6776
-
Sziasztok!
Már nagyon régóta meg akarom szerezni a játékot de nem sikerült!(Lóvém (Kézpénz) nincs) tehát nem tom boltba megvenni a játékot DC-n nincs...nem tudtok valammi warezt mondani ahol TUTI fenn van?
THX! -
XRV #4041 áá dehogy, elismerem rosszul fogalmaztam
de sebaj pár izgulás nem árt.
-
MÁÁÁR VÉGIGVITTED ?
-
XRV #4039 Jah haladóban,igaz! Én ott vittem végég, jópár pálya ment félprofiban. 
Nah volt 3 kezdő is az első harmadban.
-
hogy néz má az ki ? 
min haladóban kell vinni, akkor az igazi
-
XRV #4037 Sztem az élmény miatt is told végig.
Amatőr, nem tudom van e ilyen, de kezdő szint tuti van és ott sztem csak le tudod nyomni őket 
-
XRV #4036 Milyen nehézsséggel próbáltad? -
OFF:
Ez az eredeti Initial D játék PC-re, grafika pont olyan siralmas mint amilyen a fizikája volt...
ON:
ha plussz autót akarok berakni, akkor ezekszerint előbb játszam végig? -
Ezert nem tudtam meg vegig jatszani es nincs is meg minden autom:)) -
az a helyzet a vége felé már korántsem olyan könnyű a karrier
-
A bajnoksagot kell vegig tolni, folyamatosan adja az autokat, alkatreszeket, palyakat. Kodrol, cheat-rol nem tudok, de tuti hogy van:) -
2 röpke kérédésem van :)
az add-on kocsik presztízs fűggően jelennek meg?
kódok vannak hozzá?
-
a Gef4MX, a Gef2MX utódja, szóval inkább Gef2, mint Gef4, tudtommal, de nem biztos... a vidkarigyártók szeretik megkavarni a népet...
valszeg azt az effektet ami nem aktív azt nem tudja a karid...
bár volt ezzel kapcsdolatban egy bug, lehet lehetne engedélyezni neked is, nem tudom mi alapján van ebben a progiba a GPU azonosítás. -
1 ötlet: a WinAmp play-listek támogatása (*.m3u), ugyanis szerintem egyszerűbb így zenéket berakni, és nem növeli a másolt számokkal a területet, de ez csak 1 ötlet volt :) -
#4018, szerintem nem túl nehéz... :) -
magyar pálya túlzottan sötét nekem, főleg így dél környékén, mikor 1000L süt be a nap :), viszont föggönyökkel javítottam a helyzeten
nézeget, a leírást hozzá...
Támogatott márkák: (..) nVIDIA GeForce 2 MX vagy jobb (GeForce 4 Ti ajánlott),
nekem GeForce 4 MX 440 van, s az effekteket inaktívnak jelöli, mármint szürke kör :), pedig nem hinném hogy azért mert 'MX' gyártmány.
másik fontos, liszensz szöveg: '...A játékprogramhoz úm. MOD-ot készíteni az Invictus-Games Kft. külön engedélyével szabad.' ;D. Szeretnék kérni ilyen engedélyt!!! :) -
XRV #4026 Mivel mi összetartunk, lehetne olyat csinálni hogy azt az oldalt is megnyissa, mi neg bezárjuk betöltődés után. Sztem ennyit meg lehet tenni egymásért -
Azt is nézi? Akkor szar ügy. 
-
XRV #4024 Nekem is volt index.html es oldalam és azt is törölték, met "kevésszer látogatták" Sajnos -
Általában azért törlik, mert rájönnek, hogy kamuoldalak. Nem kell mást csinálni, csak belinkelni az oldalra a feltöltött cuccokat. Tehát csinálsz egy index.html-t, amiben nins semmi más csak egy link a feltöltött cuccokra. -
XRV #4022 Az első részt külön is le lehet szedni, hogy meglagyen a későbbiekben...Ám igaz, minek lejön az fél óra alatt :-) -
simán ;) addig pihenj, mert aztán nem fogsz :) -
188,4 mega cuccos hozzá, nem semmi
, asszem TVzem kicsit, és lehiggadok míg frissíti magát
-
WRYYYYYYYYYYYYY
Kipróbáltam kb 5 percel ezelőtt a sima CRC-t, egyszőval ki tudom fejezni:
"nemsemmi~"
meg kössz a tollat Invictus ;D
most fogom mindjárt feltuningolni 2k5-re, s dícséretes hogy még Windows 2003 Standard-on is fut!!! -
az UW azért törli, mert pont hogy tárhelynek használod, amit az SGre csináéltam bannereket én is ott tároltam, rendszeresen törölték, áttértem a dox.hu-ra semmi gond, ajánlom... -
Tetszenek a zenek, jok lesznek. Mondjuk, hozzam is a Counterattack all egy kicsit kozelebb:)
Amugy jok a japan zenek, sokszor igenyesek, foleg hangszerelesben.
Felrakom szivesen, de az UW-n max 200 mega a hatar, es nem garantalt hogy ne toroljek barmikor (pl. nehany napja toroltek a SLRPictures es az Alexease oldalakat is:) Bar tenyleg csak tarhelynek hasznaltam:) De ujra beregisztraltam oket, mukodnek megint, egy-egy kamu oldallal:))) -
Alexease véleményére vagyok kíváncsi a zenék kapcsán :). Lenne 1 kérésem Alexease, ha kész lesz az Inital D mod, akkor majd felrakod az oldaladra, hogy mindig elérhető legyen, és ne töröljék!? -
Ismert problema, dolgoznak rajta, a keszitoktol mar erkezett visszajelzes: #3962 -
Hi all
Azt szeretném megkérdezni,hogy LAN-ban
(Tudod:1 szoba 2gép én+haver)Hogyan tudom
rávenni a progit hogy a hangüzeneteket
télleg ki is mindja,ne csak írja???
-
ezek egyébként 250% japán zenék, mindegyik. Szándékosan válogatom azokat amelyekben a legminimálisabb szöveg van hogy élvezetesek legyenek, és ne zavaró ~nyávogós~ ahogy néhány európai srác gondolná 
-
Kifejezetten jó zenék :)
nem mind a stilusom, de pl. a Counterattack-nak kifejezetten lazó rifje van. :)
-
Véleményezzétek -
határozottan jó ötlet
-
-
vagy slmodders.uw.hu
-
de itt vagyok én :)
amúgy akárhogy linkelsz onnan, béka lesz, inkább dox.hu, vagy kepfeltoltes.hu -
granulátum. zsír lett:) -
hát, eléggé gyenge ez a redszer.. -
wow!!!!
(sg forum megin' szux h emeltdijas smsért törölhecc :( ) -
jaaaaaj, mamám, ez bruti szép lett, ha kell bétateszter csak szólj ;)