6776
  • Peck
    Sziasztok!

Már nagyon régóta meg akarom szerezni a játékot de nem sikerült!(Lóvém (Kézpénz) nincs) tehát nem tom boltba megvenni a játékot DC-n nincs...nem tudtok valammi warezt mondani ahol TUTI fenn van?

THX!
  • XRV
    áá dehogy, elismerem rosszul fogalmaztam de sebaj pár izgulás nem árt.
  • bertino
    MÁÁÁR VÉGIGVITTED ?
  • XRV
    Jah haladóban,igaz! Én ott vittem végég, jópár pálya ment félprofiban.

Nah volt 3 kezdő is az első harmadban.
  • bertino
    hogy néz má az ki ?

min haladóban kell vinni, akkor az igazi
  • XRV
    Sztem az élmény miatt is told végig. Amatőr, nem tudom van e ilyen, de kezdő szint tuti van és ott sztem csak le tudod nyomni őket
  • XRV
    Milyen nehézsséggel próbáltad?
  • ALIENwoods
    OFF:

Ez az eredeti Initial D játék PC-re, grafika pont olyan siralmas mint amilyen a fizikája volt...

ON:

ha plussz autót akarok berakni, akkor ezekszerint előbb játszam végig?
  • Alexease
    Ezert nem tudtam meg vegig jatszani es nincs is meg minden autom:))
  • bertino
    az a helyzet a vége felé már korántsem olyan könnyű a karrier
  • Alexease
    A bajnoksagot kell vegig tolni, folyamatosan adja az autokat, alkatreszeket, palyakat. Kodrol, cheat-rol nem tudok, de tuti hogy van:)
  • ALIENwoods
    2 röpke kérédésem van :)
    az add-on kocsik presztízs fűggően jelennek meg?
    kódok vannak hozzá?
  • M@TriX
    a Gef4MX, a Gef2MX utódja, szóval inkább Gef2, mint Gef4, tudtommal, de nem biztos... a vidkarigyártók szeretik megkavarni a népet...
    valszeg azt az effektet ami nem aktív azt nem tudja a karid...
    bár volt ezzel kapcsdolatban egy bug, lehet lehetne engedélyezni neked is, nem tudom mi alapján van ebben a progiba a GPU azonosítás.
  • ALIENwoods
    1 ötlet: a WinAmp play-listek támogatása (*.m3u), ugyanis szerintem egyszerűbb így zenéket berakni, és nem növeli a másolt számokkal a területet, de ez csak 1 ötlet volt :)
  • M@TriX
    #4018, szerintem nem túl nehéz... :)
  • ALIENwoods
    magyar pálya túlzottan sötét nekem, főleg így dél környékén, mikor 1000L süt be a nap :), viszont föggönyökkel javítottam a helyzeten

nézeget, a leírást hozzá...
    Támogatott márkák: (..) nVIDIA GeForce 2 MX vagy jobb (GeForce 4 Ti ajánlott),
    nekem GeForce 4 MX 440 van, s az effekteket inaktívnak jelöli, mármint szürke kör :), pedig nem hinném hogy azért mert 'MX' gyártmány.

másik fontos, liszensz szöveg: '...A játékprogramhoz úm. MOD-ot készíteni az Invictus-Games Kft. külön engedélyével szabad.' ;D. Szeretnék kérni ilyen engedélyt!!! :)
  • XRV
    Mivel mi összetartunk, lehetne olyat csinálni hogy azt az oldalt is megnyissa, mi neg bezárjuk betöltődés után. Sztem ennyit meg lehet tenni egymásért
  • Gregorius
    Azt is nézi? Akkor szar ügy.
  • XRV
    Nekem is volt index.html es oldalam és azt is törölték, met "kevésszer látogatták" Sajnos
  • Gregorius
    Általában azért törlik, mert rájönnek, hogy kamuoldalak. Nem kell mást csinálni, csak belinkelni az oldalra a feltöltött cuccokat. Tehát csinálsz egy index.html-t, amiben nins semmi más csak egy link a feltöltött cuccokra.
  • XRV
    Az első részt külön is le lehet szedni, hogy meglagyen a későbbiekben...Ám igaz, minek lejön az fél óra alatt :-)
  • M@TriX
    simán ;) addig pihenj, mert aztán nem fogsz :)
  • ALIENwoods
    188,4 mega cuccos hozzá, nem semmi , asszem TVzem kicsit, és lehiggadok míg frissíti magát
  • ALIENwoods
    WRYYYYYYYYYYYYY

Kipróbáltam kb 5 percel ezelőtt a sima CRC-t, egyszőval ki tudom fejezni:
    "nemsemmi~"
    meg kössz a tollat Invictus ;D

most fogom mindjárt feltuningolni 2k5-re, s dícséretes hogy még Windows 2003 Standard-on is fut!!!
  • M@TriX
    az UW azért törli, mert pont hogy tárhelynek használod, amit az SGre csináéltam bannereket én is ott tároltam, rendszeresen törölték, áttértem a dox.hu-ra semmi gond, ajánlom...
  • Alexease
    Tetszenek a zenek, jok lesznek. Mondjuk, hozzam is a Counterattack all egy kicsit kozelebb:)
    Amugy jok a japan zenek, sokszor igenyesek, foleg hangszerelesben.
    Felrakom szivesen, de az UW-n max 200 mega a hatar, es nem garantalt hogy ne toroljek barmikor (pl. nehany napja toroltek a SLRPictures es az Alexease oldalakat is:) Bar tenyleg csak tarhelynek hasznaltam:) De ujra beregisztraltam oket, mukodnek megint, egy-egy kamu oldallal:)))
  • ALIENwoods
    Alexease véleményére vagyok kíváncsi a zenék kapcsán :). Lenne 1 kérésem Alexease, ha kész lesz az Inital D mod, akkor majd felrakod az oldaladra, hogy mindig elérhető legyen, és ne töröljék!?
  • Alexease
    Ismert problema, dolgoznak rajta, a keszitoktol mar erkezett visszajelzes: #3962
  • Prézli
    Hi all

Azt szeretném megkérdezni,hogy LAN-ban
    (Tudod:1 szoba 2gép én+haver)Hogyan tudom
    rávenni a progit hogy a hangüzeneteket
    télleg ki is mindja,ne csak írja???
  • ALIENwoods
    ezek egyébként 250% japán zenék, mindegyik. Szándékosan válogatom azokat amelyekben a legminimálisabb szöveg van hogy élvezetesek legyenek, és ne zavaró ~nyávogós~ ahogy néhány európai srác gondolná
  • b-type
    Kifejezetten jó zenék :)
    nem mind a stilusom, de pl. a Counterattack-nak kifejezetten lazó rifje van. :)
  • ALIENwoods
    Véleményezzétek
  • bertino
    határozottan jó ötlet
  • ALIENwoods
  • Gregorius
    vagy slmodders.uw.hu
  • M@TriX
    de itt vagyok én :)
    amúgy akárhogy linkelsz onnan, béka lesz, inkább dox.hu, vagy kepfeltoltes.hu
  • 12346
    granulátum. zsír lett:)
  • ALIENwoods
    hát, eléggé gyenge ez a redszer..
  • arty
    wow!!!!

(sg forum megin' szux h emeltdijas smsért törölhecc :( )
  • M@TriX
    jaaaaaj, mamám, ez bruti szép lett, ha kell bétateszter csak szólj ;)