múlva egyeztetünk időpontot aztán az online-t is benézzük :)
most jön lefele a zene a SZEGtől kíváncsian várom :) -
én meg itt a sódert nézem még jó hogy bejöttem, be is röffentettem a live-ot :)
ígéretes amiket mondasz Alex, majd pár nap múlva egyeztetünk időpontot aztán az online-t is benézzük :) -
Felteszem a jatekot, pelupdatelem es esetleg multizhatunk egyet meg ma este :) -
Azert eleg durva es egyedi, hogy cockpit-ben az autoban teljesen dinamikus a feny-arnyek:) Azert ilyet sem lattam meg sehol, hogy a komplett auto, belsoter, ablakok, kormany es a dinamikusan mozgo-kormanyzo sofor arnyeka is ott kolbaszol szerte szet a muszerfalon es az autoban! Eleg kellemes erzes. -
Ugy tudom hogy lesz. Szerintem hamarosan. -
Lejott, gyors teszt eredmeny:
- Teljesen mas kategoria! Nagysagrendeel sokkal jobb mint a demo es az itthon megjelent verzio, ehez kepest tenyleg csak alpha volt az elozo!
- Minden cserelodott, es csakis elonyere! Menuk, kepek, osszes hang, hangkezeles, grafikak, teljes iranyitas, ffb megvaltozott jobb lett es meg vegig sorolhatnam...
- Sok uj beallitasi lehetoseg grafikaban, hangban, jatekban, kezelesben. Minden efekt mukodik. Sok uj dolog, ami abszolut a legmagasabb szintre emeli a grafikat, hangokat (shader-ek, efektek, hangzas, arnyekok stb.).
- Abszolut korrekt es teljesen egyedi - eloszor itt a CRC-ben ilyen szinten - dinamukus kontraszt, motionblur, noise, onarnyekok. Es persze dinamikus tukrozodes, elelmosasok stb.
- Normalis, korrekt visszapillantok.
- Online tamogatas (nem probaltam).
- Es tenyleg sorolhatnam, de ez csak az amit 10 perc alatt eszre vettem!
Remelem, nagyon jo lesz a marketingje, forgalmazasa, reklamja, mert ez eleg komoly engine lett, grafikaban, hangban, fizikaban, jatekmenetben. -
crc2005 demo lesz?mikor? -
Hihetetlenül jó lett! 
Az irányítás tökéletes, 0 segítséggel is kezelhető, ffb is jobb lett.
Már megy Geforce6-on is a HDR, motionburl stb.
nehézségi fokozat több lépésben állítható, jó hogy a haladó és a profi szint közé bekerült a félprofi(van kihívás de mégse lehetetlen)
végre nem pörgetnek ki állandóan, ha utolérnek és én is félrelökhetem, akár kipörgethetem az ellenfeleket
a hangok sokkal jobbak lettek, 3D ben lehet hallani ha vmelyik első kerék már csúszik
a kameranézetek is sokat fejlődtek -
mesélj milyen ha kiélted magad mer ugye demo nem kompatibilis:) -
WOW!!!!
Nem gyenge 140 megas update!! Abbol 25 mega a zene, vagyis igencsak hozza lett "piszkalva".:) Szerintem, a letoltese mindenkinek erosen ajanlott;))))
[IZGUL] -

-
jóság, thxa. :) -
Éljen! Éljen! -
kitamas #2836
Az 1.0 verziót az Invictus LIVE! CRC 2005-re frissíti!!!
Az upgrade hamarosan zip formában is letölthető lesz.
www.invictus.hu